Psyco-bakning

20140702-211727-76647868.jpg

20140702-211729-76649102.jpg
Smarties kakor beställt….
Go’kväll!

Alltså, jag bakar för glatta livet as usual. Ibland blir det noll bakning, ibland blir det psyco-bakning.

Äsch då, men jag älskar ju det så det är bara kul. Imorgon är det en stor dag, Milos förskoleklass kommer hit och ska fika. Ämen han har gått i taket fler ggr om. Han längtar så han valsar omkring på hörntänderna här. Han vill bara att det ska vara imorgon så att alla kommer. En annan vill köpa fler timmar på dygnet liksom. 🙂

20140702-212244-76964339.jpg

Hade ju den här söta hjälpredan med i bakningen i ungefär 3 minuter. Det blir ingen ny ”Hela Sverige Bakar” av honom inte. 🙂 Men det är tanken som räknas. Bry er inte om bärsen i bakgrunden, jag ska inte hälla i det i varken i bakverken eller Milo. 😉 Jag tog fram dom då en skulle komma och hämta som inte hunnit till bolaget.

20140702-212946-77386168.jpg
Smartieskakor klara.

Hepp, första plåten klar. Nu har jag bakat drygt 70 bullar. Imorgon bitti för jag tårtbotten och sättet ihop tårtan tills kidsen och pedagogerna kommer. Ska bli mysigt att då huset fullt av ungar. Hoppas vi kan vara ute och lajja också, studsmattan lär få sota imorn tror jag. 🙂

Hörrni, idag hände en stor sak! Berättar imorn! ❤️ Taskig cliffhanger men jag måste baka vidare här, mysig onsdagkväll till dig!

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michela
9 years ago

Hej! Har precis blivit tipsad av en läsare att läsa din blog så kommer att följa lite för jag älskar socker i alla dess former men är däremot kass på bakning/matlagning så kan behöva lite inspiration för att vara mer i köket.
Kram på dig och tack för mysig läsning.
/Michela

Michela
9 years ago

Hej! Har precis blivit tipsad av en läsare att läsa din blog så kommer att följa lite för jag älskar socker i alla dess former men är däremot kass på bakning/matlagning så kan behöva lite inspiration för att vara mer i köket.
Kram på dig och tack för mysig läsning.
/Michela

Evelina
9 years ago

Åh kära nån, jag får ju sitta uppe hela nätterna för att hinna lyssna ikapp er pod =) Så skoj!!
Måste hejda mig själv från gapflabb =)
Nr 16 nu jag jobbar mig (snabbt!!) framåt.

Evelina
9 years ago

Åh kära nån, jag får ju sitta uppe hela nätterna för att hinna lyssna ikapp er pod =) Så skoj!!
Måste hejda mig själv från gapflabb =)
Nr 16 nu jag jobbar mig (snabbt!!) framåt.

sofia208
9 years ago

Förstår att Milo är eld och lågor över att få föris på besök 🙂 Och de kommer bli så bortskämda med alla goda bakverk, du är en hejare i bakköket Nina! 🙂

Ha en bra dag! <3

Kram kram

sofia208
9 years ago

Förstår att Milo är eld och lågor över att få föris på besök 🙂 Och de kommer bli så bortskämda med alla goda bakverk, du är en hejare i bakköket Nina! 🙂

Ha en bra dag! <3

Kram kram

Anna78
Anna78
9 years ago

tell me more……. nu blev jag ju nyfiken 😉

Anna78
Anna78
9 years ago

tell me more……. nu blev jag ju nyfiken 😉

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Jag håller tummarna för att det är en bostad ni hittat!!!

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Jag håller tummarna för att det är en bostad ni hittat!!!

Marre
Marre
9 years ago

Åh va goda de ser ut!
Har du receptet någonstans? Tror jag har missat det! 🙂
Tack för din inspiration både till bakning och mat och träning! 🙂
Stor kram!

Marre
Marre
9 years ago

Åh va goda de ser ut!
Har du receptet någonstans? Tror jag har missat det! 🙂
Tack för din inspiration både till bakning och mat och träning! 🙂
Stor kram!

Nästa inlägg

Vinnare av SPA vistelse på Falkenberg Strandbad

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x