Stjärt-expert!

Godmorgon!

Imorgon är det verkligen midsommarafton och vädret visar sig från sin allra bästa sida.

I morse vaknade jag och såg genom persiennerna att vädret inte var särskilt glatt. Skitsamma tänkte jag och försökte somna om. Som vanligt är det ungefär lila lätt som att bestiga Mount Everest i bikini och klackar. Jag somnar om men behöver en startsträcka på en timma ungefär….lagom till Milo vaknar så då kan jag liksom ge fan i det. Preciiiis när jag lyckades somna om och började drömma bisarra drömmar ”om en person som kom fram till mig och frågade vad det kunde vara som buktade ut i dennes stjärt” kom Milo in och frågade var pappa var!? Frågor på det? Ja för jag vet då fasen inte vad som rör sig i min hjärna kan jag berätta. Inte blev det bättre av att jag på något sätt i drömmen var proffs på ämnet. Är detta facit på att ha haft hemorrojder vid varje graviditet? Man blir en stjärthålsexpert?! Ämen hjälp!

20140619-073854-27534571.jpg

Öppnar dörren för att se på misären? Ja men precis, vädret är precis så illa som det såg ut genom persiennerna. Regnet öser ner här och himlen är blygrå. Men äsch, lika bra att det är såhär idag så kan det skina upp imorgon på oss alla.

20140619-074402-27842280.jpg

Två roliga saker med den här bilden.

1) Tofflorna?

Ja men jag hittar inte paren till dom här just nu, tvättstugan är fortfarande lite upp och ner då jag inte hann klart igår.

2) Brun utan solen?

Som ni vet så solar ju inte jag längre vilket medför en härlig vanilj-ton på min kropp. Imorgon är det tänkt att jag ska ha en kortare vit kjol och känner att det kan vara kul om man ser var kjolen slutar och börjar såattsäga. Inte tänkte jag på att jag smort in mig med brun utan sol igår när jag gjorde min kvällstvätt av ansiktet. Det måste ha stänkt vatten eller nåt för den där fläcken var inte där innan. Nu har jag försökt att rädda fadäsen i alla fall och smeta på lite mer. 🙂

Ja detta har varit en bra morgon….. 😉

Ps: Nu när jag ser hallmattan så inser jag att jag ALDRIG mer ska ha en hallmattan med vitt i. Vilken idioti!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
9 years ago

Ha,ha,ha! Jag döööör!!!! Du är sjukt rolig!

Kristin
Kristin
9 years ago

Ha,ha,ha! Jag döööör!!!! Du är sjukt rolig!

Nästa inlägg

REALITYCHECK

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x