Inte bra….

20140302-093812.jpg

Godmorgon!

Här sitter vi i bilen, Milo har dock somnat. Kraken. Vår lilla fis är sjuk igen. 🙁 Han vaknade upp helt genomförkyld och febrig. Dessutom hör han dåligt och har ont i öronen.

Jag har ringt sjukvårdsrådgivningen och nu ska vi till en jourmottagning. Vill kolla till honom innan vi sätter oss och brassar hem. Vårt underbara hotell har verkligen ställt upp så himla mycket. Dels så fick vi vår middag uppskickad på rummet igår då Milo var hängig. Sen har dom möblerat om och fixat med bokningar så vi ska kunna checka ut senare idag. Tanken var ju att vi efter utcheckningen (kl 11) skulle strosa på stan tills Elliot var klar på Gbg Horseshow. Nu kan vi ju inte strosa runt direkt, helst inte när det regnar. Vädret har verkligen sugit denna helgen måste jag säga. Tråkigt som tusan.

Mottagningen öppnar kl 10 så vi ska hänga på låset där tänkte vi. Sen åker vi till hotellet och lägger vår fis under täcket och Barnkanalen tills det är dags att fara hemåt. Inte kul och vara sjuk och sitta 5 timmar i bilen. Tussen. Tack & lov för febernedsättande.

Inte direkt något kul avslut på denna resan… 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Andersson
Eva Andersson
10 years ago

Hoppas det går jättebra med Milo och vårdcentralen
Kör försiktigt hem
Nu är det minsann uppehåll på regnet i GBG 🙂

Nästa inlägg

DAGEN I HAGA GÖTEBORG

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x