Ta på sig BH:n, lägenhet…och järntabletter!

Fick en sekunds barnvakt oplanerat…

….då gällde det att snabbt fixa till sig för att kunna vara någorlunda representativ när man ska på stan och Apoteket.

Sån är jag. Jag behöver liksom inte sminka mig och sånt tjafs men typ hoppa ur svettbrallerna och ta på sig en BH. 🙂 Hur är du? Måste du typ göra dig i ordning eller åker du som du är?

20140707-162205-58925013.jpg

Påklädd och solbrillorna gjorde jobbet idag. Sen att jag luktar gammalt bäverärsel, har flottigaste håret i norra Europa och borde verkligen ta en dusch. Det är en annan sak. 🙂

20140707-162351-59031661.jpg

Jag är totalt blåst. Jag fick ju Niferex utskrivet för flera månader sen då Duroferon inte funkade. Va typ DAJJARIA hela tiden. Usch. Äsch. Jag har kört hemofer och tänkt att det ju är toppen med organiskt istället. Ja tills jag fick veta att man måste ta 8 st Hemofer för att komma upp i samma dos som en Niferex ger. Jag som tagit 2 st lite då och då. Konstigt om järndepåerna aldrig kommer upp?! Konstigt att man är yr, är deppig, orkeslös, trött och har huvudvärk. Nope, inte alls faktiskt. Nu har jag hämtat ut dom och Apotekarien trodde jag skulle må som en prinsessa till helgen. Nåväl, så fort kanske det inte går men, huvudsaken att man mår bra nångång!

Nu ska jag ta den där duschen! 🙂

Ps: Den 17:e blir det flytt till vår lägenhet på stan. En ”femma” – (omgjord fyra), en lägenhet i två plan. Vi är utmattade och slitna men ack så lyckliga att vi hittade nåt! Tack för alla lyckosparkar jag fått från er!

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ullrika
Ullrika
9 years ago

Heja järnet, heja nya lyan, heja heja heja!

Ullrika
Ullrika
9 years ago

Heja järnet, heja nya lyan, heja heja heja!

Janet
Janet
9 years ago

Jag brukar snabbt vara klar om det behövs:-D. Lycka till med lägenheten ich flytten sen:-)

Janet
Janet
9 years ago

Jag brukar snabbt vara klar om det behövs:-D. Lycka till med lägenheten ich flytten sen:-)

Janet
Janet
9 years ago

Vilken underbar topp.var har du köpt den?

Janet
Janet
9 years ago

Vilken underbar topp.var har du köpt den?

Tvillingmamma
9 years ago

Grattis!! Vad skönt att ni äntligen hittade något 🙂

Tvillingmamma
9 years ago

Grattis!! Vad skönt att ni äntligen hittade något 🙂

Nästa inlägg

Vattkoppor HJÄLP?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x