Hotellkänsla i badrummet

20140706-193145-70305875.jpg
Hur fina?

Linda (en av er läsare) tipsade mig om dessa! Ni minns att jag så gärna vill ha såna här i badrummet istället för en massa schampo och balsam flaskor överallt i dusch och badkar.

Men dessa var ju superfina. Såna här vill vi absolut ha i framtiden när jag ska inreda vårt drömhus (man måste ha drömmar). Då vill jag ha lite hotellkänsla, jag älskar den känslan…. Fast då blir det ju lite mer personligt än vad det är på ett hotellrum. Så fint tycker jag. Linda tipsade om att dessa finns på Hemvaruhuset. Ja jag tänkte ifall ni är fler som tänker som jag och har samma smak.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Checka ut från Alfonshotellet…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x