ANNONS

Om jag blev snuskigt rik….

/

Go’kväll!

20140625-184641-67601326.jpg

Här stod jag och väntade på att folket skulle komma hem så vi kunde åka och handla och göra lite måsten. Jag tror att jag t ex skulle överlåta storhandlandet till någon annan om jag blev snuskigt rik. Alltså ha en speciell handlar-person som gjorde det åt en bara…..fi farao så skönt! Sen skulle jag ha kock också, och själv bara laga mat när jag kände för det och när det var något nytt recept som skulle testas. Aldrig behöva laga vardagsrätter som man redan lagat en miljard ggr.

Vad kul det är att spinna vidare på sånt här ibland. Den där kocken skulle ha det svettigt vid alla mina humörsvängningar. Vid PMS ska det lagas galna onyttiga rätter med litervis av smöriga och feta såser och kalorifyllda efterrätter. När sedan mens och allt är över så skulle det vara nyttigt satan. Fiskrätter, rawfood och spirulina så det sprutar ur öronen. Jag skulle ha en egen läkare också. Åh stackars människa, hen skulle ju bli galen! 😀

”Hej, det är Nina här. Du, om man har ont i sidan sådär konstigt….vad kan det vara? Kan det vara nåt farligt tror du?”

Jag skulle få betala saftiga arvoden till den läkaren alltså. 24/7 läkaren som måste vara anträffbar jämt. En egen terapeut skulle jag också ha….samma där. Stackars människa. 🙂 Men ”CASH IS KING”, är det inte så? Allt kan köpas för pengar…. Eller? Vilket jefla hus jag skulle ha också. Ett eget, som jag ägde… Jag skulle ha fler hus. Massor med hus. Sen skulle jag hyra ut det till såna som oss. Såna som hade haft lite otur och hade oro i bröstet. Då skulle jag räcka ut min hand och erbjuda dom att bo i mina hus. Sen skulle jag ha en egen pilot, och ett eget flygplan. Ett specialbyggt som inte kunde störta så jag kunde åka till USA och Thailand som jag drömmer om. Terapeuten och läkaren skulle givetvis vara med. 🙂 Jag skulle köpa hus på Mallorca och i USA, jag skulle köpa hus i Thailand också eftersom jag har så många vänner som älskar landet. Då skulle dom få bo i mitt hus. Jag skulle donera pengar till en hypokondriorganisation fyllt med specialister på området. Ett hem, eller rehab kanske man ska säga. Där skulle alla med hypokondri få komma på rehabilitering. Jag skulle också donera till cancerforskning. Alla mina närmaste skulle också bli rika, inte kul att vara rik själv. Jag skulle ha ett eget spa hemma så jag kunde få hjälp att koppla av. Jag skulle vilja ha en egen yogainstruktör och osteopat också.

((((BOOOM)))) så väcks man av verkligheten. Åh herreminjee vad mycket pengar jag skulle behöva. 🙂

Nähä. Verkligheten då… Milo har redan somnat, pubbeungarna är iväg på varsitt håll och jag halvsitter i sängen och ska kolla på nån härlig film på paddan här snart. Behöver känna lite glädje i mitt bröst. Det kan en feelgood film hjälpa en med ibland.

Vad gör du? Det är så tyst här inne….. Ni har väl fullt upp som alla andra antar jag. Semesterförberedelser och rosévin i någon trädgård? Eller är det fara, flänga runt med ungar och tvätt istället? Vad du än gör så hoppas jag Du mår bra och har glädje i bröstet. ❤️

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00