Podcastmorgon!

Godmorgon!

Sitter i podcaststudion och väntar på Niclas som är och köper frukost till sig själv. Ni förstår att det här med att få ihop våra inspelningsdagar har visat sig bli ett evigt pusslande. Men eftersom vi båda tycker att det är så fasligt kul som det är så pusslar vi för glatta livet. 🙂

20140610-072028-26428428.jpg

Jag har förberett med kaffe och vatten så ska jag nog klara den långa inspelningen. 😉 Jag vill återigen tacka för all fin feedback vi får. Igår senast ifrån min bästa vän som hade sorg för att hon lyssnat sig igenom alla avsnitt nu. Sånt är så kul och höra. Samma på instagram, där kommer det alltid något trevligt om vår podd. Fasen, det är det som gör det så roligt ju.

Ni kommer väl ihåg att ni kan rösta på oss iVeckorevyns Blogawards, sen får ni gärna rösta på min blogg också såklart!

Hepp, nu kom Niclas. Dags att börja! Hörs igen om en stund!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LenaS
LenaS
10 years ago

Skulle så gärna vilja kunna lyssna på poden men har inte fått till det eftersom jag inte har en iPhone. Trist. Vet att det ska gå att göra online vid datorn, men tyvärr fungerar det inte att göra det på tex jobbet. Hade varit super att kunna ladda ner för att ha med sig ut på löpning eller promenad. Väljer jag idag ”Ladda ner” på podme.se så får jag lyssna på den online och det är inte alltid bra täckning i skogen 🙁
Kommer ni att utöka möjligheterna att kunna lyssna även för icke-iPhonare?

Nathalie
Nathalie
10 years ago

Hej Nina! Vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en helt fantastisk kvinna. så sprudlande, så vacker, så öppen, omtänksam. älskar att lyssna på podden som alltid ger mig pinsamma skrattanfall, haha.
Massa kramar från Oslo =)

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x