Har du nån filosofi när det kommer till att byta toarullen?

20140616-130118-46878861.jpg

Neverending story….

…..och jag tror att det är en story som jag kommer fortsätta med till jag har lärt en gammal hund sitta. Ibland är bloggen bra så att man når ut med sitt budskap. Kanske kan jag hjälpa fler flick – pojkvänner därute som behöver hjälp på traven med detta fenomen.

När jag skrivit om detta tidigare så har de flesta tips handlat om att gilla läget. Det har jag ju gjort nu i 11 års tid…men jag tänker att man kanske med de sociala mediernas hjälp kan lyckas omvända människor som vägrar att byta ut denna rulle! Vad är grejen? Är det att det känns onödigt, det är nämligen min nya filisofi. ”Den kommer ju ändå ta slut snart så då är det ju ingen idé att hänga upp den….” Kan det vara något sådant? Eller är det bara att man ”glömmer bort”. Kan det vara att dom tänker att ”äsch, det där fixar hon/han när hon/han ser det”. 

Jag har aktivt nu under några gånger bloggat om detta fenomen. Jag har kört några tester med att inte byta ut rullen själv utan se hur lång tid det tar för någon annan i familjen att byta ut den. Ni fick ju se en gång när rullen byttes ut efter ytterligare ett test och att jag också fick ett litet budskap (du kan läsa det inlägget HÄR). Min andra hälft bytte nämligen ut rullen och skrev också ett litet budskap på rullen så då förlät jag honom för att jag smälte av den fina gesten. Men hur länge ska han klara sig på den fina gesten? Inte i flera månader väl? Detta var i maj och han har inte bytt en endaste rulle efter det. 🙂

Men vad är grejen med det här? Har ni någon egen filosofi? Skiter dom i det, är det lathet? Känns det inte viktigt? Är det onödigt? Förväntar dom sig bara att vi ska göra det? Jag vet fasen inte alltså, vet du? Jag tänker fortsätta blogga om det tror jag…. det är nog mitt vapen i ”TOARULLEBYTES-KRIGET”! 🙂

__________________________________________________

UPPDATERAD:
20140616-152534-55534631.jpg

Well, vad säger man nu då? Han skriver ju att han bytt rulle i morse…. Oops!

_________________________________________________

UPPDATERAD IGEN:

20140616-151914-55154379.jpg

Ok, han bytte rullen…. Jag måste ju ge honom det…. Men den där utbytta tomma rullen då? Nu har dom ju egentligen bara bytit plats med varandra….eller tycker ni att jag är petig nu? 😀

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Husbandet
Husbandet
10 years ago

Rullen byttes imorse… ba så ru veeeeeet 🙂

Fru P
10 years ago

Asså. Vad äääär det med toalettrullsproblemet och alla ANDRA i familjen? Hur svårt skall det vara att byta när man tagit sista papperet OCH slänga den tomma rullen?

Tro mig, jag har det EXAKT likadant hemma. Det är BARA jag som gör rätt i min familjekonstellation.

Förresten Nina… snälla kan du kika in mitt senaste inlägg och ge mig VÄRLDENS bästa tips på hur fan jag skall kan komma ur mitt största problem i världen?

http://blogg.loppi.se/vanilj/2014/06/16/total-angest/

Puss.

Barbro Johansson
Barbro Johansson
10 years ago

Har aldrig upplevt att min inte kan byta toarulle han gör det när det behövs o jag gör det när jag ser att det behövs skit vilka gubbar ni har hur klarar dom sig eljest i livet?????? Matar ni dom också lägger fram rena kallingar m m???

Niiinis
Reply to  Barbro Johansson
10 years ago

Nä Barbro det gör vi inte, vissa män har bara svårt för just toarullen sen besitter dom många helt fantastiska sidor som man bara inte vill leva utan så då får man ta det här med toarullen vettu….

Nästa inlägg

Sommarkampanjen fortsätter!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x