Lite jobbigt men kul ändå!

Godmorgon!

Idag är det fredag och en händelserik dag. Den kommer nog bli lite jobbig är jag rädd.

Först och främst åker en av pubbeungarna iväg och ska bo borta ända till på onsdag. Mammahjärtat skriker NEEEEEEJ men allt är som det ska vara. Jag måste släppa iväg, så är det. Jag kan inte hålla i dom längre….jag kan heller inte oroa ihjäl mig för allt, det är så mycket vi inte kan påverka men skulle jag få som jag ville skulle jag ha dom alla tre i en kokong. För alltid. Men det är lite psyco-varning på det och risken är överhängande att jag skulle få dela cell med Josef Fritzl då. Så galen är jag ju verkligen inte tack och lov!!!

Sedan är det Milos sista dag på förskolan. Jag har redan förvarnat att jag säkert kommer att börja gråta. Det känns JÄTTEJOBBIGT. Det är som att den lugna trygga tiden är förbi och som att han ska kastas in i en karg och hård värld även om det inte är så. Men Milo har gått på förskola sen han var 1 år och 4 månader. Han var bebis….och nu är han en stor liten pojke. Nä usch, jag kan inte ens skriva om det utan att ögonen tåras. 🙁

20140704-065217-24737193.jpg

Något som ändå är lite roligt med denna lite läskiga dag är att ett nytt avsnitt av vår podcast är ute nu. Du hittar det på www.podme.se eller på iTunes. Kan berätta att det handlar om allergier, om att göra om låten Magaluf och vilka skådisar vi skulle vara. Kort så…kan avslöja att vår producent Frallan fick lägga in många *piiiiiiip*. 🙂

Nu upp och äta frukost, sen köra pubbeunge till Orresta för vidare färd mot Malmö. Sen blir det jobba jobba jobba! Men vi hörs snart igen hörni! ❤️

Ps: Idag är det FINFREDAG!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Härligt!! Vilken dag du har och som sagt det är FREDAG och vi får ladda ner podden och skratta oss lyckliga 🙂

Kristin
Kristin
9 years ago

Känner igen mig i ångesten att släppa iväg barnen. Har precis lämnat mina två hjärtan hos farmor och farfar i en annan stad. En HEL vecka ska dom vara där, medans vi jobbar vår sista v innan semestern. Även om man vet att dom har det bra så är det jobbigt. Jag har som du värsta katastroftankarna hela tiden i början men det brukar släppa lite ju närmre hämtningen vi kommer : )

Berit
Berit
9 years ago

Härligt!! Vilken dag du har och som sagt det är FREDAG och vi får ladda ner podden och skratta oss lyckliga 🙂

Kristin
Kristin
9 years ago

Känner igen mig i ångesten att släppa iväg barnen. Har precis lämnat mina två hjärtan hos farmor och farfar i en annan stad. En HEL vecka ska dom vara där, medans vi jobbar vår sista v innan semestern. Även om man vet att dom har det bra så är det jobbigt. Jag har som du värsta katastroftankarna hela tiden i början men det brukar släppa lite ju närmre hämtningen vi kommer : )

Nästa inlägg

Vinnaren av The Fooos biljetter!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x