Tisdagsglädje!

Tisdagsglädje!

I mitt utkast här på bloggen ligger ett inlägg som handlar om reflektioner. Det handlar om saker som jag reflekterar över just nu. Har inte publicerat det ännu men ska, måste bara skriva klart det först.

Som ni vet så oroar jag mig fruktansvärt mycket just nu. Det handlar ju givetvis om vårt boende som ännu inte löst sig. Man märker att det är mitt i sommaren och att det inte är direkt något superdrag på hyresmarknaden. Allt ligger liksom nere… När jag har mycket att oroa mig över så är det svårt att hitta riktiga glädjeämnen. Idag försöker jag i alla fall!

20140624-133318-48798874.jpg

Glädjeämne 1)

Jag har aldrig legat på plats 35 på bloggtopplistan. Det är mitt personliga rekord. Sen att de flesta bloggar gått in i någon form av ”semester-känsla” här inte hit. 🙂

20140624-134114-49274307.jpg

Glädjeämne 2)

Jag har ett par glasögon jag trivs i när mina ögon är allergiska och gnisslar illa. Det känns så, som att det gnisslar i ögonen. Bara jobbigt och irriterat, vänsteröga är värst. Blääää…. Men nu är allt lite enklare när jag kan strunta i linserna en dag och vila med ett par brillor istället för ”röda faran” brillorna jag haft i 147 år. 😉

20140624-134345-49425910.jpg

Glädjeämne 3)

SötisMilo får representera alla mina tre barn. Friska och fina ungar är jag berikad med. Vilken grej! Helt sjukt ju! Hur kan det vara möjligt…..?

20140624-135049-49849601.jpg

20140624-135051-49851566.jpg

20140624-135050-49850615.jpg

20140624-135052-49852397.jpg

Glädjeämne 4)

Att Hela Sverige Bakar från vår säsong går i repris på sjuan, kl 20.00 varje vardagskväll. Ikväll är avsnittet där jag åker ur. Jag gråter – FULGRÅTER av ren utmattning och lycka för att jag ska få åka hem till mina barn. Jag var inte kapabel att tävla som de andra, jag vad för svag för att tävla…. Känns som jag inte funkade utan min familj vid min sida. 🙁 Skulle vilja sett mig igen i den där tävlingen. Nu skulle man veta grejen och kanske så skulle man orka på ett annat sätt när man vet hur det funkar. Jag vet faktiskt inte! Farlig skulle jag bli om jag fick ha familjen hos mig också…. Haha! Lätt och sitta här och vara ”efterkaxig”. Det var ett gäng grymma hemmabagare så kanske skulle jag åkt ut ännu tidigare om man fick en ny chans. 🙂

Där var det några glädjeämnen! Känns direkt lite bättre! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Underbart. Du är grym!!

Berit
Berit
9 years ago

Underbart. Du är grym!!

lena
lena
9 years ago

Vilken mysig person du är,följer din blogg varje dag.
Var har du köpt din svart skinnjacka till din svarta snygga byxdress.

lena
lena
9 years ago

Vilken mysig person du är,följer din blogg varje dag.
Var har du köpt din svart skinnjacka till din svarta snygga byxdress.

Chocochock
9 years ago

Grattis till 35:e platsen!!
Själv lär jag nog aldrig komma på någon lista, men skriver ändå 🙂

Chocochock
9 years ago

Grattis till 35:e platsen!!
Själv lär jag nog aldrig komma på någon lista, men skriver ändå 🙂

Jessica
Jessica
9 years ago

Har du sett att de hyr ut ett hus i Bredsand, Yachtvägen? Såg det nu på hemnet. Lycka till med allt!

Jessica
Jessica
9 years ago

Har du sett att de hyr ut ett hus i Bredsand, Yachtvägen? Såg det nu på hemnet. Lycka till med allt!

ulrikaofkrstd
ulrikaofkrstd
9 years ago

Lycka till med boendet, jag trodde ni hade klart med nytt ställe men jag hänger uppenbarligen inte med i svängarna…hoppas det löser sig snart.

ulrikaofkrstd
ulrikaofkrstd
9 years ago

Lycka till med boendet, jag trodde ni hade klart med nytt ställe men jag hänger uppenbarligen inte med i svängarna…hoppas det löser sig snart.

Nästa inlägg

Stor SOMMAR-REA start idag!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x