EFIT – Kvällens sista bild

20140225-211507.jpg

Lite sent….

….men ändå så slänger jag in dagens sista bild. Jag är nerbäddad i soffan efter en mäktig behandling. Jag svarade otroligt hårt idag då mitt nervsystem är lite känsligt så osteopaten fick gå in lite snälla med behandlingen på mig.

Eftersom behandlingen tog sån tid på mig så hanns mamma inte med idag. 🙁 Men vi bokade in oss på ny tid. Ibland svarar kroppen annorlunda på dagsform och sinnesstämning så man kan inte alltid veta. Nu ska jag faktiskt mysa och umgås med min man som jag knappt sett förrän nu. Eller *host host*….han får pilla på mina fötter. 😉 😉

Imorgon ska ni få hjälpa mig med att välja ut nya glasögonbågar. Ni ska också få se lite bilder från vår podcast sen ska den där filmen snart komma in. Men du behöver veta en sak. Vi måste göra om den för den blev inte bra alltså. Jag var nog nervös eller nåt. 😉 Hoppas du har en mysig kväll.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

EFIT – Mamma till osteopaten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x