Att fisa inför varann??

Hej min vän!

Det är eftermiddag och jag har landat här hemma i soffan. Magen står ut som ett jehuuu, jag har ingen bra period med magen just nu men om nån vecka är det gastroskopi. Det svåra med en känslig mage är att man framåt eftermiddagen kan se ut att vara gravid i femte månaden. Jag känner hur mycket luft jag har där inne och jag tror att mensen som kom inknallandes i förrgår gör sitt till. Visste ni att matsmältningen blir sämre vid menstruation? Det visste inte jag, men jag borde kanske ha fattat det med tanke på hur många brakskitar man vill lägga av när man har röda veckan. 🙂 Haha….

Tänk om jag skulle leva med en karl där vi inte fes inför varandra. Jag skulle smälla av. Jag skulle få flytta hem till mamma och pappa den veckan som mensen kom. Eller om man ätit kålpudding, herreminjeee…. Alltså hur jobbigt var inte det där i början? Man höll ju på att smälla av liksom. Det enda man gjorde i början av sin relation var ju och ligga i sängen, äta onyttigt och ha sex typ. Well, man hann väl jobba lite också. 😉 Inte den bästa kombon om man ska ha en fis-fri mage va? Tänk när jag träffade den där snubben från Stockholm innan jag träffade Tony, och han gjorde klart för mig att tjejer inte fiser eller bajsar. Att jag bara inte la benen på ryggen och drog liksom? Istället stod jag ut, smög in på toa tidigt på morgonen och försökte indianmockasin-skita liksom. Vet ni vad det betyder? Det är när man försöker bajja så tyst man kan. Gud nåde om det hade varit fest och man var bakis?! Ämen då ville jag bara åka hem och lägga mig i min egen soffa, prutta och springa på toa bäst jag ville liksom. Nämen USCH vad jobbigt verkligen! Tänk när vi la oss en kväll och var bakfulla som svin….. jag hade just ätit en stor pastatallrik och la mig för att vila. Plötsligt vaknade jag av en ljudlig brakskit…..min egen, jag vaknade av ett ryck och höll på och svimma. Försökte glutta om han sov eller var vaken bredvid mig men beslutade mig för att låtsas som det regnade även om jag höll på att sjunka genom både säng, golv och jord. Fyyy faaaaan vad pinsamt alltså!!! Jag smäller av bara jag tänker på det! Tänk om han låg typ såhär:

20140310-162324.jpg

Å jag ba tänkte att jag var värsta piffiga bruden och låg där och försökte vara både sexig och ärtig på samma gång! 🙂

20140310-162328.jpg

Nämen du förstår va? Åh fy så hemskt! När Tony och träffades så var det raka rör från början. I alla fall från hans sida. Hahah….där var det ingen som höll på sig för att inte fisa inför mig. Jag försökte väl vara lite fin i kanten ett bra tag men till slut fick jag kapitulera under jordens magsjuka. Då är det inte lätt att skita indianmockasin i badrummet direkt. Då är det lite mer ritsch-ratsch filibombombom av det hela… Ja herreminjee.

Har du några roliga erfarenheter av sånt här så får du gärna berätta! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
10 years ago

Vill bara säga att du är för underbar!! Älskar dina inlägg:-) Många kramar Malin

Niiinis
Reply to  Malin
10 years ago

Hihi! TACK! Kramar ❤️

eva
eva
10 years ago

hej nina

du är underbar, jag fick svar på min gastroskopi i dag. allt var normalt, då blir man rätt glad;)

å hoppas många svarar på det här inlägget,

Niiinis
Reply to  eva
10 years ago

Åh vad härligt! Jag har mitt framför mig, inte kul alls…. 🙁 Men vad skönt för dig! Grattis eller vad säger man? Hur som helst, glad för dig! ❤️

Lena
Lena
10 years ago

Hej och hå, här var det högt och lågt precis som vanligt och precis som vi (jag) vill ha det! 🙂 Om jag skulle fisa högt inför min partner..? Aldrig i livet! Eller ja, en smygare då, det värsta är att det är oftast de som stinker värst. En gång för många år sen när vi precis hade flyttat ihop och jag skulle somna, R låg bredvid och läste, så precis när jag somnar in så lägger jag värsta prutten och vaknar till av ljudet! Jag trodde jag skulle dö! Åsså frågar jag förvirrat: Var det jag som fes? Fy fasen vad pinsamt det var! Nej att fisa inför min partner är jag inte bekväm med! Kram på dig!

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

Hahaha! 😀 Ja men det är ju underbart! KRAM

Cathrine
10 years ago

Kommer ihåg i början när jag och Robert träffades. För det första såg det ut som hela han var fylld med gas (vägde ca 180 kg då) till och med han höll sig i början. Sen råkade han släppa av en rökare av misstag. Då sa att att pluggen var ur och sen dess har det varit raka rör. Själv hade jag pluggen i lite längre, bara det att jag vaknade varje natt av att jag lät som mullrande V8 eller nåt! Han råkade höra en gång sen har vi varit öppna med de sen dess 🙂 raka rör!

Anna
Anna
10 years ago

Hej!
Har precis lagt ungarna o sitter äntligen i fred på toaletten o läser din blogg, höjdpunkten på dagen typ.
Tack för dagens skratt

Anna
Anna
10 years ago

Hej!
Har precis lagt ungarna o sitter äntligen i fred på toaletten o läser din blogg, höjdpunkten på dagen typ.
Tack för dagens skratt!! du är ju så härlig så man önskar att du var en i tjejgänget 😉
Själv pruttar man i sömnen ibland, tycker inte om att vakna av det.. Hoppas killen inte hör! Hade vart skönt o köra öppna luftningar istället!
Stor kram ❤

Mira
Mira
10 years ago

Skulle aldrig fisa inför min man, likväl som han inte heller är helt bekväm i det. Sen om det låter när man är på toa o fiser, det är en annan sak.

Men jag var på en dejt med en kille o vi käkade på en indisk restaurang och sen efteråt skulle vi hem till mig o kolla på film. Märkte i bilen på väg hem till mig att jag blev fisig men tänkte att det nog ger sig, drog igång filmen o kände hur jag fick panikont i magen o var tvungen att gå på toa NU!!
Höjde ljudet o ursäktade mig, efter en halvtimme kom han och knackade på toadörren o frågade om allt var bra.
Skämdes så otroligt o medans jag satt på toa så sa jag att vi nog fick träffas nån annan gång 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
10 years ago

Haha min man o jag fjärtar öppet inför varandra. Befriande :).
Fast jag kan bli sur när han fjärtar för hans stinker så. När jag fjärtar är det bara kul. Tycker jag.

Elin
Elin
10 years ago

Bajsa framför min nuvarande sambo har jag aldrig haft problem med. Första gången vi träffades var i en husvagn i skogen utan toalett så jag fick lov att sätta mig och skita i skogen och där försvann väl den pluggen haha. Däremot fes jag inte inför honom på 7 månader(!). Gissa om jag hade nå ont i magen då haha. Tillslut fick jag nog för han fes då hela tiden så nu går jag och skopar honom med mina fisar istället hihi. En gång höll jag fast han huvud mellan mina ben i ett saxgrepp när han hade magsjuka och fes honom i ansiktet. DET är äkta kärlek 😉

Nickan
Nickan
10 years ago

Hej Nina,
Ja här hemma fiser vi så det ryker. Inga hämningar alls… Vi fiser o skrattar som tokar åt varandra. Skönt att kunna vara så öppna tycker jag. Man ska väl dela allt med varandra… Eller hur, haha!!!
Älskar din blogg, en frisk fläkt av glädje 🙂
Ha det bra
Nickan

LILITH - Boktokig mamma med borderline
10 years ago

Jag har alltid tänkt att det har lite med hur det var under uppväxten. Om föräldrar sov fisit öppet får man en mer avslappnad inställning till det. Men efter mitt första långa, seriösa förhållande inser jag att det nog är något annat. Jag undviker till förbannelse att fisa inför någon, inte ens för barnen. Och då är jag ändå inte pryd för fem öre.

snigeln
snigeln
10 years ago

När man kan börja fisa framför varandra så vet man att förhållandet börjar bli på allvar tror jag Oprah sa någon gång.
Här hemma fiser vi och skrattar åt varandra:)
Skillnad var det dock i början av förhållandet, då var allt sådant pinsamt. Kommer ihåg när vi hade träffats bara ett litet tag och skulle tälta ihop. Jag knatade ut i mörkret för att kissa och mitt i mörkret och tystnaden la av en ganska så ljudlig liten fis när jag satte mig på huk……..Ingen att skylla på, bara jag där ute och den vackra underbara mannen i tältet. Han började asgarva och jag med och då fes jag en gång till bara för att jag skrattade så mycket…Sedan dess så är det raka rör här med:)

Helene
Helene
10 years ago

Skulle jag verkligen aldrig göra i närheten av någon inte ens min man sen 25 år, det är riktigt ofräscht!! hos oss gör man det i badrummet och ingen annanstans. Det luktar ju inte fräscht sen?!

Nästa inlägg

Dagens SMINKTIPS

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x