Nina testar mascara – ISADORA Volume & Curl

Man kan väl aldrig testa för många mascaror? Jag letar ständigt efter den perfekta mascaran ska jag villigt erkänna. Jag tror alltid att det ska finnas någon som är snäppet ännu bättre och ska ge dom där onaturligt långa och svajiga fransarna. 🙂

Nu har jag testat denna:

20140218-054407.jpg

Ofta heter ju mascaror väldigt långa namn. Typ ”Amazing curly and long instant flash bombshell eyes” mascara. Haha…ellerhur? Denna heter kort och gott Volume & Curl och är från ISADORA. Det ska ju stå det den gör med fransarna tycker jag, det räcker liksom.

Nu har jag i alla fall testat denna och är det något den ger så är det volym. Stryker jag på två gånger har jag kolsvarta fylliga fransar direkt. Att den gör dom curly (böjer dom) stämmer inte så bra på mig. Jag har dock norra Europas rakaste fransar som knappt böjer sig med fransböjaren ens, så det kan vara en av anledningarna. Jag har heller inte testat knepet med att stå en stund och bara mosa på uppåt. Det brukar funka till slut. Ett stort plus för denna mascara är att den är jättelätt att tvätta bort utan att den är känslig så den blir rinnig eller smulig om man får lite fukt på fransarna. Det storgillar jag!

Finns i handeln nu så löp och köp om du vill ha en mascara som ger volym och är lätt och tvätta bort.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bettan
Bettan
10 years ago

Har hittills inte testat en bättre mascara än Kanebo Sensai 38. Är den här i klass med den kan jag överväga en komplettering (aldrig ett byte). 🙂

Maja75
Maja75
10 years ago

Jag är en stor fan av Fiberwig, den lila behållaren. Håller kanon, tål mycket, smular inte och är ganska enkel att tvätta bort. Sen är Lancomes Definicils, och även id High Definition. En jäkla djungel det där med mascaror.

Kram

Anna
10 years ago

Låter jätte bra de! Har idag köpt min första mascara ever (senaste 10 åren) utan att läsa nån recention på den 😛 haha

Nästa inlägg

Chokladmousse – Viktväktarrecept

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x