Nu kan du lyssna på Nina & Niclas podcast

Godmorgon eller godnatt kanske man skulle säga!

Jag ligger vaken här då Milo kruppat en del inatt. Hörde igår att han började bli hes. Har faktiskt funderat vad vår lille kille har för immunförsvar egentligen då han inte haft någon rejäl förkylning på heeeela hösten och vintern? Hela första året på förskolan var han konstant sjuk så min teori är att han byggde på det då.

Men igår slog det till. Nu är han förkyld, kruppar och rosslar som en raggarbil. Just nu ligger han på 2 höga kuddar för att komma upp lite och lyckades somna om till sist. Men här ligger då jag. 🙂 Klockan är vid 04.30 rycket och endast tomten är vaken….dvs Nina. Tomten Nina. 🙂

20140221-042432.jpg

Wieeeeeeeeeee!!!!

Nu ligger den uppe, vår lilla podcast. Första premiäravsnittet har vi lite champagnemingel i bakgrunden. Det första avsnittet är väl en liten presentation på oss som personer och sen blir det en himlans massa bladder om både ditten och datten. Kissmuskeln bl a….

Har du iPhone tycker jag att du laddar hem appen som ser ut såhär:

20140221-042935.jpg

Där kan du hitta alla podcaster som finns. Den appen använder jag mig av när jag lyssnar på mina podcasts. Sök på namnet Nina så dyker vi upp där (försökte söka på hela vårt namn men då hittade jag den inte).

Den finns på iTunes och den länken hittar du HÄR!

Har du däremot android så hittar du alla länkar och sånt för det på vår hemsida!

Vi blir jätteglada om ni lyssnar såklart! Kom gärna tillbaka sen och säg vad du tycker. Skriv här i mitt kommentarsfält…..

20140221-043746.jpg

_____________________________________________________

OBS! Vid 9 tiden ska du få ett härligt erbjudande av mig! Det handlar om kläder, skor och accessoarer!

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kicki
Kicki
10 years ago

Va bra det var! Kul!!!

Niiinis
Reply to  Kicki
10 years ago

Tycker du det? Åh vad glad jag blir och höra det! ❤️ Första avsnittet är ju lite mer presentation, dom andra är sådär härliga med massa pladder bara om högt och lågt! 🙂

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Jättebra, verkligen! Avslappnat, skönt och ärligt. Gillade mycket! Kram

Vanilla Ice
10 years ago

Men NIIIIIINA!!!! Vilken perfekt radioröst du har 🙂 Sitter o lyssnar nu när grabbarna glor på hockey – fantastiskt underhållande 🙂

Shit va kul! Jag är stoooolt över dig <3

/Fru P / Vanilla Ice 🙂

Pillankarlsson
10 years ago

Så härligt att höra den här podden! Du är så himla härlig Nina!
Så ärligt & härligt på samma gång. Mer av den här podden ser jag verkligen fram emot. 🙂

Carro
Carro
10 years ago

Hej!
Jag laddade genast ner podden imorse. Hann lyssna på inledningen, men det låter lovande, tycker jag. Jag gillar din röst, riktig radioröst. Tummen upp!

Niiinis
Reply to  Carro
10 years ago

Ååååh tack! ❤️ Så snäll du är. KRAM

lina
lina
10 years ago

kul podd! men vad var det för skratt pålagt emellanåt eller var det någon i bakgrunden som skrattade? lät som skratten i någon amerikansk serie. ta bort det och det blir toppbetyg! 🙂

Niiinis
Reply to  lina
10 years ago

Det var champagnemingel i bakgrunden på första avsnittet, det har vi inte varje gång. 🙂

Nästa inlägg

Vårkläder, hörselkåpor och podd klar!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x