När plötsligt allt känns som det faller…..

Men tack fina fina ni! ❤️

Helt överväldigad av er och era snälla ord. Min bloggkollega Fnulan erbjöd oss att flytta hem till dom i ”SKAUNE”, hon ville gärna ha en bakande fru hemma och en karl som satt och spelade gitarr dagarna i ända. 🙂 Det kan man kalla gästfrihet. Tack till dig som mejlade om ledigt hus också. Fina människor ni är. Det är verkligen så ledsamt och lite panikkänslor som gror i mig hela tiden. Med detta vet jag också att alla mina kroppsliga symptom kommer slå backut. Nacken har redan lagt av, snart kommer magen börja strula (har redan börjat lite), dessutom kommer ångest och med det hypokondri så det är totalt fucked up liksom. Allt sköljer över mig och jag känner mig återigen bara rädd och orolig. Måtte det ordna sig snart!
20140603-180255-64975829.jpg

Idag kontaktade jag mitt medium igen. Alltså, jag är så rådvill just nu. Sakta under en period har jag börjat tvivla på mig själv, när det här trista med huset dök upp (igen) kändes det som att dra ner en rullgardin. Allt jag strävat efter och alla mål jag satt upp känns plötsligt ouppnåeliga. Alla planer känns plötsligt grusade och människor i min närhet förstår nog inte hur mycket jag lider och kämpar just nu. Att varje dag känns som en kamp. Vad jag än gör så blir det fel…. Jag vill ju bara väl och att det ska gå bra för alla. Jag är lojal och jag skulle aldrig missunna någon något. I regel tänker jag på alla andra först och sist mig själv. Idag var första gången då jag touchade vid att sluta blogga. Att sluta skriva om mitt liv. Första gången verkligen. Jag touchade vid att lägga ner mitt företag och söka ett ”riktigt” jobb. Att stänga ner min instagram och att ta ett steg tillbaka. Jag har i många många år kämpat med mitt företag och med bloggen. Jag har haft visioner om att göra mera TV och skriva en bok. Men tiden går….i höst fyller jag 42 år. Vem vill se en nucka i TV? Ämen förstår ni hur mina svarta tankegångar går nu….? Nä, hur kan ni göra det när inte ens jag gör det? Men det är som att jag behöver att någonting lite större händer snart annars kommer jag att ge upp kampen. Så ungefär….

20140603-180255-64975677.jpg

Anledningen till att jag kontaktade mitt medium är att hon är så fantastisk på att ge vägledning. Hon kunde genast lugna mig med att jag just nu genomgår en förändringsprocess (vilket är helt sant), att det ibland kan kännas som om allt rasar men det är oftast då man ser klart och kan förändra saker och göra bättre. Turbulens är inte något dåligt varje gång….. Bra, för just nu jäklar i min lilla låda känns det som det blåser nordanvindar runt öronen.

NÄMEN guuuuuuud så deppigt detta blev alltså! Men såhär är det nu…..fan jag behöver skriva av mig om allt. Skitsamma om ni är miljarders som läser men såhär är det. Just nu är det skitpiss! Kan ha med min PMS att göra till en viss del och jag hoppas att den jävla mensen snart behagar komma så jag ser någon ljusglimt mitt i allt. Ibland är det svårt att vara glad och tacksam när det mesta bara går emot en….

20140603-180622-65182434.jpg

Något att tänka på i blåsten nu är alla dessa ordspråk här ovan………jag ska ta in det. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

36 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
9 years ago

Tusen kramar till dig Nina <3<3<3

Frida
Frida
9 years ago

Tusen kramar till dig Nina <3<3<3

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Tusen kramar!!

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Tusen kramar!!

Chatarina
Chatarina
9 years ago

Kämpa på Nina!Du kommer att klara det här också.Varma kramar till dig!

Chatarina
Chatarina
9 years ago

Kämpa på Nina!Du kommer att klara det här också.Varma kramar till dig!

Mia
Mia
9 years ago

Hey !! det ar ju bra det du gar igenom just nu – New Beginnings!! Jag lovar att nar du ser tillbaka pa den har tiden sa kommer allt falla pa plats. My gooooooddddaaa du ar en supertjej som vi gillar – andas in och ut och vanta bara pa att D~E~S~T~I~N~Y kommer leda vagen.
Sit back and enjoy, allt kommer till dig precis i den takt du klarar av och kanske borde du spanna fast sakerhetsbaltet ?! 40 + ar soooo right 2014 – du ska nog inte overge dina 30.000 plus speglar just nu? LOVE YOU. x

Mia
Mia
9 years ago

Hey !! det ar ju bra det du gar igenom just nu – New Beginnings!! Jag lovar att nar du ser tillbaka pa den har tiden sa kommer allt falla pa plats. My gooooooddddaaa du ar en supertjej som vi gillar – andas in och ut och vanta bara pa att D~E~S~T~I~N~Y kommer leda vagen.
Sit back and enjoy, allt kommer till dig precis i den takt du klarar av och kanske borde du spanna fast sakerhetsbaltet ?! 40 + ar soooo right 2014 – du ska nog inte overge dina 30.000 plus speglar just nu? LOVE YOU. x

Majsan
Majsan
9 years ago

Det oooordnar sig! Det gör det alltid.
Och du får ABSOLUT INTE sluta blogga…eller podda (som jag just upptäckt, eller fått tummen ur skitan för att börja lyssna på). Jag svimmar av flabb å lip till er podd, ni e sååå jäkla bra!
Men…en liten paus från allt kanske är bra. Få lite perspektiv på allt. Ordna upp saker å ting.
Lycka till, hur du än gör!
You rock My vardag!

Majsan
Majsan
9 years ago

Det oooordnar sig! Det gör det alltid.
Och du får ABSOLUT INTE sluta blogga…eller podda (som jag just upptäckt, eller fått tummen ur skitan för att börja lyssna på). Jag svimmar av flabb å lip till er podd, ni e sååå jäkla bra!
Men…en liten paus från allt kanske är bra. Få lite perspektiv på allt. Ordna upp saker å ting.
Lycka till, hur du än gör!
You rock My vardag!

Annika W
Annika W
9 years ago

Skickar också över en STOOOOR kram <3 Du och din familj får mer än gärna flytta hem hit. Finns det hjärterum så finns det stjärterum 🙂

Annika W
Annika W
9 years ago

Skickar också över en STOOOOR kram <3 Du och din familj får mer än gärna flytta hem hit. Finns det hjärterum så finns det stjärterum 🙂

Petra
Petra
9 years ago

Kramar från mig med som alltför sällan kommenterar! Älskar er podd förresten, ärlig, allvarlig och rolig!

Petra
Petra
9 years ago

Kramar från mig med som alltför sällan kommenterar! Älskar er podd förresten, ärlig, allvarlig och rolig!

Fnulan
Fnulan
9 years ago

Love, allt för mina vänne <3

Fnulan
Fnulan
9 years ago

Love, allt för mina vänne <3

havrefras
havrefras
9 years ago

Håhåjaja, visst kommer det stunder då man har lust att släppa allt å dra till Australien å plocka apelsiner iställer. Äsch, problem och vägbulor är till för att övervinnas. Jag är en sån där nörd som tror på ödet. Och jag gissar att ödet ville er något annat. Ödet fick er att tvärnita, och istället för att knipa ihop ögonen ska ni kanske försöka se vad ödet vill? Think outside the box. Det finns något annat därute som ni missar! Kram!

havrefras
havrefras
9 years ago

Håhåjaja, visst kommer det stunder då man har lust att släppa allt å dra till Australien å plocka apelsiner iställer. Äsch, problem och vägbulor är till för att övervinnas. Jag är en sån där nörd som tror på ödet. Och jag gissar att ödet ville er något annat. Ödet fick er att tvärnita, och istället för att knipa ihop ögonen ska ni kanske försöka se vad ödet vill? Think outside the box. Det finns något annat därute som ni missar! Kram!

Irene
9 years ago

Tjingeling

Tycker det är så kul att läsa en blogg som man kan läsa allt från glädje och sorg. Du delar med dig av sånt som är vardag för oss ALLA. Det visar bara att du är mänsklig och det tycker jag är fint och ödmjukt.
Att läsa en blogg där man bara får läsa hur allt är så bra och perfekt är inte sanningsenligt. Eller jag menar att klart att alla inte vill dela sina bekymmer med hela världen men det är inte heller fel att göra det om man känner för det.

Jag känner ju inte dig personligen men läser din blogg dagligen och jag tycker det vore tråkigt om du slutade blogga.

Hoppas allt ordnar sig för dig, kramar Irene

Irene
9 years ago

Tjingeling

Tycker det är så kul att läsa en blogg som man kan läsa allt från glädje och sorg. Du delar med dig av sånt som är vardag för oss ALLA. Det visar bara att du är mänsklig och det tycker jag är fint och ödmjukt.
Att läsa en blogg där man bara får läsa hur allt är så bra och perfekt är inte sanningsenligt. Eller jag menar att klart att alla inte vill dela sina bekymmer med hela världen men det är inte heller fel att göra det om man känner för det.

Jag känner ju inte dig personligen men läser din blogg dagligen och jag tycker det vore tråkigt om du slutade blogga.

Hoppas allt ordnar sig för dig, kramar Irene

Sara
Sara
9 years ago

Kära Nina!

Jag tycker så synd om er och allt med ”era hus”. Däremot tänker jag så här…42 år, det är ingen ålder. Du är snygg och godhjärtad. Framgångsrik och modig. Du har många läsare som
tar till sig dina råd, tips, framgångar och motgångar. Du påverkar och du är betydelsefull. Du har en man och barn som älskar dig. Du har mycket kärlek i ditt liv och du ska fokusera på det som är bra och det som händer. Inte det som inte händer eller saker som kanske kan hända.

Jag önskar dig all lycka och håller alla tummar för att er boendesituation löser sig på bästa sätt. Det kommer det att göra, det vet jag.

Ta hand om dig och de dina:))!

Kram från en annan ”Skaune”-tös, inte långt från Veberöd;).

Sara
Sara
9 years ago

Kära Nina!

Jag tycker så synd om er och allt med ”era hus”. Däremot tänker jag så här…42 år, det är ingen ålder. Du är snygg och godhjärtad. Framgångsrik och modig. Du har många läsare som
tar till sig dina råd, tips, framgångar och motgångar. Du påverkar och du är betydelsefull. Du har en man och barn som älskar dig. Du har mycket kärlek i ditt liv och du ska fokusera på det som är bra och det som händer. Inte det som inte händer eller saker som kanske kan hända.

Jag önskar dig all lycka och håller alla tummar för att er boendesituation löser sig på bästa sätt. Det kommer det att göra, det vet jag.

Ta hand om dig och de dina:))!

Kram från en annan ”Skaune”-tös, inte långt från Veberöd;).

Heléne
Heléne
9 years ago

Åh, vad jag lider med dig angående huset, förstår att det känns jättetungt just nu.
Men snälla sluta inte blogga, du förgyller min dag, varje dag i veckan☻.
Snart vänder det ska du se, det måste det ju bara göra.

Kramar♥

Heléne
Heléne
9 years ago

Åh, vad jag lider med dig angående huset, förstår att det känns jättetungt just nu.
Men snälla sluta inte blogga, du förgyller min dag, varje dag i veckan☻.
Snart vänder det ska du se, det måste det ju bara göra.

Kramar♥

Nina
Nina
9 years ago

Förstår att allt känns jobbigt just nu men jag lovar att allt kommer att ordna sig för er.
Med allt motigt så brukar det komma något gott ur. Kram till dig!

Och du, sluta för 17 inte att blogga! : )

Nina
Nina
9 years ago

Förstår att allt känns jobbigt just nu men jag lovar att allt kommer att ordna sig för er.
Med allt motigt så brukar det komma något gott ur. Kram till dig!

Och du, sluta för 17 inte att blogga! : )

Annika
Annika
9 years ago

Tusen Kramar allt kommer att ordna sig till slut även om det känns hopplöst just nu.
Vill tacka igen för den absolut bästa bloggen eeeeevvverrrr 🙂 🙂
Du är bäst helt enkelt 🙂 och poodddden är också super duper rolig
Är jag lite nere osv så brukar jag lyssna på er podd och blir alltid glad så den
betyder väldigt mycket för mig 🙂
Kramar Annika

Annika
Annika
9 years ago

Tusen Kramar allt kommer att ordna sig till slut även om det känns hopplöst just nu.
Vill tacka igen för den absolut bästa bloggen eeeeevvverrrr 🙂 🙂
Du är bäst helt enkelt 🙂 och poodddden är också super duper rolig
Är jag lite nere osv så brukar jag lyssna på er podd och blir alltid glad så den
betyder väldigt mycket för mig 🙂
Kramar Annika

Marika
Marika
9 years ago

Fiiiiiina Nina å vad jag lider med dig

Marika
Marika
9 years ago

Fiiiiiina Nina å vad jag lider med dig

Maria
Maria
9 years ago

Åhh jag älskar din blogg, allt du skriver känns ända in i hjärtat.
Känner igen mig i en del och det kan göra mig lugn, att veta att man inte är själv med motgångar.
Men när man minst anar det så vänder det och allt känns lättare.
Jag försöker intala mig att lev livet och släpp kontrollen men det är inte lätt.
Har gråtit mig igenom dina texter i bloggen med blandade känslor
Att någon är som mig, att någon annan kämpar för att försöka leva livet och ta allt lite mer med en klackspark.
Det är något jag får kämpa med varje dag!

Tack för att du delar med dig. Du inspirerar och ger så mycket.
Allt ordnar sig tillslut. Nu är det sommar och vi ska njuta av varje sekund!
Underbara du! Lycka till 🙂

Maria
Maria
9 years ago

Åhh jag älskar din blogg, allt du skriver känns ända in i hjärtat.
Känner igen mig i en del och det kan göra mig lugn, att veta att man inte är själv med motgångar.
Men när man minst anar det så vänder det och allt känns lättare.
Jag försöker intala mig att lev livet och släpp kontrollen men det är inte lätt.
Har gråtit mig igenom dina texter i bloggen med blandade känslor
Att någon är som mig, att någon annan kämpar för att försöka leva livet och ta allt lite mer med en klackspark.
Det är något jag får kämpa med varje dag!

Tack för att du delar med dig. Du inspirerar och ger så mycket.
Allt ordnar sig tillslut. Nu är det sommar och vi ska njuta av varje sekund!
Underbara du! Lycka till 🙂

wolfan72
wolfan72
9 years ago

Det är ju detta som gör din blogg läsvärd. Du speglar livet och det är inte bara rosenrött hela tiden. Stor kram till dig och bitarna kommer att falla på plats bara ha förtröstan och kämpa på 🙂

wolfan72
wolfan72
9 years ago

Det är ju detta som gör din blogg läsvärd. Du speglar livet och det är inte bara rosenrött hela tiden. Stor kram till dig och bitarna kommer att falla på plats bara ha förtröstan och kämpa på 🙂

Malin
9 years ago

Hej Nina!
Skickar härmed ett stort gäng styrkekramar till dig och din familj. Ni har verkligen haft maximal otur de senaste månaderna, hoppas verkligen det löser sig så fort som möjligt ( och det gör det! ) Du är starkare än du tror. Ge inte upp hoppet. Och vad du än gör, SLUTA INTE SKRIVA. ❤️

Malin
9 years ago

Hej Nina!
Skickar härmed ett stort gäng styrkekramar till dig och din familj. Ni har verkligen haft maximal otur de senaste månaderna, hoppas verkligen det löser sig så fort som möjligt ( och det gör det! ) Du är starkare än du tror. Ge inte upp hoppet. Och vad du än gör, SLUTA INTE SKRIVA. ❤️

Nästa inlägg

Vinn valfritt plagg/skor/väska från Fanny Michel

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x