FINFREDAG!!!

Tack för alla grattis! ❤️

Ja, vi kommer inte göra något storslaget av denna dag utan göra det vi älskar mest. Laga god mat hemmavid, äta och umgås framför TV:n. Kanske köper jag någon lite present också. Har köpt en present till pappsen redan. Jag kommer även köpa små presenter till resten av familjen om jag känner mig själv rätt.

20140214-101041.jpg

Jag köpte också några vaniljhjärtan hit till jobbet som vi mumsade till förmiddagsfikat. Vet inte hur många PP den innehöll men idag räknar jag inte. Det är så jag lever numera… Fritt, ledigt men kontrollerat.

20140214-101249.jpg

Dagens Sminkning blev denna. Ni vet att idag är det ”FINFREDAG”. 🙂 Jag har använt en rolig penna under ögat som var väldigt fin och lite glittrig sådär. Perfekt ”fredagsförhöjare”!

20140214-101536.jpg

Denna! En Twist Up Eyegloss från ISADORA. Storgillar denna verkligen.

20140214-101658.jpg

20140214-101702.jpg

Tofs på skallen idag. Psssst: Har skitigt hår som fan…. 😉 Ska tvätta det ikväll är det tänkt, då har jag inte tvättat det sen i måndags. Allt är så krångligt nu med stygnen på ryggen så man måste tråckla och fixa och dona i duschen. Då undviker man just hårtvätt i duschen för det gör ju att det dryper på ryggen. Att stå med huvudet upp och ner över badkarskanten är svinjobbigt tycker jag. Sen fick jag så mycket beröm av min frisör som sa att det är tokbra att inte tvätta håret så ofta. Så du får helt enkelt tycka att jag är en äckelpäckel (och thank god för torrschampo). 😉

20140214-102138.jpg

20140214-102143.jpg

Dagens kläder! Tunika H&M (fått av syrran), kavaj JC, svarta tajta byxor Vero Moda, sjal H&M.

20140214-102440.jpg

Smycket är från Emma Israelsson och är ett långt smycke med plattor med mina barns namn. Jag har dom närmast hjärtat när jag bär det här halsbandet och det känns fint på nåt sätt. Älskar det så himla mycket. Jag byter också namnet som är längst fram varje gång jag bär det för att det ska vara rättvist. 😉 Emma är en fantastisk designer och jag kan på rak arm säga att jag vill ha ALLT hon gör. Så mycket snyggt. Sen är hon själv galet snygg också! ❤️

20140214-102834.jpg

Såhär ser det ut! Du hittar det HÄR!

Hepp, jobba sig lite! Vi hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cattis
Cattis
10 years ago

Fina fina du! Vad smal du blivit…wowwoahw! Liten fråga… Skulle du in på kolonoskopi oxå eller bara gastro? Jag har en kolonoskopi att se fram emot på tis nästa vecka. Försöker att inte bli uppstressad o nervös! Känns mest jobbigt att fasta och ta lavemangprodukter så man får racer….! Har gett mig tusan på att kämpa mig igenom detta när jag nu ändå fått en tid. Kan nog vara bra att få veta hur det står till med magen om man allt som oftast har bekymmer. Well well… Det är då! Nu är nu och en Alla hjärtansdags- kram till dig som alltid bjuder på så mkt inspiration o glädje!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Du ser alltid så fin ut men idag var du extra snygg! Coola kläder, fin make och till och med vacker i flottigt hår :). Hur lyckas du kvinna? Trevlig fredagskväll!

Niiinis
Reply to  Anonymous
10 years ago

Men vad snäll du är! ❤️ Tack så mycket. Nä, jag lyckas nog inte direkt. Håret är verkligen skitigt. 🙂 Detsamma till dig. KRAM

Linda
10 years ago

Grattis till er dag!
Hoppas att ni får en fin kväll!
Du passar bra i uppsatt hår!
Kram

Marlene
10 years ago

Jag har också gått med stygn, men framme på och under brösten. Plåster på 7 olika ställen, men dessa har gått alldeles utmärkt att duscha med som vanligt. Har du fått såna där plåster med plast, så ska det funka.

Nästa inlägg

8 år som förlovade!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x