The Brand

Fått upp ögonen på detta märke!

I Januari var jag ju på Formex och kikade. Det är ju en av de största mässor som finns i Sverige och faktiskt en av de bästa enligt mig. Jag älskar att strosa omkring där och skulle lätt kunna tillbringa en hel helg i Stockholm bara för att få hänga där under alla dagar. Jag var ju som jag berättade på ett litet möte med Pia som är agent för märket The Brand i Sverige för att planera lite roliga samarbeten framöver. Första gången kom jag i kontakt med märket på just Formex.

Det var då jag träffade Laila Bagge i montern där hon presenterade de kläder hon och hennes son Liam designat i samarbete med The Brand. Massor med snyggt för våra små. Precis Milos stil….han gillar ju det där coola lite tuffare med döskallar, militär och svart. Det har kommit nu på senare tid och blivit mer och mer ju mer han själv får bestämma. Tänk att dom så smått börjar att bestämma hur de vill klä sig. Idag skrattar jag mest om det blir lite tokigt, förr minns jag att jag nästan blev rabiat om de ville ha på sig något tokigt. Som tur är godkände Milo kläderna direkt den här gången. Annars kan de ju bli lite ”rynka näsan” om det inte passar.

Sommarben med 100 blåmärken och till det coola shorts i militärprint och linnet med coola tryck. Shortsen tog jag i lite större storlek eftersom det dels är lite coolt med baggy men också för att det finns dragsko i midjan och att de då håller lite längre. Våra barn växer ju i 300 km/timmen.

Det var lite somrigt i klädväg! Men som vädret är nu så får man förbereda sig för orkanvindar och kyla. I lördags var det en vind som hette duga så då var det tur att vi hade en jacka också. 🙂

Ett gäng fina bilder på en fin pojk! Vill du kika in och se vad The Brand är kan du göra det HÄR! Sedan tycker jag du ska hålla utkik i bloggen framöver för då kommer jag nog kunna ge dig något roligt också….

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Söt- Milo är så tuff i sina coola kläder 🙂

Niiinis
Reply to  sofia208
10 years ago

Visst är han! ♥

Nästa inlägg

Måndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x