Hej då fina du…. VILA I FRID

Igår blev du en ängel….

…nu förstår jag varför du varit i mina tankar hela tiden. Nu förstår jag varför jag såg ditt ansikte i mitt sinne gång på gång. Du var hos mig för att säga hejdå. Fast jag inte kände dig så jättebra så gjorde jag det i alla fall. Även flyktiga vänner kan känna djupt för varandra. Som du skrev i det som kom att bli ditt sista meddelande till mig på Facebook…. ”Jag har alltid tyckt om dig”. Vilken tur att vi hann skriva det där till varandra. Jag är så glad att jag gick fram för att ge dig den största kramen jag kunde sista gången jag såg dig. Jag kramade dig hårt, och du mig tillbaka. Jag ville ge dig all den kraft jag hade, ifall den skulle hjälpa minsta lilla. Den livsglädje Du bar och den kraft du utstrålade har jag inte sett på många. Jag såg hur mycket du hade att ge och hur fin din själ var. Eller är… för den är ju kvar hos oss här nånstans.

3 barn har förlorat sin mamma….. en fin mamma, en alldeles fantastisk mamma. En man har förlorat sin kvinna…. syskon sin syster och mamma sin dotter. Livets lotteri som tynger mitt hjärta idag. Det tynger så fruktansvärt och jag bara gråter. Tårarna rinner nu när allt mitt hopp om ett mirakel lämnar mig. Du fick inte leva. Fina du…. Någonstans är du nu. Nu när du lämnat den där kroppen som till slut blev så sjuk så du inte längre kunde leva i den. Undrar vad du gör just nu? Säger hejdå till alla dina nära och kära skulle jag tro. Änglar gör ju så. Dom lämnar oss inte bara.

Fina du ♥….. hoppas du har det bra där du är nu. Att Du inte längre har ont eller är fast i en kropp som är så sjuk. Älskade finaste du, du kommer att finnas med i våra minnen och tankar för alltid.

VILA I FRID! ♥

 

ljus

0
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hille
Hille
9 years ago

♡♡♡

Hille
Hille
9 years ago

♡♡♡

Mia
Mia
9 years ago

Beklagar din sorg Nina… <3 En stor kram till dig på en tung dag!

Mia
Mia
9 years ago

Beklagar din sorg Nina… <3 En stor kram till dig på en tung dag!

Nina Green
Nina Green
9 years ago

Det är inte roligt när nära och köra lämnar oss för tidigt. Jag skickar över stykekramar till dig Nina och till hennes familj. Vila i frid.
Kram

Nina Green
Nina Green
9 years ago

Det är inte roligt när nära och köra lämnar oss för tidigt. Jag skickar över stykekramar till dig Nina och till hennes familj. Vila i frid.
Kram

Ann-Sofie
Ann-Sofie
9 years ago

Tårarna rinner när jag läser detta. Inte länge sedan jag förlorade min bästa vän, likaså min svägerska på bara 3 veckor. Hon fick en agressiv cancer som spred sig i hela kroppen. Jobbigt jobbigt. Krama dina nära å kära , det gör jag varje dag å talar om hur mycket jag älskar dom. Kram vackraste Nina

Ann-Sofie
Ann-Sofie
9 years ago

Tårarna rinner när jag läser detta. Inte länge sedan jag förlorade min bästa vän, likaså min svägerska på bara 3 veckor. Hon fick en agressiv cancer som spred sig i hela kroppen. Jobbigt jobbigt. Krama dina nära å kära , det gör jag varje dag å talar om hur mycket jag älskar dom. Kram vackraste Nina

Marie
Marie
9 years ago

Kan bara beklaga detta hemska, många kramar till dig och din familj.

Marie
Marie
9 years ago

Kan bara beklaga detta hemska, många kramar till dig och din familj.

Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
9 years ago

Vad tråkigt att läsa, beklagar djupt sorgen fina du. Vad hemskt att tre barn blir utan sin mamma, låter som cancer men oavsett vad så är det hemskt.
Beklagar djupt sorgen till hennes familj också!

Torka tårarna och le mot himlen, för nu mår hon i alla fall bra.

Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
9 years ago

Vad tråkigt att läsa, beklagar djupt sorgen fina du. Vad hemskt att tre barn blir utan sin mamma, låter som cancer men oavsett vad så är det hemskt.
Beklagar djupt sorgen till hennes familj också!

Torka tårarna och le mot himlen, för nu mår hon i alla fall bra.

Anna 78
Anna 78
9 years ago

Vad fint skrivet!!!

Vilken fin sida du har fått!

Anna 78
Anna 78
9 years ago

Vad fint skrivet!!!

Vilken fin sida du har fått!

Annika K
Annika K
9 years ago

Beklagar sorgen

<3

Massor med kramar

Annika K
Annika K
9 years ago

Beklagar sorgen

<3

Massor med kramar

Kim - Mamma till 2
9 years ago

❤️

Kim - Mamma till 2
9 years ago

❤️

Nästa inlägg

Nytt PODCASTAVSNITT och godmorgon!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x