Godmorgon, oro och fotpill….

20140220-053053.jpg
Godmorgon!

Ja denna morgon börjar jag med att visa upp min rygg som den ser ut just nu.

Om några timmar ska jag nämligen bege mig till husläkaren och plocka bort mina stygn. Det ser i alla fall ut att ha läkt fint. Med tanke på hur det kliat i omgångar så vill jag tro att läkningsprocessen varit som den ska. Ett tag höll jag nästan på att bli galen. Det kliade heeeeeela tiden i såren. Jag väntar fortfarande på svar och kastas mellan förskräckelse och oro. Försöker att tänka att jag inte kan påverka alls vad jag än får för svar och att jag får ta det då, men det är lättare sagt än gjort hörrni. Det enda jag kan påverka i framtiden är att jag helt tänkt om angående solning. Jag kommer nog inte sola mer, även om jag har solskydd på mig. Det får bli brun utan sol på sommaren helt enkelt och sitta under parasoll när solen är som starkast. OM OM OM OM OM jag klarar mig helskinnad från denna koll av mina leverfläckar så vill jag aldrig mer riskera att jag påverkat dessa prickar att bli farliga genom att sola. Aldrig!

Den här väntan tär, alla tankar som far igenom ens huvud är inte roliga. Alla gånger jag ångrat mina solariestunder och mitt pressande i solen alltså….fy fasen! Verkligen inte kul någonstans! Jag kan bara be och hoppas att allt är i sin ordning. Det är verkligen allt jag kan göra.

Nu till något annat…..känner att jag behöver lätta upp stämningen.

20140220-054449.jpg
Fotpill!

Igår gjorde Tony ett litet statement. Han hängde sin giftasring på min långtå.

Först och främst, ursäkta att du först får en sydd rygg och slutligen en fot uppkastad i fejset nu när du kanske precis satt tänderna i frukostmackan. Men det här är ju lite typiskt mig. 🙂 Såhär…igår så hängde plötsligt Tony sin ring på min långtå. Ja jag kallar den det för den är längre än min stortå, alltså den längsta tån. Jag har inga fina fötter alls och jag ogillar verkligen fötter men jag bjuckar på bilden. Han tyckte i alla fall att det var dags att gifta sig med mina fötter nu. Haha, jag skrattade så jag kiknade….skitkul ju. 🙂 Stackars karl. Men jag är bra på så många andra sätt så jag tycker faktiskt att jag är värd en stunds fotpill varje kväll. Inte sant? Eller? Du hör att jag blir osäker här…. Men Tony älskar ju att pilla på saker så då passar ju vi som handen i handsken intalar jag mig. Det är dessutom han som gjort så jag blivit beroende av det. Så nu när jag tänker efter är allt hans fel! 😀 😀

Nä, nu ska jag gå upp och göra frulle till mig och Milo. Hoppas du får en fin torsdag. Vid 9 idag så har jag lagt ut lite träskyltar till försäljning här på bloggen, vill du fynda så kikar du in här då. Sen ska du få ett sminktips också och ÄNTLIGEN lite mer info om slottet. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
10 years ago

Ja väntan på provsvar och dylikt är fruktansvärt! Jag gick och väntade provsvar från en knöl i mitt bröst för några år sedan, det var väldigt jobbigt! Jag försöker tänka att oron inte har någon funktion, då går det lite lättare. Det var inget farligt med mitt bröst och du ska se att det går bra med dina födelsemärken med. Det har väl gått en vecka ca? De borde väl hört av sig vid det här laget om det är farliga förändringar…?

Kram till dig!

Han som är ihop med dig !!!!!
Han som är ihop med dig !!!!!
10 years ago

Jag älskar dina fötter…. Men då o då så får du gärna lägga den andra sidan av kroppen i knät 🙂

Cicci
Cicci
10 years ago

Hej!
Ja usch denna väntan på provsvar är hemsk. Har solat alldeles för mycket jag med. För 3 år sedan slutade jag att sola ”aktivt” Min svärmor väntar på svar om hennes hudcancer har spridit sig,hon har opererats 2ggr nu….
Kram och hoppas på bra svar!

Nästa inlägg

Fynda HUNTER stövlar!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x