Vad rädd jag blev!

Go’kväll!

Just när jag skulle sätta mig för att blogga fick jag ett samtal ifrån mamma. Dom hade krockat när de var på väg hem ifrån Sthlm. Allt har gått bra och inga personskador har inträffat, det blev en seriekrock utav det hela och mamma och pappas bil är kvaddad då kylaren pajjade. Dom är på väg hem med bärgningsbilen nu. Tackar Gud för att inget allvarligt hände! Tänk vad snabbt livet kan ta en vändning….så glad ända in i hjärtat att allt gick bra för alla. Tacksamhet är vad jag känner. Tänkte att jag bloggar om det som jag planerat blogga om…..

20140608-181603-65763310.jpg

20140608-181603-65763711.jpg

Morgonens runda avklarades i promenadtakt. Har galen träningsvärk som var skön att promenera loss lite idag.

20140608-181742-65862783.jpg

När man kör långpromenad på morgonen så är det på håret för mig för att jag ska vara liiiiiiite föööööör hungrig. I morse var jag lite för hungrig och urlakad så jag tappade liksom energin två gånger på vägen. Men fortsätter man så brukar energin ändå komma igen. Snacka om att det är gött att äta frukost när man kommer hem.

20140608-182257-66177776.jpg

20140608-182256-66176829.jpg

20140608-182258-66178660.jpg

Idag drog vi iväg och övningskörde med Thedde. Siktet var inställt på minigolfbanan. Det gick hyfsat bra för mig och Milo älskade det.

20140608-182719-66439702.jpg

20140608-182818-66498235.jpg

Jag körde lite plock idag. Kokade lite färskpotatis, köpte sill, gjorde melonsallad, la upp charkisar och ost, finncrisp, röror och oliver. Mums!

20140608-184055-67255753.jpg

Hörrni, min allergi är inte att leka med nu. Jag har gjort misstaget att inte äta allergimedicin när de känns bra. Dumt. När det sedan är några vackra dagar så blir jag helt under isen. Idag kliade jag mig i ena ögat så jag svällde i hela vitan. Såg jätteläskigt ut. Sen nös jag 37 ggr typ och supertäppt till och från. Allergi är så nytt för mig då jag blev allergisk 2012, gjorde allergitest 2013 och fick det konstaterat då så jag kan typ ingenting. Aja, jag lär mig väl hela tiden. Det är bara att äta allergitabletter nu. När vet man att det gått över? När brukar timotej sluta spöka då eller håller det på heeeeela sommaren?

Skitsamma, låt allergin hålla på. Jag är glad att allt gick bra för mamma och pappa! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva
9 years ago

Googla ”tallbarrvatten”, sägs kunna hjälpa mot allergi! Hörde nåt om citronsyra också, att det kan orsaka allergier?

Krya och sköt om dig!

Marie
9 years ago

Tråkigt med allergi…Jag är också allergisk. Jag tar alltid min allergitablett på kvällen när jag går och lägger mig (eftersom jag blir så trött av dem)Jag tycker att den ger effekt hela dagen efter. Jag märker att jag blir nysig och allergiig på kvällen innan jag tar dem, men då är jag ju oftast hemma och kan vara inne om det är så.
Sen har jag märkt att det kan skilja på olika sorters tabletter, så jag kör alltid med samma sort!
Duscha, häng inte tvätten ute osv
medicinera där det behövs dvs med ögondroppar, nässpray
kolla pollenprognosen så ser du när det är över

Linda
Linda
9 years ago

Skönt att det gick bra för dom!! Gällande allergin, jag har levt med det i 12år.. Men är allergisk mot all pollen och gräs och diverse annat. Jätte kul, not.
Bästa är att börja med medicinen i mars och sluta i september/oktober(jag måste äta året runt) beroende på hur sommaren sett ut.. Och framförallt, om man har ögonproblem.. Lecrolyn ögondroppar VARJE morgon och eventuellt vid behov. Och se för f*n till att inte klia dig i ögonen. Måste du absolut, så blöt papper och gnugg/dutta..Så får du inte in mer pollen i ögonen och du kyler samtidigt som du motverkar svullnaden som blir av allt Kliande.. Använd Solglasögon ofta! Och du, börja med att hålla dörrarna stängda och häng kläderna inomhus. /Tips från coachen 😉

Nina
Nina
9 years ago

Skönt att det gick bra för dina föräldrar..

Melonsallad?’ Låter så gott, hur gör du den?

Kattis
Kattis
9 years ago

HATAR allergi, men den går att förebygga och det gäller att hitta rätt kombo.
Men säger som de andra… Stäng dörrar och fönster och bästa bästa tipset är att du MÅSTE duscha och tvätta håret på kvällen innan sänggående, annars gnussar du in pollen i kudden och andas in det under natten.
Själv tar jag och mina killar Aerius vilken är den bästa medicinen för oss. Innan tog jag Loratadin ratiopharm vilket gjorde att jag blev trött (som att vara i en bubbla).
Så lycka till med medicineringen och hoppas det lättar snart! Kram

Karin
Karin
9 years ago

Hej! jag hajade till seriekrock Stockholm igår sen efm. ja vi var fast i kön hem, från att lämnat sonen som bor där.
Undrade just, hur det gått för dom drabbade. Nu vet ja!

Nästa inlägg

Underbara kväll!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x