Måndagmorgon!

Goodmorning!

Morrn morrn friends. Alltså, jag har hållit mig ända in i det sista med att inte kommentera vädret men nu bara måste jag!

Är det ett freaki’n skämt? Jag blir så deppo så det finns inga gränser….ÄVEN om vi inte kan göra något åt regn och väder så kan jag inte låta bli och bli lite ledsen. Vi har inte suttit i våra utemöbler på flera veckor. Det är bara dyngsurt och plaskigt på hela altanen. Längtar så mycket efter att sitta och äta frukost utomhus eller bara ta en kaffe på altanen. Hört att det är rusning efter sista minuten resor, efter midsommar har det fullkomligen exploderat på den fronten. Fortsätter det såhär måste vi åka till värmen i hösten.

20140630-073905-27545392.jpg

Jag jobbar hemifrån idag. Milo fick stanna hemma från föris så nu sitter jag vid vårt matbord och tillverkar posters för glatta livet. 🙂 Har gjort lite gott kaffe med skummad mjölk med kanel och malen kardemumma på. Gott gott!

Hepp, nu kom jag på att jag missat ringa föris om att Milo inte kommer idag. Måste ringa snabbt…..

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
9 years ago

Nä, man kan inte göra ett skit åt vädret…men man blir faktiskt grinfärdig av detta.
Jag är så glad att jag inte har gått på semester ännu, för det finns iaf en liten chans att sommaren hinner komma. Även om jag börjar ge upp hoppet.
Jag har redan börjat googla resor, även om jag vet att vi inte har möjlighet att åka iväg på någon… Men man måste ju få drömma

sofia208
9 years ago

Ja, visst är det trist?! Jag längtar efter den riktiga värmen, men eftersom jag jobbar två veckor till innan semestern så får den gärna vänta tills dess för min del 🙂 Tycker lite synd om alla semesterfirare som är lediga nu så jag förstår att sista minuten resorna är heta just nu.

Hoppas ni får en fin dag <3

Kram kram

B-M
B-M
9 years ago

Nä, man kan inte göra ett skit åt vädret…men man blir faktiskt grinfärdig av detta.
Jag är så glad att jag inte har gått på semester ännu, för det finns iaf en liten chans att sommaren hinner komma. Även om jag börjar ge upp hoppet.
Jag har redan börjat googla resor, även om jag vet att vi inte har möjlighet att åka iväg på någon… Men man måste ju få drömma

sofia208
9 years ago

Ja, visst är det trist?! Jag längtar efter den riktiga värmen, men eftersom jag jobbar två veckor till innan semestern så får den gärna vänta tills dess för min del 🙂 Tycker lite synd om alla semesterfirare som är lediga nu så jag förstår att sista minuten resorna är heta just nu.

Hoppas ni får en fin dag <3

Kram kram

Nästa inlägg

Ron Jeremy look alike!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x