Staden som förvandlats till student!

Halloj!

Ja den där bloppisen lyser med sin frånvaro men ibland blir det kaos kring mig och då får man svårt att hinna med sånt man ska. Idag fick jag nämligen rycka ut och köra till Västerås i ett ärende så all förmiddagsplanering fick liksom struktureras om. Men men, ni är några som väntar och bloppis ska det bli. Ska sätta mig nu här en stund och knåpa ihop det inlägget.

20140605-150932-54572247.jpg

20140605-150933-54573206.jpg

Jag hämtade Milo tidigare från förskolan och så stack vi ner på stan för att kolla studenter och främst vår lilla Lina som tar studenten idag. Hur jag än letade så hittade jag inte henne…. 🙁 Tur vi ska dit om en stund, då får jag krama om henne och önska henne all lycka då istället. Alltså, träffade en gammal innebandykompis från förr och vi var rörande överens om att det var nyss hon och jag tog studenten. ”Bara” 23 år sedan liksom….. QUE? Är det verkligen sant? Det känns helt galet och främmande men det är verkligen så.

20140605-160140-57700652.jpg

20140605-160141-57701797.jpg

Mammor, pappor, mor och farföräldrar och syskon stod och väntade på sina studenter. Det är en sån glädjens dag.

Dock så fick jag just ett pushmeddelande från Aftonbladet om att någon ung student skadats svårt då han stått på en lastbil och slagit i sitt huvud i en bro. Alla kompisar chockades svårt…. Så fruktansvärt, det finns inte ord. Tänk att en sån lycklig dag totalt kan bli tragisk och fylld av sorg. 🙁 Mina tankar är hos den unga killen och hans anhöriga.

Nu ska jag klä på Milo sin nya fina skjorta jag just köpte. Han fick välja den själv. 🙂 Ska ta massa bilder från vårt studentfirande ikväll.

Kram till er alla! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Halva priset till dig!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x