Vi ska flytta!

Nu ska jag berätta….

…..vi bor idag i en lägenhet mitt på stan. Jag har ju berättat för er om att Milo saknat en trädgård väldigt mycket sen vi flyttade ifrån vårt radhus. Det är väldigt ofta som han nämnt det där med att den och den kompisen har trädgård osv.

Vi har letat ganska så mycket. Både jag och Tony trivs med trädgård. Tony ÄLSKAR och påta i trädgårdar och fixa med buskar och sånt. Blommorna brukar jag sköta. Helst har vi velat hyra ett hus då vi absolut inte har råd att köpa ett hus. Vi har dessutom lite dåliga erfarenheter av husköp sen vi gjorde det 2007 så vi båda känner att hyra vore så bra. Här i stan finns inga hus att hyra. Dyker det upp nåt är det 3000 andra intresserade.

Nu dök det äntligen upp en möjlighet för oss och vi har hoppat på det. Allt löste sig så också att vi kan flytta väldigt snart, förhoppningen är att få börja redan nästa vecka!!! Jag har vetat detta ett tag men allt har inte fallit på plats sänkas har inte basunerat ut det. Men nu gör jag det, igår blev det klart.

20140308-114937.jpg

Det är så fint så det är inte klokt! Du kommer självklart får se mer bilder sen. Milo hoppade jämfota när han hörde att han skulle få bo i ett hus med trädgård. Det var nästan så Tony också gjorde det…. 🙂 Stora barnen tycker att det är bra tajming nu när som börjar ta både moppe- och körkort.

Tänk att vi ska få njuta av våren….med trädgård…. Och inte på en trång inglasad balkong som stinker rök. Bara en sån sak.

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Men ååhhh så härligt för er! Så glad för er skull!!!
Jag är uppvuxen i villa, bor nu med maken i en lägenhet centralt men vi kikar så smått på hus då jag verkligen saknar trädgård och kunna gå ut… Speciellt fram på våren och sommaren..
Kramar

Viktoria
Viktoria
10 years ago

Men grattis!! Så härligt för er att få flytta och få lite tomt. Finns inget bättre än att sitta ute ned en kopp kaffe när det börjar bli vår. Det ska jag göra nu, bara klippa håret på sonen först. Men sedan blir det en kopp kaffe i vårsolen och omplantering av mina stackars krukväxter.
Kram

Kim
Kim
10 years ago

Åh grattis!! Finns inget bättre än att bo i hus.

Jenny
Jenny
10 years ago

Åh vad roligt! Låter ju helt underbart. Grattis!!! Jag är uppvuxen i villa men bor just nu i lägenhet men i framtiden, då jäklar 🙂

B-M
B-M
10 years ago

Va härligt, grattis!! Kram

Heléne
Heléne
10 years ago

Vad roligt, grattis!
Är uppvuxen i villa och har haft ett eget nu i snart 15 år och det är oslagbart, trots att det alltid finns något som behöver göras;-).
Ha en fin lördagskväll.

Åsa
Åsa
10 years ago

Grattis va kul! Och perfekt nu till vår och sommar! Ser fram mot lite inredningsbilder sen då!? 🙂

Susanne
Susanne
10 years ago

Åh va kul!!!
GRATTIS!!!
Trevlig kväll!
Kram

Carro
Carro
10 years ago

Hej
Vad kul för er! Lycka till med det. 🙂

anette
10 years ago

Grattis! Vad spännande. Kram Anette

Vickis
Vickis
10 years ago

Men åh så härligt! Grattis!

Ulrika
Ulrika
10 years ago

STORT GRATTIS !!! Kram

Coquina
10 years ago

Men vad roligt för er, grattis 🙂 Ska bli roligt att följa er på nya stället! Bor själv i hus med två barn så jag vet hur underbart det är med terrass och trädgård och kunna grilla hela våren och sommaren (även om våren innebär lite jobb också men det är det värt) 🙂

Kram Camilla F

Mattias
10 years ago

När det är så snabb flytt så kolla in alla checklistor som finns för flytt på http://www.moveria.se
Det finns färdiga och så att du kan göra en egen, kan vara lite svårt att se men kolla gärna och säg vad du tycker. Detta är en testversion som vi lagt upp som passar dig perfekt 🙂
Bloggen liknar faktiskt din lite.

Lycka till med flytten!

Nästa inlägg

Fredagens SMINKNING

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x