BOOOOM – Morgonrundan

20140612-073324-27204647.jpg
Godmorgon rundan….härligt att du ännu en gång är avklarad!

Åh herreminjee vad duktig jag känner mig. 😀 Får man säga så eller sträcker jag ut hakan för långt då tro? 🙂

Det är fasligt skönt att ha det gjort. Det är en fasligt skön känsla att jag kommit en bit i min jogging-app och faktiskt springer ganska så mycket redan. Om nån vecka kommer jag springa drygt 3 km utan att promenera emellan. Om ni som jag kört med appen så borde ni också kommit en bit på väg. C25Kfree heter appen om du vill ladda hem den. Jag har kommit till sista rundan på Vecka 2 nu. Jag har inte kört den när jag bara promenerat utan verkligen gett mig ut för att springa när jag använt den. Intervallerna använder jag den inte på.

20140612-073754-27474200.jpg

Svettig på uppfarten mot vårt hus. Så totalt slut men lättad och glad för att jag avklarat ännu en runda. 🙂 Ställde mig på vågen igår (vägningsdag) och blev inte jätteförvånad över att den stod still. Gick ju ner 3,3 kg första veckan så då brukar vecka 2 vara rätt stillsam med viktminskningen. Ni har väl sett Biggest Loser? 😀

Nu frukost och dusch! Sen ska jag berätta för er vad jag ska göra idag. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carin
Carin
10 years ago

Så jäkla duktig du är Nina som kämpar på!!

Nästa inlägg

Det tuffa jobbet att vara mamma….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x