När mannen dukar!

20140222-115902.jpg

Vi måste prata om en sak!

Alltså karlar och dukning. Min man är i alla fall inte en man som är sådär flink på att duka. Jag vet att det finns vissa som är jätteduktiga så jag drar inte alla män över en kam här så ni vet.

Igår när vi satte oss för att äta kycklingfajitas så såg det ut såhär. Som glas var det en kaffemugg, fajitasbröden låg i påsen, majsen i burken osv osv. Det här är ju i-landsproblem utan dess like men jag får på riktigt HÅÅÅR på ryggen av sånt här. Jag får ryckningar i ansiktet för att jag måste sitta och bita mig i läppen för att inte säga något. (Nu får han ju veta ändå när han läser här inne men ändå…..).

What’s Up med detta? Det är liksom fredagkväll och man vill ha lite mys, lite tända ljus och lite extra sådär. NÄMEN då får man en burk majs framför snoken med en kaffemugg liksom. 😀 Haha, vafan är det frågan om? Nu är jag såklart glad att han fixade mat åt oss och man ska inte klaga…. Men när jag gör mat och mys en fredagkväll då är det rubbet liksom. Ljus, underlägg, vinglas, tända ljus, fint upplagt och duttidutt.

Jag älskar karlsloken till månen och tillbaka men duka, det suger han på!

Hur är din partner? Är han pysslig och dukar fint?

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Marie
Ann-Marie
10 years ago

Ha ha! Precis så är det hos oss med! Karln här hemma har ingen känsla! Man ska ju vara glad för att de lagar mat men….

Sofia
Sofia
10 years ago

Hahahaha så sant!! Håller med dig !

Anneth
Anneth
10 years ago

Oj, dukning bryr vi oss inte alls om. Ingen av oss dukar fint, det räcker med att maten är god och umgänget kärt. Här insåg vi till och med efter ett par år att köksbordet inte fyllde någon funktion eftersom vi aldrig äter där, så vi gjorde en läs-, mys- och dricka vin-hörna med bordseld på den platsen i stället. Vi tar mat i köket och sätter oss vid tv-bordet i stället, så någon dukning är det knappast tal om. Så trivs vi.

Karolina
Karolina
10 years ago

Haha!!! Känner igen det där till 110%
Skulle han nån gång slå på stort så börjar man nästan fundera på vad som är fel! 😉
Ha en fin dag!

Ida
Ida
10 years ago

o jag som trodde att min man var den enda som ville servera maten ur förpackningen! skönt att höra att det finns fler 🙂

Vickis
Vickis
10 years ago

Jag skäms ju nästan nu när jag får erkänna att min man faktiskt dukar fint.
Ikväll var det tacos och han la upp alla grönsaker i olika skålar, finglas och porslin, han tände till o med ljus. 😉
Sen att färsen serverades direkt ur pannan är ju en annan femma. 😉

Tuva
10 years ago

Haha, knas

Sandra
Sandra
10 years ago

Ha ha vilket igenkännande! Tur de är bra på annat

trackback
9 years ago

[…] och tacos. En riktig svennebanan middag. Ni vet det där med min karl och dukning? Jag har ju skrivit om det tidigare. Ikväll var fet ju så bra, så när som på papp-tallriken till paprikan. Men jag […]

trackback
9 years ago

[…] Ni som nyligen hittat hit kanske inte riktigt förstår grejen, men ni som följt mig ett tag vet mina ”issues” med Tonys dukning. Vill ni läsa mer om Tonys dukning så kan ni göra det HÄR.  […]

Nästa inlägg

Runda med podcast

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x