ANNONS

BOOOOM – Morgonrundan

/

20140612-073324-27204647.jpg

Godmorgon rundan….härligt att du ännu en gång är avklarad!

Åh herreminjee vad duktig jag känner mig. 😀 Får man säga så eller sträcker jag ut hakan för långt då tro? 🙂

Det är fasligt skönt att ha det gjort. Det är en fasligt skön känsla att jag kommit en bit i min jogging-app och faktiskt springer ganska så mycket redan. Om nån vecka kommer jag springa drygt 3 km utan att promenera emellan. Om ni som jag kört med appen så borde ni också kommit en bit på väg. C25Kfree heter appen om du vill ladda hem den. Jag har kommit till sista rundan på Vecka 2 nu. Jag har inte kört den när jag bara promenerat utan verkligen gett mig ut för att springa när jag använt den. Intervallerna använder jag den inte på.

20140612-073754-27474200.jpg

Svettig på uppfarten mot vårt hus. Så totalt slut men lättad och glad för att jag avklarat ännu en runda. 🙂 Ställde mig på vågen igår (vägningsdag) och blev inte jätteförvånad över att den stod still. Gick ju ner 3,3 kg första veckan så då brukar vecka 2 vara rätt stillsam med viktminskningen. Ni har väl sett Biggest Loser? 😀

Nu frukost och dusch! Sen ska jag berätta för er vad jag ska göra idag. ❤️

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00