Kåvepenin + Oboy = FUNKAR

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!

Det är vad jag får av Er. Massor… Jag hoppas så att jag kan ge tillbaka härinne, att det finns saker här inne som Ni också älskar.

Ok, ännu en sjukdag är till ända här. Milo somnade redan för över en timma sen. Han var trött och slut. Jag vet också att penicillin är uttröttande. Äntligen har jag nog hittat framgångsreceptet för att få i honom ”rävgiftet”. Det var också vad jag sa till honom idag när han satt och grät och skrek över att han återigen skulle få suga i sig skiten.

”Det här är ett jefla rävgift” utbrast jag rakt ut.

Milo tittade på mig med stora ögon, kände väl då att det kanske inte var den bästa meningen att utbrista just då. Det var ju kanske inte att han hoppade jämfota åt att suga i sig 10 ml rävgift. Fick förklara att jag bara skojade.

Nu har vi hittat grejen i alla fall. Lite oboy i botten på en nappflaska och sen slänger vi i penicillinet där. Det roliga var att han sa åt oss att ”Gåå uuut” när han skulle suga i sig. SLUUUUURP sa det så hade han dragit i sig det. Tog några sekunder liksom, OCH som jag hållt på dessa dagar. Har liksom suttit och sagt högt för mig själv: ”TÅÅÅLAAAMOOOOOOOD!!!” Sen dök oboyen upp och bara sopade banan ren.

20140304-192752.jpg

PUSS PÅ DIG OBOY!!!

20140304-193135.jpg

Hittade lite gamla bilder ifrån när Milo hade alla sina öroninflammationer som mindre. Det var lite samma då. Att vi knappt märkte att han hade ont i öronen utan att febern återvände eller gick aldrig över. Gissa om jag ska vara som en galning med den där nassprayen fr o m nu? Ja om han blir minsta snuvig så ska det sprayas lite då och då. Varken öroninflammation eller penicillin är särskilt roligt. 🙁

20140304-193449.jpg

Ikväll lagade jag denna härliga 80-tals rätt. Till det blev det ris och kall sås gjord på fraiche, sweetchili sås, salt och peppar. Riktigt gott och som sagt, 80 talets maträtt. På min instagram (@ninahermansen1) kom också förslag som lövbiff, pommesfrites och bea. DET var ju verkligen 80-talet också. 🙂

Nu bara soffan kvar här. Hoppas du får en mysig kväll.

Ps: Podcasten, har du inte lyssnat på min och Niclas podcast nu kan du föra det HÄR (om du har en iPhone). Android, mP3 mfl, ni klickar er in HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
susanne
10 years ago

Hejsan! amimox är ett penicilin som smakar gott o tar öron: be om det om du skulle behöva i framtiden

Anette
10 years ago

Usch aj penicillin är inte gott…usch….men med Oboy ja det kanske funkar…. Krya på er! Maten ser super god ut….älskar kassler. Kram Anette

nina
nina
10 years ago

I går gjorde jag pastarätten du lade upp häromdagen den med bacon och tomatsås, såååååå god och så gjorde jag vv semlorna du oxå lade upp och de bullarna blev de fluffigaste godaste jag någon gång gjort så tack för god inspiration:) mvh Nina

Nästa inlägg

Han behövde det här kan man säga!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x