Kan du klia mig i rumpan?

Ett barn som äter är fint för själen!

När man som vi har ett barn som är rätt liten i maten så finns det inget bättre än när dom äter. Jag får som en varm trygg filt runt hjärtat för då vet jag att han fått i sig sin näring.

Ämen så sjukt blir det verkligen. Milo är ingen mathaj, har aldrig varit, medan Thedde höll på att äta sin dagmamma hur huset. Gud nåde när hon gjorde fiskgratäng, då kunde han ta om 4 ggr bara han fick. Thedde fick man nästan stoppa liksom. ”Nä hjärtat, nu räcker det med mat, annars börjar du må illa” type of thing.

20140224-171013.jpg

Milo ska iväg på ett litet kalas med Tony snart så jag värmde på lite gröt för att hinna få i honom något innan dom ska fika. Nu sitter han och gapar och säger ”Kan inte jag få äta den här maten alltid? Varje varje dag?” Vad säger man? Eeeh, nä…du får skörbjugg då eller?

20140224-171252.jpg

Han är så jäkla kul nu alltså. Efter den där tuggan sätter han sig såhär och säger: ”Ta en bild nu mamma”. Haha…. Var får dom allt ifrån?

Apropå vara rolig! Vi går på ICA. Jag ser att Milo försöker klia sig där bak hela tiden. Han har ju tjocka kläder på sig så han kommer inte åt ordentligt förstås. Jag som är en ”mask-skadad” mamma får såklart spunk direkt och tänker MAAAAAASK! Men femåringar kan ju liksom ha kli ändå. Lite prutt som fastnat och börjat klia typ…ja men du hajjar. Efter att han hållt på ett tag så tittar han på mig med bedjande blick och säger:

Kan du klia mig i rumpan?”

Folket på ICA ba: Ooookeeeeej…. Det där var kanske lite för mycket info mot vad vi behövde.

Vad säger man? Man gör ju allt för sina barn. Vill han att jag kliar så gör man ju det. Dock så blev själva kliandet en dusch istället, han fick vänta tills vi kom hem och jag fick kasta i han i duschen, tvätta av och smörja in lite. Då blev det bra.

Hade någon sagt till mig när jag stod vid en bardisk på Magaluff som 20 åring att jag skulle klia i rumpan åt mitt barn när jag väl fick barn hade man ju garvat sönder mungiporna….
___________________________________________________________

Ps: Imorgon kör jag EFIT (ett foto i timmen) på bloggen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
10 years ago

Haha men vad roligt!! Det är ju besvärligt för de små när de kliar! Tänk vad skönt o inte behöva hymla om att de kliar!

Skön den där milo!!

Trevlig måndag kväll!

sofia208
10 years ago

Han verkar så härlig den där lilla meterhöga pojken 🙂

Nästa inlägg

ISADORA – CCC Color Correcting Concealer

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x