Uppföljning hårlös muttis….

Men det visste jag väl!!

Ja att ni är ett gäng läsare som besitter all kunskap om ALLT. Här slängde man ur sig att muttis behövde hållas ren så hade ju var och varannan redan gjort det och kom med bra tips.

Jag började med att googla VAXAD MUTTIS….

20140306-053752.jpg

20140306-053757.jpg

Google visste inte riktigt vad jag menade här tror jag. 😉

Om jag nu ska sammanfatta det hela så är det ingen bra idé att göra det hemma, själv. Vad jag förstod så ska man ju liksom ”hålla i” eller ”hålla emot” muttis när man liksom drar loss vaxet annars kan man nästintill slita loss halva muttis. Det var här jag kände att jag inte skulle fundera mer på något hemmajobb av att vaxa muttis. Det räcker liksom med att min muttis är halvflint, att dessutom sakna vissa delar av den gör ju att det skulle vara en sorglig, hårlös och lite halt och lytt muttis till slut.

Jag menar, halt och lytt är den ju egentligen redan. Igår berättade jag ju faktiskt inte hela storyn. Jag tänkte att jag gör det nu när jag ändå är igång liksom.

Såhär:

När jag väl kom hem till barnens pappa och barnen efter den där borttagningen, eller låt mig säga, svåra operationen av pricken på muttis. (Det var så det kändes.) Det var då, när jag kom hem och tog av mig byxor och trosor, som jag insåg vad dom just gjort. Först och främst var ju stygnen hela 5 stycken. Såret var ungefär 5 cm brett. När man tar bort leverfläckar så tar man oftast lite extra hud och ”kött” för att få bort så mycket som möjligt ifall det skulle vara något farligt i den. Detta gjorde ju då att min muttis såg ut som en hårt igendragen mun. Förstår du? Det saknades ju massa hud där så man drog helt sonika ihop skiten med massa stygn. Det blev som små rynkor i mungiporna på såret om du hajjar vad jag menar. Ett tag trodde jag att min klitoris var på väg skumpande i en leverfläcksbuss till labbet liksom. Jag menar, allt det borta? Fanns inte mycket plats kvar för en stackars klitoris liksom…..

Hur som haver hade jag i alla fall klitorisen kvar insåg jag ju. Tack och lov. Dock så kvarstår ju ”problemet” med behåringen. Här i min stad finns ingen som gör muttisvaxning så nu får jag då leta efter en salong nånstans. Om jag törs? Är det inte så jefla pinsamt? Alltså, att gå till gyn? Fine! Det känns mer legitimt att visa upp muttis eller vad man ska säga. Men sådär…nej men vafaaan. 🙁 Måste vara en superproffessionell salong då och en person som vaxar muttisar till frukost liksom.

Jag fortsatte googla….

20140306-053952.jpg

Fick upp den här bilden och kände bara ”NÄMEN va?”

20140306-054032.jpg

När jag sen läser den här texten känner jag bara ”Vadå mellan skinkorna?” Jo men jag hajjar att man vaxar där också då förstås för ja….det finns även tjejer med lite rövskägg, så är det ju. Men alltså va? Ska hon in i mitt rövhål också, då känner jag bara att nej men för fan alltså. På riktigt? Å vadå hjärta? Hon noppar in ett litet hjärta på muttis alltså? Det var väl till att ha hår så det räcker och blir över liksom.

Jag fortsätter googla:

20140306-054246.jpg

Men huuuuuur trevligt??? Ninis vaxning! 😀 Surfar mig in där och ser att Ninis lagt ner. 🙁 Fanns tidigare i Västerås, 3 mil ifrån mig. Det var ju synd.

Men alltså. Nu är jag skrämd kan jag erkänna. Kommer nog aldrig våga…..bäst att ge sig av mot affären och införskaffa sig storpack rakhyvlar eller sån fin tjejhyvel, som vanligt.

20140306-055052.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
10 years ago

Haha! Underbara du! Jag skulle aldrig våga. Jag kör på rakhyvel, helt klart 🙂

Mia
Mia
10 years ago

Ha ha ha ha fan vad roligt ….:) det låter inte som en sådan pleasant grej, helt enkelt lol
Jag skulle ALDRIG fläka upp benen framför någon stackare sådär – kör med engångshyvlar och tänker nog nu inte heller ta bort min leverfläck …det låter också som misshandel av stackars muttis…, 🙁
Så jädra kul text här till kaffet tack 🙂
Ha en bra dag! Hoppas solen lyser och att vårvindarna kommit till er också!! Svejs!!

Heléne
Heléne
10 years ago

Du är så otroligt uppfriskande ärlig, love it!
Ha en bra dag, och hoppas yrseln och ryggen känns bättre.

Kram

Anette
Anette
10 years ago

Trodde aldrig heller jag skulle våga – men gjorde’t och det var inga problem! Du ska gå till Clinic Divine i Stockholm (har tre ställen), superproffsiga och duktiga. Kolla upp dom på nätet. Jag körde all-in efter jag varit där första gången och höll det så nåt halvår – superskönt. Nu pallar jag knappt hålla i toppklippningen på skallen så jag pausar 🙂

Maria
10 years ago

Hej hopp!
Det kommer inte att vara några problem att gå till en Salong o bli vaxad, de har ju sett det både det ena och det andra. När jag jobbade på salong hade vi en kille som regelbundet kom och vaxade pungen… tänk den smärtan…

Tips! Testa IPL (permanent hårborttagning med laser) på bikinilinjen samt om du har hår mellan skinkorna (armhåla och överläpp). Aningens dyrt men i längden värt varendaste krona, och även rakpryttlar kostar ju en del. Salongerna brukar vara villiga att göra bra paketpris och särskillt om du marknadsför dem på bloggen… Jag har gjort IPL-behandlingar (bikinilinje, mellan skinkorna, överläpp och armhåla) och ångrar mig inte en sekund, behöver aldrig oroa mig över behåringen på de intima ställena.

Lycka till!

Annika W
Annika W
10 years ago

Alltså, du är verkligen föör härlig 🙂
kram Annika

MariaT
MariaT
10 years ago

På SPA:t på park astoria vaxar dom bikinilinjen, det kan ju vara värt att börja med som ett ”prova på”?! Gjorde inte alls så ont som jag trodde! =)

Sarah
Sarah
10 years ago

Du är ju helt underbar!! Om du ska köra med hyvel så köp en manshyvel de är mkt bättre!

Sassa
Sassa
10 years ago

Alltså Nina! Det är inte farligt att vaxa sig hos ett proffs och jag rekommenderar gärna dig en salong, dock ligger den i Sthlm. Skulle du nu få för dig o testa iallafall så se till för Guds skull att dom inte använder remsor o drar av som det står i inlägget. Man använder ENBART vax som kallnar o man drar bort vaxet o håren följer med. Inga remsor lr papper o skit!
Pappret drar loss huden för feeen.
Lycka till!

anna
anna
10 years ago

Studio aroma som anna maria äger (den du googlat fram) går jag på. De är superproffsiga och trevliga!

Nästa inlägg

Hanky Panky på Campadre

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x