Nytt hår!

20140612-125957-46797436.jpg
Här sitter jag….

….blev sugen på en liten förändring. Har ju inte färgat håret på snart 2 år så nu är det väl färdigvilat för det här stackars håret?

Jag har ärvt en fantastisk gen ifrån min far. Jag blir inte grå, inte än. Min pappas gråa hår beror på vitiligo som han fick för nåt år sen. Han blev vit i skägg och hår på 3 veckor. Dock så har han kvar sina vanliga blonda partier i håret där det inte alls är grått.

20140612-145127-53487022.jpg

Såhär blev det! Lite svagt uppljusat till sommaren utan att ha blivit blond. Så härligt att vara lite ljusare…..det ger liv till ansiktet känner jag. 🙂 Nu har jag nytt hår i igen…. Så skönt! Nytt fräscht och snyggt hår!

20140612-145550-53750229.jpg

Såhär såg håret ut efter färgning till vänster och efter extensions till höger. Som vanligt är jag supernöjd, det blir jag ju alltid när jag är här.

Vill du ha världens bästa extensions så går du in på Sussis Hairteam, men bäst att boka är det på telefon (016-14 09 14) då man får råd i vilken färg det ska vara och vilken hårtyp man har och sånt.

Vill man ha en fyllnad så hamnar det mellan 500-1500 kr, vill man ha en helförlängning så ligger det från 3000 kr. Jag har bara gjort fyllnad hela tiden och det har räckt, jag kan känna att det är snyggare med en tunnare förlängning än att ha en miljard slingor. Jaja, men in och boka nu om du vill vara snygg i sommar säger jag. 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
10 years ago

Väldigt snyggt! Du ser lite yngre ut 🙂

Jag har gått från nästan svart runt julas till helt blond nu till sommaren, det känns fräscht med ett ljusare svall till sommarkläderna. Sommaren är här! Tjoho! Ha en trevlig helg ~ fredag snart !!!! 🙂 x

Jennifer
10 years ago

vilket fint resultat!

kika gärna in på min blogg för att få en inblick i hur en läkarstudent som älskar mode lever i Belgrad!
Donnads.devote.se

Annika
Annika
10 years ago

Åhhhh så superfint det blev 🙂
Kram Annika

Nästa inlägg

Missa inte chansen att vinna SPA-helg på Falkenberg Strandbad!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x