”Jag har ramlat på cykeln”

Ni vet det där samtalet?

”Mamma, jag har ramlat på cykeln, kan du komma och hämta mig, det gör jätteont!”

20140627-120249-43369349.jpg

Kastar mig in i bilen med Milo. Ser två äldre människor stå hukade över min pojk. Cykeln han suttit på pakethållaren på har lossnat och släppt. När de i högsta hastighet nedför en brant backe kraschar släpas han 5 meter efter cykeln. Han är likblek, skakar och totalt sönderslagen. Frågar om vi ska åka till akuten men han vill bara hem. Klär av honom och sätter honom i duschen. Vi pratar om det som hänt och då börjar han skaka. Chocken släpper…. Han sitter länge i duschen och sköljer alla sår.

20140627-120619-43579266.jpg

Tröstisar var allt jag hade hemma i plåsterväg. 🙂 Nu har jag rengjort alla sår (som var ofantligt många), knäna är sönderslagna, magen likaså, händer, armbågar och fingrar. Jag har lagt på förband och tejpat med kirurgtejp. Tackar min hypokondriska och katastroftänkarådra för att jag alltid har allt hemma. Tagit på honom en skön t-shirt. Lagt honom under täcket och bäddat om honom. Vatten och en Ipren. Min lilla pubbeunge. ❤️ Tack gode Gud för att han inte slog sönder ansiktet, huvudet eller tänder. Eller att han bröt något…. Allt var ganska ok efter omständigheterna.

Var rädda om er allihop! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Herre minje! 🙁 Det kunde ju gå riktigt illa. Jag får hjärtat i halsgropen varje gång jag ser skolans/fritids tfn i mobilen. Det senaste halv året har vi varit på akuten 3 ggr. Klarar inte av fler gånger!
Du får hälsa att han ska krya på sig! 🙂 Hoppas att ni får en trevlig helg!! 🙂 Kramar Louise

ellabellabus09
ellabellabus09
9 years ago

Herre minje! 🙁 Det kunde ju gå riktigt illa. Jag får hjärtat i halsgropen varje gång jag ser skolans/fritids tfn i mobilen. Det senaste halv året har vi varit på akuten 3 ggr. Klarar inte av fler gånger!
Du får hälsa att han ska krya på sig! 🙂 Hoppas att ni får en trevlig helg!! 🙂 Kramar Louise

Maja75
Maja75
9 years ago

Men vännen!! 🙁 Stor krya-kram kommer här!

Maja75
Maja75
9 years ago

Men vännen!! 🙁 Stor krya-kram kommer här!

Heléne
Heléne
9 years ago

Usch, det är ju sådana samtal man absolut inte vill ha, men vilken tur att det inte var värre utan ”bara” en massa sår. Hoppas han snart känner sig bättre.
Min son som är lika gammal som Elliot är iväg utomlands med en kompis och dennes familj så här sitter jag hemma och oroas för allt som skulle kunna hända;-). Han har det säkert jättebra men lite jobbigt är det att inte ha någon koll….
Ha nu en riktigt bra helg.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Usch, det är ju sådana samtal man absolut inte vill ha, men vilken tur att det inte var värre utan ”bara” en massa sår. Hoppas han snart känner sig bättre.
Min son som är lika gammal som Elliot är iväg utomlands med en kompis och dennes familj så här sitter jag hemma och oroas för allt som skulle kunna hända;-). Han har det säkert jättebra men lite jobbigt är det att inte ha någon koll….
Ha nu en riktigt bra helg.

Kram

Nästa inlägg

Såhär har min dag börjat….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x