Rise & Shine!

Godmorgon!

Förutom lite släng av kristaller så är jag ”up and awake” och på jobbet. Idag ska jag försöka vara lite gladare. Vi kan väl börja med min vägning i morse?

20140604-084003-31203818.jpg

Jag har sen förra måndagen gått ner 3,3 kg. Det har gått fort men jag har strypt allt socker och allt bröd. Jag äter andra kolhydrater förutom bröd. Jag äter mycket kvarg och så har jag infört havregrynsgröt till frukost. Märker att min mage mår bra av den här kosten just nu. Sen att jag rasar i vikt nu hör ju till första veckan man börjar, men jag har PMS och då känns 3,3 kg ner stort! Har inte promenerat nu då min ischias ”gick upp” igen så jag tar det lite lugnt. Igår laddade jag hem den här appen.

20140604-084446-31486775.jpg

20140604-084446-31486953.jpg

Jag hade ju redan en 7 min workout men tyckte den här verkade vara mer bearbetad. Denna ska jag köra igång med ikväll tänkte jag, ja för att utöka hemmaträningen. Helst ska man göra träningen 2-3 ggr efter varann, men en genomkörare är bättre än ingen.

Fick en kommentar ifrån en av er som nått sin målvikt med hjälp av Viktväktarna idag. GRATTIS till dig! Jag vet vilket jobb det ligger bakom! Vad glad jag blir för din skull! Det är stort att nå målvikten!

Nu ska jag fortsätta jobba lite här. Senare kommer en skönhetstips, sedan ska jag ha en lite bloppis på Nindigos Rum posters, hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna H
Hanna H
9 years ago

Hej, tack för en riktigt bra blogg, följer dig dagligen!
Jag är precis som du en 3-barns mamma som oxå försöker komma av med några sista kilon sen sista barnet.
Tycker att du ser fantastisk ut på alla bilder!! Jag undrar hur lång du är och vad du du väger. Har inte följt dig så länge så att jag vet om du är öppen med detta. Förstår såklart om du inte vill svara på det!! Inbillar mig att vi har lite lika kroppar och längd.

Ha en härlig dag! Mvh Hanna H

Niiinis
Reply to  Hanna H
9 years ago

Hej Hanna!

Tack! ❤️

Jag har inte pratat om min vikt men pratar om storlek och hur mycket jag gått ner. Jag ser ut som svampbob fyrkant ungefär…. 🙂 Robust överkropp och smala ben. Är 160 cm lång och väger mer än man tror. 🙂 Jag har stl 40 nu men vill ner till 36 där jag varit förut. På vägen är det dock viktigt att må bra och det får ta den tid det tar.

Stor kram!

Carolina
9 years ago

Herrejisses, så bra och jag som var galet nöjd med mitt -1,3 den här veckan (vecka 4) 😉 kram

Carolina
9 years ago

Herrejisses, så bra och jag som var galet nöjd med mitt -1,3 den här veckan (vecka 4) 😉 kram

Anneli
9 years ago

Gu’ vad härligt! Stort grattis till finfint minus. Själv längtar jag till jag kan sätta igång igen. Hade ca 5 kg kvar till målvikt i dec/jan, men så gick jag och blev gravid. När lilla skruttan är ute i september blir det på det igen, dock med betydligt mer än 5 kg till mål då jag gått upp ca 15 kg hittills. Men så är livet, upp och ner =) Önskar dig fortsatt lycka med VV! =)

Anneli
9 years ago

Gu’ vad härligt! Stort grattis till finfint minus. Själv längtar jag till jag kan sätta igång igen. Hade ca 5 kg kvar till målvikt i dec/jan, men så gick jag och blev gravid. När lilla skruttan är ute i september blir det på det igen, dock med betydligt mer än 5 kg till mål då jag gått upp ca 15 kg hittills. Men så är livet, upp och ner =) Önskar dig fortsatt lycka med VV! =)

Nästa inlägg

GLÄDJEÄMNEN

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x