När mannen dukar!

20140222-115902.jpg

Vi måste prata om en sak!

Alltså karlar och dukning. Min man är i alla fall inte en man som är sådär flink på att duka. Jag vet att det finns vissa som är jätteduktiga så jag drar inte alla män över en kam här så ni vet.

Igår när vi satte oss för att äta kycklingfajitas så såg det ut såhär. Som glas var det en kaffemugg, fajitasbröden låg i påsen, majsen i burken osv osv. Det här är ju i-landsproblem utan dess like men jag får på riktigt HÅÅÅR på ryggen av sånt här. Jag får ryckningar i ansiktet för att jag måste sitta och bita mig i läppen för att inte säga något. (Nu får han ju veta ändå när han läser här inne men ändå…..).

What’s Up med detta? Det är liksom fredagkväll och man vill ha lite mys, lite tända ljus och lite extra sådär. NÄMEN då får man en burk majs framför snoken med en kaffemugg liksom. 😀 Haha, vafan är det frågan om? Nu är jag såklart glad att han fixade mat åt oss och man ska inte klaga…. Men när jag gör mat och mys en fredagkväll då är det rubbet liksom. Ljus, underlägg, vinglas, tända ljus, fint upplagt och duttidutt.

Jag älskar karlsloken till månen och tillbaka men duka, det suger han på!

Hur är din partner? Är han pysslig och dukar fint?

 1. Sandra skriver:

  Ha ha vilket igenkännande! Tur de är bra på annat

 2. Tuva skriver:

  Haha, knas

 3. Vickis skriver:

  Jag skäms ju nästan nu när jag får erkänna att min man faktiskt dukar fint.
  Ikväll var det tacos och han la upp alla grönsaker i olika skålar, finglas och porslin, han tände till o med ljus. 😉
  Sen att färsen serverades direkt ur pannan är ju en annan femma. 😉

 4. Ida skriver:

  o jag som trodde att min man var den enda som ville servera maten ur förpackningen! skönt att höra att det finns fler 🙂

 5. Haha!!! Känner igen det där till 110%
  Skulle han nån gång slå på stort så börjar man nästan fundera på vad som är fel! 😉
  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..