Vinn lyxmiddag för 2 i samarbete med Bag In Cook Book

Nu minsann! Nu ska Du få vara med på en superhärlig tävling!

I samarbete med ”Bag in Cook Book” har jag fått den stora äran att köra en tävling! Denna tävling går inte av för hackor och vill du kunna njuta fullt ut av en underbar middag på Din favoritkrog så ska vi se till att du får göra det.

Mer om Bag in Cook Book:

Sverige är en matglad kultur. Här har man sedan urminnes tider hyllat måltiden och mötet mellan människor, men också mötet mellan mat och dryck. Bag in Cook Book erbjuder det bästa av två världar – en underbar Zinfandel från Italien i 3 liters box och två smarriga och lättlagade recept av den framgångsrika och prisbelönta kocken, helt skräddarsydda för att passa vinet.

Nu kan alltså Du vinna en tävling som jag gör i samarbete med Bag in Cook Book. Du kan vinna en lyxmiddag i valfri stad i Sverige för 2.000 kr!! Hur fantastiskt pris är inte det??? WOW säger jag! Snacka om lyxig middag! Givetvis är det alltid lite uppgifter för att kunna vara med och tävla. Jag vill också tipsa dig att gilla Bag in Cook Book:s sida på facebook. Den hittar du HÄR! Jag skulle kunna tro att det är lite plus i kanten att gilla deras sida faktiskt. Jag har gillat den och fått massa härliga tips och recept därifrån. Sedan ska du göra följande:

1) Svara på vilken framgångsrik och prisbelönt kock det är som står bakom de fantastiska recepten på boxen? Skriv svaret bland kommentarerna. Kan skvallra om att du hittar bra  information på deras hemsida, Bag in Cook Book.

2) Motivera varför Du är värd att vinna en lyxmiddag? Glöm inte att skriva vilken stad Du önskar äta middagen i!

 Tävlingen pågår till den 8/7 kl: 23.59 och vinnaren kommer att presenteras den 9/7.

OBS: För att delta i tävlingen måste Du ha fyllt 25 år. Resan till och från restaurangen bekostas av vinnaren. Niiinisbloggen samt Bag in Cook Book uppmärksammar att alkohol är beroendeframkallande och varnar därför för de risker det kan medföra och uppmanar till måttlighet vid konsumtion av alkohol. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

20140630-101825-37105089.jpg

20140630-101825-37105265.jpg

Stort LYCKA TILL!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

118 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Kul med en ny tävling………..MEN………..
När får vi veta vinnaren i Freixenettävlingen ?????

Niiinis
Reply to  lejoninnan-52
9 years ago

Mitt tips är att du håller utkik på startsidan! http://www.femme.se. Där kommer vinnaren att meddelas. Jag kommer också att göra det så fort det är klart! 🙂

lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Kul med en ny tävling………..MEN………..
När får vi veta vinnaren i Freixenettävlingen ?????

Niiinis
Reply to  lejoninnan-52
9 years ago

Mitt tips är att du håller utkik på startsidan! http://www.femme.se. Där kommer vinnaren att meddelas. Jag kommer också att göra det så fort det är klart! 🙂

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Fredrik Eriksson

Här hemma lagar jag all mat, frukost, lunch och middag. Så jag är värd att få slippa stå vid spisen själv och och få sätta mig till dukat bord ute någonstans. Åh vad underbart det vore!

Trollhättan

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Fredrik Eriksson

Här hemma lagar jag all mat, frukost, lunch och middag. Så jag är värd att få slippa stå vid spisen själv och och få sätta mig till dukat bord ute någonstans. Åh vad underbart det vore!

Trollhättan

Synnöve
Synnöve
9 years ago

1. Han heter Fredrik Eriksson
2. Skulle vara kul att överraska maken när vi firar 26 år tillsammans med en lyxig middag någonstans. Han behöver lite uppmuntran nu när hela hans semester går åt att reparera vårt garagetak som läcker in vatten i garage o gästrum.

Synnöve
Synnöve
9 years ago

1. Han heter Fredrik Eriksson
2. Skulle vara kul att överraska maken när vi firar 26 år tillsammans med en lyxig middag någonstans. Han behöver lite uppmuntran nu när hela hans semester går åt att reparera vårt garagetak som läcker in vatten i garage o gästrum.

Carro
Carro
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Nu är det inte jag som förtjänar detta pris utan en God vän.
En vän som alltid ställer upp och
ger så mycket av sig själv.
Lojal och stöttande.
Vänner ska oxå skämmas bort. Vänner förtjänar man.
Och därför skulle jag vilja bjuda henne på en riktig lyxmiddag
i vår vackra huvudstad Stockholm.

Carro
Carro
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Nu är det inte jag som förtjänar detta pris utan en God vän.
En vän som alltid ställer upp och
ger så mycket av sig själv.
Lojal och stöttande.
Vänner ska oxå skämmas bort. Vänner förtjänar man.
Och därför skulle jag vilja bjuda henne på en riktig lyxmiddag
i vår vackra huvudstad Stockholm.

Tess
9 years ago

Ohhh det är min absoluta ”kändiskock” av dem alla – Fredrik Eriksson! Jag har redan provat boxen och provat recepten mums. Köper den som gåbortpresent! Jag vill vinna middagen för det är oftast jag som bjuder mina vänner på fina middagar som jag har lagat själv. Därför skulle jag vilja vinna en lyxmiddag så jag fick gå ut och njuta och sätta mig vid dukat bord och kanske få lite inspiration till framtida matlagning 🙂

Tess
9 years ago

Ohhh det är min absoluta ”kändiskock” av dem alla – Fredrik Eriksson! Jag har redan provat boxen och provat recepten mums. Köper den som gåbortpresent! Jag vill vinna middagen för det är oftast jag som bjuder mina vänner på fina middagar som jag har lagat själv. Därför skulle jag vilja vinna en lyxmiddag så jag fick gå ut och njuta och sätta mig vid dukat bord och kanske få lite inspiration till framtida matlagning 🙂

Fröken Gustafson
Fröken Gustafson
9 years ago

Kocken är Fredrik Eriksson.

Jag skulle GÄRNA vilja vinna lyxmiddagen för två.
Jag har som du haft ett pissigt år 2013 som har innehållit sjukdom och sjukdomsskräck (LIVrädd för ALLT sånt) och har haft turen att ha en sååå stöttande och framför allt tillåtande sambo (<3) vid min sida!
Att han står ut med mig asså!?!?!? 🙂

Det är för min man jag skulle vilja vinna tävlingen. Som ett jäkligt stort tack. Typ!

PS. Jag är också på rätt väg från "the Kathastroooofethinking" (med stort K), så egentligen har jag redan vunnit det mest betydelsefulla. Livet!
Jag bor i Trollhättan

Fröken Gustafson
Fröken Gustafson
9 years ago

Kocken är Fredrik Eriksson.

Jag skulle GÄRNA vilja vinna lyxmiddagen för två.
Jag har som du haft ett pissigt år 2013 som har innehållit sjukdom och sjukdomsskräck (LIVrädd för ALLT sånt) och har haft turen att ha en sååå stöttande och framför allt tillåtande sambo (<3) vid min sida!
Att han står ut med mig asså!?!?!? 🙂

Det är för min man jag skulle vilja vinna tävlingen. Som ett jäkligt stort tack. Typ!

PS. Jag är också på rätt väg från "the Kathastroooofethinking" (med stort K), så egentligen har jag redan vunnit det mest betydelsefulla. Livet!
Jag bor i Trollhättan

Malin
Malin
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Min man arbetar borta i veckorna och det är jag som ”roddar” med allt. När väl helgen kommer är det mkt som ska hinnas med, så en middag på tuman hand hade inte varit fel:))

Malin
Malin
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Min man arbetar borta i veckorna och det är jag som ”roddar” med allt. När väl helgen kommer är det mkt som ska hinnas med, så en middag på tuman hand hade inte varit fel:))

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Min man arbetar borta i veckorna och det är jag som ”roddar” med allt. När väl helgen kommer är det mkt som ska hinnas med, så en middag på tuman hand hade inte varit fel:))
Kristianstad

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Fredrik Eriksson.
Min man arbetar borta i veckorna och det är jag som ”roddar” med allt. När väl helgen kommer är det mkt som ska hinnas med, så en middag på tuman hand hade inte varit fel:))
Kristianstad

Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
9 years ago

Fredrik Eriksson!

Vi är nygifta och lyckliga som tusan! Däremot blir det ingen ”honeymoon” då jag är så långt i graviditeten, som dessutom begränsar en del resande med alla krämpor som tillkommit.

Därför är jag och min nyblivne make absolut värda en lyxmiddag för att fira att vi två blivit ett! 🙂 <3

Stor kraaam!

Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
9 years ago

Fredrik Eriksson!

Vi är nygifta och lyckliga som tusan! Däremot blir det ingen ”honeymoon” då jag är så långt i graviditeten, som dessutom begränsar en del resande med alla krämpor som tillkommit.

Därför är jag och min nyblivne make absolut värda en lyxmiddag för att fira att vi två blivit ett! 🙂 <3

Stor kraaam!

Marlene
9 years ago

Fredrik Eriksson

Jag vill överraska min sambo med en riktigt lyxig middag eftersom hans största önskan är att få besöka en riktigt fin krog och verkligen njuta av maten. Gärna The Fat Duck i London, men det är liiiite dyrt. Han har pluggat och jobbat heltid under de senaste två åren och jag har genomgått två operationer, ytterligare en imorrn och en till i augusti som blir riktigt jobbig. Dessutom har vi haft ett gäng dödsfall nyligen som vi mått riktigt dåligt av. Så detta skulle verkligen sätta guldkant på vårt lite sargade liv.

Marlene
9 years ago

Fredrik Eriksson

Jag vill överraska min sambo med en riktigt lyxig middag eftersom hans största önskan är att få besöka en riktigt fin krog och verkligen njuta av maten. Gärna The Fat Duck i London, men det är liiiite dyrt. Han har pluggat och jobbat heltid under de senaste två åren och jag har genomgått två operationer, ytterligare en imorrn och en till i augusti som blir riktigt jobbig. Dessutom har vi haft ett gäng dödsfall nyligen som vi mått riktigt dåligt av. Så detta skulle verkligen sätta guldkant på vårt lite sargade liv.

Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
9 years ago

Fredrik Eriksson!

Vi är nygifta och lyckliga som tusan! Däremot blir det ingen ”honeymoon” då jag är så långt i graviditeten, som dessutom begränsar en del resande med alla krämpor som tillkommit.
Därför är jag och min nyblivne make absolut värda en lyxmiddag för att fira att vi två blivit ett! 🙂 <3

Vi bor ju i Västerås men åker gärna till Stockholm.

Stor kraaam!

Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
Fia Vepsä (tidigare Köngäs)
9 years ago

Fredrik Eriksson!

Vi är nygifta och lyckliga som tusan! Däremot blir det ingen ”honeymoon” då jag är så långt i graviditeten, som dessutom begränsar en del resande med alla krämpor som tillkommit.
Därför är jag och min nyblivne make absolut värda en lyxmiddag för att fira att vi två blivit ett! 🙂 <3

Vi bor ju i Västerås men åker gärna till Stockholm.

Stor kraaam!

Hanna
Hanna
9 years ago

Kocken är Fredrik Eriksson!

Jag och min man väntar vårt första barn, en pojke! Han är beräknad till den 18 augusti.
Det hade varit fantastiskt att få vinna en middag på tu man hand innan lilleman kommer till världen. Tänk att få lämna alla ”måste-göra-grejer-innan-bebis-kommer” för en kväll och bara njuta av varandra och god mat.

Helst av allt skulle jag vilja åka till Stockholm för mina favoritrestauranger (Sturehof och SMAK) ligger där, men tyvärr så orkar min gravida kropp inte att åka så långt. Vi har även några riktigt bra restauranger i Halmstad så jag väljer Halmstad!

Hanna
Hanna
9 years ago

Kocken är Fredrik Eriksson!

Jag och min man väntar vårt första barn, en pojke! Han är beräknad till den 18 augusti.
Det hade varit fantastiskt att få vinna en middag på tu man hand innan lilleman kommer till världen. Tänk att få lämna alla ”måste-göra-grejer-innan-bebis-kommer” för en kväll och bara njuta av varandra och god mat.

Helst av allt skulle jag vilja åka till Stockholm för mina favoritrestauranger (Sturehof och SMAK) ligger där, men tyvärr så orkar min gravida kropp inte att åka så långt. Vi har även några riktigt bra restauranger i Halmstad så jag väljer Halmstad!

Lotta
Lotta
9 years ago

Fredrik Eriksson.

Vi gifter oss den 2 juli och med bara en inkomst så räcker det inte till någon ”bröllopsresa” tänk då att jag får överraska min man med en superb middag.

Lotta
Lotta
9 years ago

Fredrik Eriksson.

Vi gifter oss den 2 juli och med bara en inkomst så räcker det inte till någon ”bröllopsresa” tänk då att jag får överraska min man med en superb middag.

Gill
Gill
9 years ago

Fredrik Eriksson

Jag har på grund av en massa tjänsteresor de senaste fem veckorna knappt träffat min sambo som om ytterligare fem veckor blir min man. Som tack för att han skött allt hemma med bröllopsfix, fix med ett nyköpt hus och allt annat skulle jag vilja bjuda ut honom på en riktig lyxmiddag o bara njuta av varandras sällskap.

Håller tummarna!

Gill
Gill
9 years ago

Fredrik Eriksson

Jag har på grund av en massa tjänsteresor de senaste fem veckorna knappt träffat min sambo som om ytterligare fem veckor blir min man. Som tack för att han skött allt hemma med bröllopsfix, fix med ett nyköpt hus och allt annat skulle jag vilja bjuda ut honom på en riktig lyxmiddag o bara njuta av varandras sällskap.

Håller tummarna!

Carina Nordgren
Carina Nordgren
9 years ago

1, Fredrik Eriksson .. 2, då jag & maken firar 10årig bröllopsdag på min födelsedag (fyller 35år) i början av oktober så vore det ju UNDERBART att få gå ut och äta en romantisk middag på tu man hand utan barnen ! I Bollnäs bor vi!

Carina Nordgren
Carina Nordgren
9 years ago

1, Fredrik Eriksson .. 2, då jag & maken firar 10årig bröllopsdag på min födelsedag (fyller 35år) i början av oktober så vore det ju UNDERBART att få gå ut och äta en romantisk middag på tu man hand utan barnen ! I Bollnäs bor vi!

Kimsan
Kimsan
9 years ago

Svar:
1. Fredrik Eriksson

2. Skulle vara fantastiskt att vinna en fin lyxmiddag i sommar för vi har 10-årig bröllopsdag i augusti!
Sommaren går i skift för att få ihop sommarlovet då vi gärna vill att barnen ska få en lång härlig ledighet. Det blir kortare och väldigt barnvänliga aktiviteter eftersom vår 9-åring är inskriven på Drottning Silvias barnsjukhus. Återigen ny medicinering och då brukar han bli rätt dålig i perioder. Tänk om man kunde önska sina barn friska och fria från smärta och rädsla. Värsta mardrömmen för en förälder när ens barn blir allvarligt sjuk, på riktigt!
Så alltså inga högtflygande bröllopsdagsplaner för oss…
Finmiddag i Göteborg skulle vara en riktigt fin överraskning!

Kimsan
Kimsan
9 years ago

Svar:
1. Fredrik Eriksson

2. Skulle vara fantastiskt att vinna en fin lyxmiddag i sommar för vi har 10-årig bröllopsdag i augusti!
Sommaren går i skift för att få ihop sommarlovet då vi gärna vill att barnen ska få en lång härlig ledighet. Det blir kortare och väldigt barnvänliga aktiviteter eftersom vår 9-åring är inskriven på Drottning Silvias barnsjukhus. Återigen ny medicinering och då brukar han bli rätt dålig i perioder. Tänk om man kunde önska sina barn friska och fria från smärta och rädsla. Värsta mardrömmen för en förälder när ens barn blir allvarligt sjuk, på riktigt!
Så alltså inga högtflygande bröllopsdagsplaner för oss…
Finmiddag i Göteborg skulle vara en riktigt fin överraskning!

Terese Wilestam
Terese Wilestam
9 years ago

1. Fredrik Eriksson
2. Jag är värd denna middag för att som vi jobbar om varandra i vår familj så får vi
Aldrig en stund med varandra.. Tiden rinner iväg och vi behöver varandra
För att växa!
Vi gifter oss snart, för att vi älskar varandra men önskar oxå
Mer tid att umgås, prata och få kärleken att spira❤️ En middag som denna
Skulle verkligen sätta guldkant på vå vardag!!

Terese Wilestam
Terese Wilestam
9 years ago

1. Fredrik Eriksson
2. Jag är värd denna middag för att som vi jobbar om varandra i vår familj så får vi
Aldrig en stund med varandra.. Tiden rinner iväg och vi behöver varandra
För att växa!
Vi gifter oss snart, för att vi älskar varandra men önskar oxå
Mer tid att umgås, prata och få kärleken att spira❤️ En middag som denna
Skulle verkligen sätta guldkant på vå vardag!!

Sarah Melin
Sarah Melin
9 years ago

Fredrik Eriksson är kocken
Jag är en matglad ensamstående mamma till två matglada barn. Startade eget företag för ett år sedan och det har varit ett tufft men kul år. Jag skulle vilja ta med mig mina barn på ett härligt restaurangbesök, där jag inte behöver fundera så mycket på vad notan landar på och där vi kan få välja precis vad vi vill! Då skulle jag bli glad:)

Sarah Melin
Sarah Melin
9 years ago

Fredrik Eriksson är kocken
Jag är en matglad ensamstående mamma till två matglada barn. Startade eget företag för ett år sedan och det har varit ett tufft men kul år. Jag skulle vilja ta med mig mina barn på ett härligt restaurangbesök, där jag inte behöver fundera så mycket på vad notan landar på och där vi kan få välja precis vad vi vill! Då skulle jag bli glad:)

Coquina
9 years ago

Men jisses Nina vilken fantastisk tävling 🙂

Rätt svar är Fredrik Eriksson

Jag fyller år den 13 juli och som mammaledig och man med eget företag unnar vi oss inga lyxmiddagar på restaurang så därför skulle jag vilja vinna åt min man så han kan ge detta till mig i födelsedagspresent 🙂

Om vi skulle ha den makalösa turen att vinna skulle jag vilja äta på Matbaren här i Stockholm, restaurangen ligger bredvid Grand Hotel och har hört att maten ska vara helt fantastisk!
Håller tummarna massvis för min mans skull (och min såklart) 🙂

Kram Camilla F

Coquina
9 years ago

Men jisses Nina vilken fantastisk tävling 🙂

Rätt svar är Fredrik Eriksson

Jag fyller år den 13 juli och som mammaledig och man med eget företag unnar vi oss inga lyxmiddagar på restaurang så därför skulle jag vilja vinna åt min man så han kan ge detta till mig i födelsedagspresent 🙂

Om vi skulle ha den makalösa turen att vinna skulle jag vilja äta på Matbaren här i Stockholm, restaurangen ligger bredvid Grand Hotel och har hört att maten ska vara helt fantastisk!
Håller tummarna massvis för min mans skull (och min såklart) 🙂

Kram Camilla F

Annika
Annika
9 years ago

Hej!
Kocken heter Fredrik Eriksson.
Jag tycker att jag och min älskade sambo kan behöva en lyxig och romantisk middag. Han jobbar mycket för att vi ska kunna renovera
huset som är i stort behov av det, ett gammalt boningshus på en gård
som delvis inte renoverats på väldigt länge. Det innebär i sin tur
att jag står för marktjänsten och jag tycker det skulle vara väldigt
skönt att få en anledning att komma bort och bli serverad maten, för
engångsskull.

Annika
Annika
9 years ago

Hej!
Kocken heter Fredrik Eriksson.
Jag tycker att jag och min älskade sambo kan behöva en lyxig och romantisk middag. Han jobbar mycket för att vi ska kunna renovera
huset som är i stort behov av det, ett gammalt boningshus på en gård
som delvis inte renoverats på väldigt länge. Det innebär i sin tur
att jag står för marktjänsten och jag tycker det skulle vara väldigt
skönt att få en anledning att komma bort och bli serverad maten, för
engångsskull.

JennyM
JennyM
9 years ago

Fredrik Eriksson heter kocken!!
Jag skulle vilja bjuda ut min fantastiske sambo! Han drar det stora lasset här hemma, och jobbar heltid såklart:-). Själv så försöker jag komma igen efter ytterligare behandling av envisa tumörer i huvudet…. Så mannen är värd all uppmuntran, då han är mitt bästa stöd, i hela världen!!!! Kram Jenny

JennyM
JennyM
9 years ago

Fredrik Eriksson heter kocken!!
Jag skulle vilja bjuda ut min fantastiske sambo! Han drar det stora lasset här hemma, och jobbar heltid såklart:-). Själv så försöker jag komma igen efter ytterligare behandling av envisa tumörer i huvudet…. Så mannen är värd all uppmuntran, då han är mitt bästa stöd, i hela världen!!!! Kram Jenny

JennyM
JennyM
9 years ago

Glömde!!!!! Norrköping skulle vi vilja gå ut och äta i;-))

JennyM
JennyM
9 years ago

Glömde!!!!! Norrköping skulle vi vilja gå ut och äta i;-))

Carina Henemo
9 years ago

Fredrik Eriksson heter han.

Jag skulle gärna vilja bjuda med maken på en extra fin och lyxig middag i Stockholm på vår bröllopsdag! Hoppas vi får många fina år tillsammans!!!

Carina Henemo
9 years ago

Fredrik Eriksson heter han.

Jag skulle gärna vilja bjuda med maken på en extra fin och lyxig middag i Stockholm på vår bröllopsdag! Hoppas vi får många fina år tillsammans!!!

Anna Lundqvist
Anna Lundqvist
9 years ago

1. Fredrik Eriksson

2. Eftersom vi lever med ett barn med särskilda behov så är det ytterst sällan jag och maken får tid bara vi. Detta hade verkligen varit både välbehövligt och helt fantastiskt att få gå ut och äta utan att behöva tänka på något annat än att bara njuta av god mat, god dryck och såklart av varandra.

Gillar såklart på fb =)

Om jag har turen att vinna vill jag gärna gå ut i Ljungby.

Anna Lundqvist
Anna Lundqvist
9 years ago

1. Fredrik Eriksson

2. Eftersom vi lever med ett barn med särskilda behov så är det ytterst sällan jag och maken får tid bara vi. Detta hade verkligen varit både välbehövligt och helt fantastiskt att få gå ut och äta utan att behöva tänka på något annat än att bara njuta av god mat, god dryck och såklart av varandra.

Gillar såklart på fb =)

Om jag har turen att vinna vill jag gärna gå ut i Ljungby.

Jessie
Jessie
9 years ago

Fredrik Eriksson är rätt svar.

Eftersom jag är ensamstående och lagar och äter min mat oftast ensam framför min tv vore det otroligt kul och mysigt att få bli bjuden på en lyxig middag. Jag skulle ta med min väninna som också är ensamstående som alltid ställer. Vi bor i Malmö.

Jessie
Jessie
9 years ago

Fredrik Eriksson är rätt svar.

Eftersom jag är ensamstående och lagar och äter min mat oftast ensam framför min tv vore det otroligt kul och mysigt att få bli bjuden på en lyxig middag. Jag skulle ta med min väninna som också är ensamstående som alltid ställer. Vi bor i Malmö.

Nästa inlägg

LÄSARFRÅGA

118
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x