Midsommarfirande till Anna!

Till Anna!

Som jag redan visste så florerar här på min blogg helt underbara människor. Snabbt har du fått två förslag på midsommarfirande utav två vilt främmande människor….

Det….mina damer och herrar, DET kan vi kalla vänner. Cybervänner, som ger blanka fan i om du är singel, gift, sambo eller bara en Anna från Växjö som känner sig jävligt ensam till stundande midsommarafton.

20140617-160602-57962036.jpg

Maja erbjuder en lugn och stilla midsommar på en camping i Halmstad. Hur gulligt är inte det? Fina Maja! En trogen läsare som alltid är så positiv. Gillar henne skarpt! Jag har kollat hur långt det är för dig att ta dig dit.

20140617-160651-58011019.jpg

Med bil är du där mindre än på 2 timmar, tar du tåget (om det nu går dit) så får du sitta och slappa istället. Valet är ditt.

20140617-160743-58063810.jpg

Meekatthar jag haft den stora äran att träffa en gång. En störtskön brutta som jag bara stordiggade så fort vi sagt hej. Det känns som jag känner henne även om vi bara träffats en gång. Jag vet att du skulle få världens roligaste midsommar om du skulle ta dig till Mellbystrand. Jag funderar på att åka förbi och säga hej till henne när vi ändå är i krokarna på semestern. Hon skulle ta väl hand om dig.

20140617-161102-58262483.jpg

Till Meekattär det lite drygt 2 timmars bilfärd.

Här har du två erbjudanden Anna! Ta chansen, bara välja mellan en stillsam midsommarfest på en camping eller hoolabaloo midsommar med människor av alla sorter och civilstånd. Meekatt behöver dessutom hjälp i sitt kubb-lag!

Fy fasen vilka fantastiska bloggläsare man har!

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Men ni är ju bara för söta liksom….:-) <3 Tack!!!

Ola
Ola
9 years ago

Hej Niinis och Anna!
Bra av dig Anna att ”erkänna” din ensamhet. Jag har varit singel i 9 år och har varit ensam många storhelger då mina tre barn är hos sin pappa varannan vecka. Har inga singelvänninor så jag får ta det som blir över i mina sk väninnors tidböcker och ses när de inte ska umgås med sina män. Ja, vad ska man säga?! Dock överlever man. Försöker se det som att tex midsommarafton, nyårsafton etc är som vilken vanlig lördag som helst. Otroligt fint av Niinis bloggläsare att erbjuda sig plats. Kanske du ska ta något av de två erbjudanden! Vad har du att förlora!? Lycka till! och oavsett vilket önskar jag dig en fin fredag på ”fredag”:)
/Anette

Meekatt
9 years ago

♥ Ja, hör av dig när ni är i närheten Nina! Är strandhuset fritt från hyresgäster och så kan ni ju ta en extrasemester här på vägen!

Kram!

Maja75
Maja75
9 years ago

Men ååhh!! TACK för fina ord, Nina!! <3

Helen
9 years ago

Oj vad kul det vore om hon hakade på något av förslagen. Jag har tyvärr inget kul att erbjuda då vi själva inte planerat så mycket men vet precis hur det känns då jag också varit singel med 2 barn .

Lördagarna på sommaren va värst för då kom alla grannars barn till mig medans föräldrarna hade grillfester, nej jag va aldrig inbjuden utan passade nog bäst som barnvakt.

Har under åren lärt känna massor av bloggare och twittrare osv och det finns mycket bra folk runt om i landet. Funderar själv på att ta en tripp runt om för att träffa på folk live, vad har man att förlora liksom:)

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar

/ Helen

jossie73
jossie73
9 years ago

Jag är också ensam på midsommar och känner så väl igen mig i dig Anna. Skilde mig för snart tre år sedan och mina ”vänner” från barnsben som alla är gifta har vänt mig ryggen. jag vet inte varför…kanske är det som du säger Anna att det är jobbigt att vara nära en som är skild. Att skilsmässa ”smittar”. Så utan barn och vänner blir livet väldigt tomt särskilt på ”familjehögtider”. Bara skönt att se att fler kan se och erkännar hur det faktiskt kan vara. Det är svårt att vara ensam tycker jag
Hoppas du får en bra midsommar ändå Anna. Stor kram till dig.

Jeanette
Jeanette
9 years ago

Anna, hur gick det? Vad gjorde du på midsommar?

Nästa inlägg

Att vara ensam på midsommarafton!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x