Morning-glory!

Godmorgon!

Sitter och äter mellanmål på jobbet. Känns som jag blev helt slut och konstig efter morgonens promenad. Är ju mäkta allergisk just nu också så kanske beror det på det?

Jag stack iväg i morse och luften var kylig som tusan. Fick liksom ha luvis OCH vindjacka över. Halllåååååå, sommaren nu får du liksom ryta i lite. Vi vill njuta i små linnen och tajts på våra morgonpromenader inte sant? Sen klagar man som faaaaan när det blir för varmt. 🙂 När är vi nöjda liksom?

20140617-100014-36014030.jpg

20140617-100014-36014462.jpg

Hemma på gården och lättad över att det återigen är gjort. Det är lika skönt varje gång. Dessutom vet man att en lång dusch och frukost väntar…. SKÖN känsla! Jätteskön! I morse lyssnade jag på podcast. Kan känna att det fasen är den absolut bästa underhållningen på promenaden. Har du inte testat det tidigare, göööör det. 45 minuter går i ett nafs och plötsligt har man gjort den där powerwalken. Vår podcast hittar du HÄR.

20140617-100311-36191251.jpg

(((BÄÄÄÄÄM))) som jag och min kompis Maria brukar säga. Istället för BOOOM som de flesta andra säger. 🙂

20140617-100703-36423846.jpg

Här sitter jag i jobb-köket. Ätit naturellkvarg med lite vaniljkvarg i och en banan. Sen dricker jag vatten….massor! Nu ska jag jobba lite, senare idag ska du få lite ”nyttigare” gottis-tips till midsommar och lite annat smått och gott! Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
9 years ago

Mår du bättre i magen nu? Du skulle väl göra någon undersökning för en tid sedan som du fick ställa in?

Niiinis
Reply to  Helena
9 years ago

Ja jag är bättre i magen, jag har nog också lärt mig hur jag ska sköta den för att inte ha ont. Äter magmedicin också….. Jag fegade ur och göra gastroskopin helt enkelt… får se, ska göra den men det får bli sen. 🙂

Bettan
Bettan
9 years ago

Väntat på ditt morgoninlägg – äntligen! Sitter med en tragglig rapport och kikar in hos dig för lite verklighetsflykt en stund. 🙂 Tack för en peppande blogg som man alltid blir glad av att läsa.

Niiinis
Reply to  Bettan
9 years ago

Vad gullig du är! Kul att den var efterlängtad! ❤️

Nästa inlägg

Hela Sverige Bakar repris på sjuan!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x