Frukost-tips!

Frukost tips!

Jag vill ju tipsa dig om saker så fort jag känner att jag kommit på något bra. Frukost ska vara gott och inte kosta många propoints tycker jag.

Mitt senaste i frukostdjungeln är vanilj kvarg. Alltså, den är såååå gooood och funkar som smaksättning för min del. Låt mig visa.

20140614-103524-38124828.jpg

I denna tallrik har jag mild naturell lätt yoghurt, vaniljkvarg, havregryn och solrosfrön. Mums!

20140614-105233-39153018.jpg

Sååå gott! Vaniljkvarg är helt galet gott. Blev så glad när jag var på Willys sist, där hade dom massor med smaker. Det är just Lindahls som är tillverkare av dessa. Jag har testat passion/persika och vanilj nu. Det fanns hallon och blåbär också. Jag är allergisk mot hallon så nästa gång ska jag köpa blåbär. Jag ska bunkra såna här nu. 🙂 Kvarg-Nina. 🙂

20140614-105430-39270518.jpg

Nu lite lördagsslapp i soffan innan jag hoppar in i duschen och lördagen kan börja på riktigt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
10 years ago

Tips finns utan socker med! Passion är supergod

Chocochock
10 years ago

Testa Lindahls Citron/limekvarg. Den är frisk och god.
Annars tycker jag också att vaniljen är bäst!

Sofie
Sofie
10 years ago

Hej!
Tro bara inte att vaniljkvargen är nyttig. Många som tror att all kvar är bra. Men det är det verkligen INTE!!! Massa socker i dom smaksatta och det är något man ska undvika när man ska gå ner i vikt eller i huvud taget. För socker är skit för kroppen. När du går ut och tipsar om vaniljkvargen så tror kanske folk att det är bra och nyttig så det är ju bra om du förtydligar att det inte är det. Den enda kvargen som är bra och nyttig är den naturella, de andra är mer som desserter. Man kan smaksätta sin naturella kvarg med massa saker som det inte är dåligt för kroppen som tex bär, frukt nötter, frön, kanel, stevia m.m Inget illa menat bara ett förtydligande då jag märker att det är så många som tror att dom smaksatta kvargarna är bra. Lycka till med din vitresa!

Niiinis
Reply to  Sofie
10 years ago

Som jag förtydligat så använder jag den som smaksättare på en lördagsfrukost. Sen syns det tydligt på min viktväktarapp vad som är värt vad.

Sofie
Sofie
10 years ago

Ber tusen gånger om ursäkt för alla stavfel. Råkade skicka innan jag hann läsa igenom. Hoppas du förstår iaf. Ska stå kvarg och viktresa såklart.

Sophie
Sophie
10 years ago

Hej! Provade idag till mellis och jag hade nästan svårt att äta upp det. Till och med min dotter tyckte det var gott när hon smakade. Jag få väl göra med fullfett yoghurt och kvarg till henne. Tack för tipset! Nästa gång provar jag till frukost och ser om jag blir lika mätt än med min råg bröd.

Nästa inlägg

Morning-yoga

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x