Nytt PODCAST avsnitt ute – Kulor av silikon

Godmorgon!

Nu har vi just satt oss i bilen för att styra kosan mot Göteborg! Tack för alla tips angående härliga fik och mysiga butiker. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt.

Klockan 7 i morse hastade jag iväg till hotellet som hade ett utav sina Rotary-klubbsmöten. Jag var inbjuden för att prata om mitt arbete som bloggare. Satt hela dagen igår och gjorde om min presentation, i morse skulle jag lägga in en sista bild….då krascha hela jefla programmet. Skitärslepisshelvete liksom. Hann dock göra om det innan det var min tur att ställa mig och framföra min föreläsning. Elliot har med och fotade så jag ska visa bilder ifrån det lite senare.

20140228-091834.jpg

Hörrni! Nu är avsnittet ute! Kila in på PODCAST appen eller besök vår hemsida där du kan ladda hem det u alla möjliga former! Den hittar du HÄR!

PS: GLÖM INTE LYSSNA PÅ BLOOPERSENA I SLUTET!!

PS2: Just nu tävlar vi ut 2 hotellfrukostar på FIRST HOTELL i Enköping på Nina & Niclas Podcast Facebooksida

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
10 years ago

Hoppas ni får det jätte mysigt i Göteborg och att Milos feber är borta!
Trevlig Helg!
Kram

Madde
Madde
10 years ago

Hej fina Nina!
Ha det så fint i Göteborg! Vi ska med dit och till Universeum om ett par veckor. Mysigt! Hur har det gått med dina provsvar från leverfläckarna?

Kram

Lena
Lena
10 years ago

Hej! Jag har försökt att ladda ner ett avsnitt men det går inte! Jag har en android och när jag trycker på ”ladda ner” så spelas programmet upp. Jag vill ju kunna ladda ner för att sedan lyssna när jag är ute på mina power walks.Vad gör jag för fel..? Jag är inte så teknisk men tom min 17 åriga dotter som hjälper mig med både det ena och andra med min telefon, hon lyckades inte heller. Ha det så bra i Göteborg 🙂 Kram Lena

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

Hej Lena!

Kan du inte ladda ner (eller lyssna) när du väl ska på din promenad tänker jag? Eller fattar jag trögt?

Annars ska jag ta detta vidare till vår tekniker så ska han få svara på det.

Ha en fin fredag, kram Nina!

cecilia
cecilia
10 years ago

Hej

Kan du inte lägga upp några bilder på din mammas hårförlängning, jag 50+
och har så tunt och tråkigt hår. Blir det bra om man gör det?
Älskar din blogg, du är så härlig.

Kram Cecilia

Lena
Lena
10 years ago

Hej! Lena här igen! Nej det är inte du som är trög, det är nog jag 😉 men måste man inte ha tillgång till internet för att lyssna? Det har jag inte när jag är ute och går, jag har inte sånt abonnemang. Därför tänker jag att jag måste ladda ner programmet hemma där jag har internet för att lyssna när jag inte har internet. Annars får jag väl ligga hemma i soffan och lyssna det går ju det också 🙂 Men jag tänkte förena nytta med nöje du vet. Ha det så bra!

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

Jaha, nu fattar jag. 🙂 Ja, det måste man ju. Det går inte annars…. Ja, du får nog ta podden på soffan därhemma. 🙂 Kram

Nästa inlägg

Glad för min lintott!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x