Sjuk pojke

Trött mamma & trött pojke!

20140302-123342.jpg

Jag ska alltid fr o m nu lita på min magkänsla. Jag kände att något var galet i morse när han sa att han inte hörde vad jag sa. När jag sen tröck honom på öronen och det gjorde ont förstod jag. Milo hade öroninflammation och ska nu få äta penicillin.

Mest bannar jag mig själv för att jag inte varit ihärdig med nässprayen. När
Milo var mindre fick han öroninflammation hela tiden. Då fick vi lära oss att alltid använda nässpray när han var förkyld. Sen den dagen har han inte haft det. Tills nu, nu när vi inte varit så ihärdiga med den. 🙁 Tussen. Han var så ledsen inne hos doktorn för att han fick kväljning när dom petade honom i halsen. Aja. Nu är det bara att planera om nästa vecka och vara hemma och kurera lillpojken. ❤️

Nu åker vi till hotellet. Äter lunch och packar våra saker. Sen bär det av mot Enköping igen. Hoppas Milo kan sova den mesta tiden. Inget kul avslut som sagt..

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adnil73
Adnil73
10 years ago

Stackars liten. Hoppas Milo snart mår bättre igen.

Kör försiktigt hem!

Kram

al68
al68
10 years ago

Lilla sötis, ett leende trots han är sjuk, vilken liten goding. Krya på han. Min svärmor klagar alltid på att vi ger lillkillen nässpray, men det är av samma anledning som ni. Hoppas resan gick bra hem. ❤️

Nästa inlägg

Veckomatsedel v. 10

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x