Kanske….kanske inte….

Tillbaka från den lilla visningen….

…..landat hemma igen. Vi har varit och kikat på en lägenhet nu. Jag kan nästan säga att det löst sig, eller jag vågar fan inte säga det förrän jag står i det nya boendet och har nycklarna i min hand, jag tar tillbaks det där. Jag hade ju i nycklarna i min hand och stod i det tomma huset vi skulle hyra också men blev ändå av med dom, nycklarna alltså………

Satt faktiskt och tittade tillbaka på lite bilder som jag tog när vi precis hade skrivit på för huset som vi skulle hyra.

20140703-193047-70247859.jpg

20140703-193046-70246785.jpg
Tapeter jag valde till huset.

Vi fick ju klartecken att renovera. Ni vet måla och tapetsera och sånt. Hade t.o.m varit och valt ut lite tillsammans med Thedde. Dom här två var några av de jag hade valt. Jag minns att vi var så lättade och glada, tänkte att vad skönt att allt löste sig innan sommaren drog in på allvar. Det vet man ju, att hyresmarknaden ju helt står still under sommaren – hur still anade vi inte ens då. Bara några dagar efter att vi skrivit på för huset fick vi ju samtalet om att huset hade blivit sålt utav deras mäklare. Ridå ner! Det blev köööölsvart och oron slog till i magen som på beställning. Så mycket som vi ringt, mejlat och letat efter boende nu har vi nog aldrig tidigare gjort. Mamma och pappa har varit förberedda på att göra plats åt mig och min familj. Snart 42 bast och bor hemma hos mamma o pappa. Eeeeh, nä det är klart att det inte är optimalt….men jag är förbaskat tacksam att man ens har den möjligheten. Alla har inte det. Jag menar, så länge tills man hittar något funkar det ju.

Men som jag sa. Vi är förbaskat ärrade efter det som hände med huset så vi vågar varken tro eller hoppas nu förrän det är T V Ä R K L A R T! Så när jag vet mer så får du veta….men jag kan säga försiktigt lite viskande att det börjat ljusna lite vid horisonten och att mamma och pappa kanske kan pusta ut. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sassa
Sassa
9 years ago

Ska hålla tummar och tår!! För två år sen var vi i samma sits och jag kan känna igen paniken än idag! Blir liksom tillbaka-dragen i hur det kändes då och hoppas att ni har samma tur som vi hade. Sedan 2 år tillbaka bor vi i vår dröm, med underbara grannar och i ett hem som inger lugn och där vi stormtrivs hela familjen!❤️
Var kommer tapeterna ifrån? Älskade den blåvita!! Den vill jag ha i vår hall! Den andra kan jag tänka mig i sovrummet som fond;)
Kram o lycka lycka till!!
/Sassa

Sassa
Sassa
9 years ago

Ska hålla tummar och tår!! För två år sen var vi i samma sits och jag kan känna igen paniken än idag! Blir liksom tillbaka-dragen i hur det kändes då och hoppas att ni har samma tur som vi hade. Sedan 2 år tillbaka bor vi i vår dröm, med underbara grannar och i ett hem som inger lugn och där vi stormtrivs hela familjen!❤️
Var kommer tapeterna ifrån? Älskade den blåvita!! Den vill jag ha i vår hall! Den andra kan jag tänka mig i sovrummet som fond;)
Kram o lycka lycka till!!
/Sassa

Heléne
Heléne
9 years ago

Åh, hoppas verkligen för er skull (och dina föräldrars;-), att det löser sig den här gången, håller alla tummar och tår.
Måste vara jättejobbig situation för er med ovissheten, men nu har ni väl haft otur så det räcker för lång tid framöver, du ska se att det vänder nu.
Ha det gott.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Åh, hoppas verkligen för er skull (och dina föräldrars;-), att det löser sig den här gången, håller alla tummar och tår.
Måste vara jättejobbig situation för er med ovissheten, men nu har ni väl haft otur så det räcker för lång tid framöver, du ska se att det vänder nu.
Ha det gott.

Kram

Lillemor
9 years ago

Håller både tummar och tår!!

Lillemor
9 years ago

Håller både tummar och tår!!

Michela Castellari
9 years ago

Skönt att det verkar lösa sig .. Undrade just över C/O adressen när jag skickade iväg ditt paket idag men nu vet jag anledningen =)
Håller tummarna <3

Michela Castellari
9 years ago

Skönt att det verkar lösa sig .. Undrade just över C/O adressen när jag skickade iväg ditt paket idag men nu vet jag anledningen =)
Håller tummarna <3

Nästa inlägg

Tips på SKÖNT!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x