Hockey & bowling – Har jag blivit sportnörd?

Go’kväll!

Här har vi en mätt Nina kan jag meddela. Kunde inte hålla mig ifrån att laga blomkålssoppan till på torsdag så det fick bli söndagsmiddag. Till det blev det ett gott lantbröd med hushållsost. Mmmm…..

20140223-204227.jpg

Jaha, hockeyn gick ju som den gick. Vi fick en trevlig eftermiddag på Klara Hall i alla fall. Äntligen kom den störste sonen hem.

20140223-204330.jpg

Det var en viss lillebror som var så glad över att se honom. Inte bara hönsmamman i hushållet. Allt har gått bra. Han har haft en toppenresa och jag har varit en duktig mamma förstår ni. Inte hållt på och ringt en massa utan varit riktigt cool. Jag tror att jag börjar bli cool på riktigt. 🙂

20140223-204538.jpg

Efter hockeyn behövde jag bekänna färg igen. Jag behövde slå Tony i bowling. Ja och sen skulle ju Milo få spela då. 🙂 Han tyckte det var kul ungefär 4 kast, sen ville han lajja med annat. Ja men då spelade vi i alla fall klart serien. Jag vann, Thedde kom tvåa och Tony sist. Hehehe, jag var såklart tvärnöjd.

20140223-204810.jpg

(((BAM))) så gjorde jag en strajk. Eller kanske inte just den här gången men jag gjorde 2 stycken. Jag brukar kunna vara en hejare på det men nu var det så längesen vi bowla så jag har tappat stinget litegrann. Måste nog börja öva. Jag är ju uppvuxen i en bowlinghall då både mamma och pappa tävlade i bowling när jag var liten. 😉

Nähä, nu är det bara soffan kvar på denna dag. Väntar på att Elliot ska ringa så vi får se om vi ska hämta honom ikväll eller inte. Han har varit på tävling. Alltid är någon av ungarna ute och fladdrar. 🙁 Jag vill ju ha alla samlade. Då känns det tryggt liksom. Imorn är det måndag igen, känns helt galet att helgen redan är slut. Hur fort kan den gå? Lite för kort alltid….

Ha en mysig söndagkväll nu. Tony håller på och klipper filmen nu så jag hoppas kunna lägga ut den imorn. 🙂

JUST JA!

20140223-205851.jpg

Såhär går det när man ger järnet i bowling! 😉

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
10 years ago

Jag gjorde den där soppan idag. Med bacon till. OMG så gott! Värsta snabbmaten är det också. Tack för inspiration.

Nästa inlägg

OS final Sverige – Kanada

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x