Lådor lådor lådor

Godkväll!

Jag är så trött så ögonen går i kors. Ändå packar och packar man för glatta livet. Tänk att man varje gång blir lika förvånad över hur mycket grejet man har? SNARK!

20140313-184057.jpg

20140313-184101.jpg

20140313-184107.jpg

Detta är min verklighet just nu. Lådor lådor lådor och åter lådor. Jag bestämde mig för att inte vara en curlingmorsa idag och ordinerade pubbeungarna att komma hem och packa sina rum. Förr har ju jag gjort sånt, curlat satan liksom. Men nu är det så att Thedde fyller 18 om bara 10 dgr. Nu blir det annat ljud i skällan. Elliot är 15 och ska börja ta moppekort. Nä, nu är det ansvar som gäller. Dom ska lära sig laga mat, funderar på att köra en dag i veckan som dom själva får handla och laga. Det är väl skitbra? Sen ska dom ha en varsin diskmaskinsdag och en tvättmaskinsdag. Diskmaskinen tömmer och fyller dom lite då och då men det kan förbättras massor. Sen blir det städa rummet en dag per vecka. Nu är det tagga för ”nya tag” som gäller. Fokus: Få ordning på pubbisar. Oh noooo kommer dom tänka om dom läser det här. 😉 Hehe…

Nu väntar jag på att Tony ska komma hem med take away. Börjar bli svårt att laga mat hemma när alla grejer försvinner ner i lådor. På lördag går flyttlasset. Känns helt overkligt men väldigt härligt.

Hepp ska fortsätta här. Har en vision om att kunna sitta och ta det lugnt imorn kväll till sista fredagsmyset i denna lägenhet. En vision och en förhoppning, får se hur det blir med det? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KOKOSPANNKAKOR – Viktväktarrecept

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x