ULLAREDS GUIDE

Vad köpte jag på Ullared då?

Många vill ha tips inför sin ULLAREDS-resa. Tänkte jag skulle ge en egen liten ”guide” till dit. Ja som jag berättade så kom jag av mig på slutet. Det kändes som det blev lite för mycket att hantera. Det är oerhört uttröttande och gå och shoppa så. Jag har därför bestämt att nästa gång så ska vi göra det i två dagar, inte bara en. 🙂 Mitt första tips är, dela upp det. En dag kläder och hygien, nästa inredning och prylar.

Hur förberedde jag mig då? Först hörde jag efter vad man skulle handla liksom? Vad är värt att handla? Vad är billigare där och vad kan man likaväl köpa hemma. Jag åkte inte dit för att bunkra, mer att göra ett besök och kanske göra några fynd.

ullaredsguide

stora_ullaredsguiden

Underkläder och strumpor fick jag tips om. Här syns inte ens alla men det blev en hel del inköp av just den varan. Det var verkligen MYCKET billigare. Där kunde man verkligen fynda. En BH för 50 spänn och trepack trosor för 40 spänn. Enda negativa var att det inte fanns i den storlek jag drar i alla märken. Jag har 80D och det fanns inte mer än i något märke. Några passade även i 80C så jag fyndade 3 BH:ar och 2 bandaues. Dom kostade 30 spänn styck! Strumpor o kallingar till alla barn och Tony blev det också.

Herrkläder! Syns inte heller i bild men Tony hittade jeans, jeansshorts, t-shirts och skjortor. Billigt! Jeansshorts för 129 spänn och en av skjortorna för 80 spänn. Jeans runt 200 kr. Jag köpte t-shirts till stora barnen men vågade inte riktigt handla mer då de är så sjukt kräsna. 🙂

20140623-160223-57743144.jpg

Parfym! Det var billigt, sen att det inte finns alla dofter men jag hittade t ex denna från Britney Spears (doftar urgott) för 99 spänn. Tony har en favvo som t.o.m fanns där. 169 kr för den. Orkade inte få igenom så mycket där men det fanns massor.

20140623-160408-57848178.jpg

Väskor! Är man inte kräsen med att det ska vara skinn så fanns det en uppsjö. Jag höll länge i tre väskor men hejdade mig och inhandlade den här MISSONI inspirerade väskan.

20140623-160514-57914762.jpg

Hygienartiklar! Det var också billigt. Jag köpte lite schampo & balsam. Hårspray och mensartiklar. Schampo och balsamspray till Milo. Rakhyvel, Ge-Kås egen kostade drygt 30 spänn.

Papper och kuvert! Det var också billigt. Köpte lite kuvert och post-it lappar. Såg att kopieringspapper var snorbilligt….

20140623-161332-58412377.jpg

20140623-161331-58411474.jpg

Inredning! Tyvärr så kom jag av mig när jag väl kom till inredningen. Det var så mycket folk och jag blev helt stressad av allt. Inte blev saken bättre av att vi mindre om en månad inte har något nytt boende så själva suget att inhandla inredning var inte så stort. Självklart kommer vi att ha tak över huvudet, inte så….men hyresmarknaden mitt i sommaren är inte så mycket att hurra för. Det blev den här jättefina lampan som jag älskar och ett stort doftljus i glas i inredningsväg. Nästa gång hoppas jag att jag har ett tryggt hem att handla till så då tar vi inredningen först så jag inte kommer av mig. 😉

20140623-163006-59406155.jpg

20140623-163005-59405801.jpg

20140623-163005-59405429.jpg

Jeans! Det fanns massor massor massor! Jag hittade dessa som är helt galet sköna och precis min stil av jeans. Mycket stretch, inte så låga i midjan och smala i benen. Just the way i like ’em! 🙂 Ångrar nu att jag inte köpte fler par…. Kostade 169 kr liksom! Fanns i färgade också har jag för mig. Jag köpte också några basictoppar som inte kostade många kronor. Perfekta att ha under koftan, kavajen eller bara som dom är.

Om det ska vara något att gnälla över så tycker jag att kläder till pojkar i stl 110-116 var dåligt. Fanns inte alls så mycket som sist jag var där. Dessutom var faktiskt inte priserna långt ifrån t ex H&M:s barnkläder. En tischa för 70 spänn och jeans närmare 200 kr. Fanns ganska så dåligt med jackor till pojkar i hans ålder också. Jag köpte en som jag hittade och den kostade bara 70 spänn så det var ju iofs bra, men jag var ute efter fler…. Förr fanns där ett märke som hette Peak nånting och då kunde man köpa fantastiska skaljackor. Det hittade jag knappt några nu.

Återvänder, det gör vi absolut! 🙂

Yes, detta var min alldeles egna ULLAREDS-GUIDE. 🙂

20140623-164504-60304722.jpg

Nu laga mat och plocka in allt i skåp och garderob! 🙂

PS: Leksaker för sjutton! Det är billigt….:)

2
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marlene
9 years ago

Ska vi fixa en bloggresa kanske? Jag gör det gärna tillsammans med dej 🙂

ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Hej fina Niinis! 🙂
Det var inte så länge sen jag var i Ullared och då vart det ganska så utplockat vad gäller killkläder. Nu drar min pojk 140/152, men jag tyckte att det saknades mkt i alla strl. Märket du nämner är har jag många jackor i, både till sonen och dottern. Tummen upp! 🙂
Håller med dig att nästa gång får bli en 2 dgr, dock utan barn…..Blir bara stressad när dem är med. Dock är det bra att ha med dem när det gäller leksaker, då får dem det de vill ha. (Annars kan mamma gå och köpa ngt som är helt upp åt väggarna galet 🙂
Måste bara säga det att jeansen sitter som en smäck på dig! Du är så fin!! Många kramar till dig Louise

ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Hej fina Niinis! 🙂
Det var inte så länge sen jag var i Ullared och då vart det ganska så utplockat vad gäller killkläder. Nu drar min pojk 140/152, men jag tyckte att det saknades mkt i alla strl. Märket du nämner är har jag många jackor i, både till sonen och dottern. Tummen upp! 🙂
Håller med dig att nästa gång får bli en 2 dgr, dock utan barn…..Blir bara stressad när dem är med. Dock är det bra att ha med dem när det gäller leksaker, då får dem det de vill ha. (Annars kan mamma gå och köpa ngt som är helt upp åt väggarna galet 🙂
Måste bara säga det att jeansen sitter som en smäck på dig! Du är så fin!! Många kramar till dig Louise

ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Ja, Niina! BLOGGRESA, YES!!!! 🙂

ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Ja, Niina! BLOGGRESA, YES!!!! 🙂

Anna Pettersson
Anna Pettersson
9 years ago

Taaack! <3

Nu blir det en sväng in där, otroligt snygga jeans och lampa!!

Anna Pettersson
Anna Pettersson
9 years ago

Taaack! <3

Nu blir det en sväng in där, otroligt snygga jeans och lampa!!

Tommy
Tommy
9 years ago

jag håller med om att det kan bli lite övermäktigt att handla allt på en dag 🙂 Ett tips är att boka boende på Borås camping och sen åker man tidigt till Gekås handlar till man stupar typ. Sen far man till campingen sover som en klubbad. dagen efter kan man besöka Borås djurpark (med barnen) eller gå på någon katalogs outlet. sen åker man till Gekås igen och handlar järnet ett tag sen far man hem.
Det finns ju boende på närmare håll 🙂 Men det blir en lite mer upplevelse.

Tommy
Tommy
9 years ago

jag håller med om att det kan bli lite övermäktigt att handla allt på en dag 🙂 Ett tips är att boka boende på Borås camping och sen åker man tidigt till Gekås handlar till man stupar typ. Sen far man till campingen sover som en klubbad. dagen efter kan man besöka Borås djurpark (med barnen) eller gå på någon katalogs outlet. sen åker man till Gekås igen och handlar järnet ett tag sen far man hem.
Det finns ju boende på närmare håll 🙂 Men det blir en lite mer upplevelse.

Sara
Sara
9 years ago

Men hade ni inte köpt ett hus som ni ska flytta till? 🙂 Du skriver att ni blir utan bostad? Hoppas allt ordnar sig!
PS, du var sååå fin på bilderna från er midsommar! DS.

Kram!

Sara
Sara
9 years ago

Men hade ni inte köpt ett hus som ni ska flytta till? 🙂 Du skriver att ni blir utan bostad? Hoppas allt ordnar sig!
PS, du var sååå fin på bilderna från er midsommar! DS.

Kram!

Nästa inlägg

Hemresan!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x