Mer ifrån Fanny Michel!

Måste ju påminna er också!

Ni har väl inte glömt att ni har 15% rabatt på Fanny Michel om ni anger NIIINIS som rabattkod.

20140226-100832.jpg

Dessa härligheter är hemskickade nu. Blev helt kär när jag såg dom. Kolla in tröjan med lilla volangen nere i? Den hittar du HÄR! Finns i vit och taupe färg också. Tröjan med stora fågeln i bak! HUUUR snygg? Den hittar du HÄR! Den finns i vit och sådär knackigt rosa. Då tänkte jag att i vår, då vill jag matcha dessa tröjor med Sugarbabe byxorna. Jag har beställt i lite större storlek så dom ska vara lite baggy. Dom hittar du HÄR! Finns även i rosa och ljusgrå. Sen tänkte jag matcha allt till mina ursnygga svarta boots som jag bara ÄÄÄLSKAR!

20140226-101423.jpg

Skorna hittar du HÄR! Är lite urplockat just nu men det är mer på ingång. Har fått massor med frågor om dom. Ska svara här tänkte jag.

Storlek? Dom är lite små i storlekarna. Jag har 37 1/3 men 38 sitter som en smäck.

Svettiga? Inte alls, beror nog på hur mycket fotjuice man har! 😉

Sköna? JÄTTE!

Hållbara? Det vet jag inte än, mina håller fint än så länge.

KOM IHÅG: Rabattkod NIIINIS så får du 15 % rabatt! Gäller t.o.m 28/2 dvs. FREDAG!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kimsan
Kimsan
10 years ago

Välkommen till Göteborg!
Varför inte ta dig till Haga, kolla in den fysiska butiken Fanny Michel? Fika och mys bland kullerstenarna. Inte så långt att ta er till Slottsskogen och största lekparken Plikta, himmelriket för små och stora barn. Många bra ställen på Linnégatan både att äta och fika på. Hoppas nu att vårvädret håller i sig till helgen, så ni får se Göteborg från sin bästa sida.
Ha det nu så himla bra!

Jenny
Jenny
10 years ago

Köpte likadana och fick hem igår, supersnygga

Carina
Carina
10 years ago

Synd att tiden för rabattkoden är slut :/… jag skulle ha varit mer snabbtänkt. Funderar starkt på att beställa ett par beiga…

Nästa inlägg

Bilder från vår inspelning igår….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x