Härliga Lördag!

Godmorgon!

Sovit som en kratta här. Märker att yrseln blir värre av det så jag måste nog sköta sömnen bättre, jag tror att min yrsel har mycket med stress att göra då alla mina prover var normala. Det har varit minst sagt mycket kring oss en period.

20140712-101358-36838778.jpg

20140712-101357-36837695.jpg

Jaha, här sitter vi och äter frukost. Milo sitter inborrad under filt och min kofta då det blåser lite idag. Vi njuter av altan och trädgård de sista dagarna innan flytt. Sen blir det balkong igen. Men, vi är så glada att vi hittat någonstans att bo så det kvittar lite. Vi har många nära o kära som har trädgårdar så det blir mer hälsa på helt enkelt. 🙂 Sitta som spottloskor på deras fönster om vi inte blir bjudna och så. 🙂

Den sista koppan torkade igår! Thank god! Vi kan vistas bland folk igen. Tror det gått snabbare då jag torkat dom med alsolsprit. Jag har kollat smittning och det är fritt fram för umgänge (menar bland vilt främmande människor och inte folk som vi vet redan haft vattkoppor) en vecka från första prick sägs det. Men jag har tagit det säkra före det osäkra och väntat tills de dessutom torkat helt. Nu börjar de blir som små ärr efter sår. Vattkoppor smittar som allra värst dagarna innan de bryter ut dessvärre, därför blir ju så många smittade. Inte lätt att veta att ens barn har vattkoppor om den inte HAR några vattkoppor.

Idag ska vi åka till flygfältet i Västerås. Min svåger ska hoppa fallskärm. Så roligt då jag har en vän som är utbildad tandemhoppare så kanske blir det han som tar hoppet. Hoppas det! 🙂 Vi ska packa för flytt här hemma först, sen laddar vi picknickkorgen och parasoll o filt och drar dit och myser. Igår fick jag hem lite fint som jag beställt, ska visa dig sen!

Hoppas du får en alldeles underbar lördag! ❤️ Var rädd om dig.

Ps: Vårt hem, fönstrena högst upp är våra:

20140712-102627-37587069.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
9 years ago

Hej! Vi är så lika du o jag niinis. Men hur klarar du att göra allt m din yrsla? Jag får precis som du yrsel lite då o då och blir så uppgiven för att det påverkar livet så mkt. Har en underbar familj, bor kanon o har fina vänner men jobb har knäckt mig många ggr, stress. Känner som du att det är nog sömnbrist o stress som är boven till d mesta o dessa förbannade kristaller… Får så dåligt samvete för barnen när man inte funkar som man ska. Men nu måste jag baske mig börja acceptera o tro på förbättring, skulle bara behöva en bra kbtpsykolog på vänster axel o en sjukgymnast på höger axel som petar lite på mig när det börjar gå snett… Vet inte varför jag skriver detta, men skönt att man inte är ensam. Pepp pepp till dig o tack för din ärliga blogg

niiinis
niiinis
Reply to  Lina
9 years ago

Oj, ja vi var verkligen lika. Nä, alltså jag försöker ta det lite lugnt och inte ösa på som jag brukar. Det går ju inte att göra det på full fart liksom.

Nej, ha inte dåligt samvete. Det gör bara att Dina besvär fortsätter eller blir ännu värre. Du måste först och främst acceptera din situation, sen utgå från den. Jag vet att det är skitsvårt men man måste försöka tillåta sig att leva efter sina förutsättningar. Idag packar jag så mycket som jag klarar, imorn kanske jag är bättre? Eller sämre? Man vet ju inte….

Nu verkar mitt ha satt sig rejält så nu försöker jag acceptera att det är så den här gången. Var bättre på dagen och kvällen igår men idag är det sämre. Kroppen talar till en och då är det bäst att acceptera och lyssna.

Skönt för mig med att höra att
Det finns fler som mig!

Stor kram och låt mig veta hur det går för dig? ❤️

B-M
B-M
9 years ago

Ja, det är ju fullmåne så jag har oxå sovit illa… Sen att jag va på tjejfest o fick i mig lite vin & cider gjorde inte saken bättre. Sover alltid illa med alkohol i kroppen. Men det va värt det ändå för det är så kul att träffas 🙂
Huset ni ska flytta till ser jättefint ut! Ska bli spännande att få ”hänga med” i flytten 😉
Ha en härlig lördag & kram

B-M
B-M
9 years ago

Ja, det är ju fullmåne så jag har oxå sovit illa… Sen att jag va på tjejfest o fick i mig lite vin & cider gjorde inte saken bättre. Sover alltid illa med alkohol i kroppen. Men det va värt det ändå för det är så kul att träffas 🙂
Huset ni ska flytta till ser jättefint ut! Ska bli spännande att få ”hänga med” i flytten 😉
Ha en härlig lördag & kram

Annika K
Annika K
9 years ago

Låter ju inte bra att yrseln inte blir bättre 🙁
Hoppas det ger med sig när ni kommit på plats på nya stället.
Den stressen att inte veta vart man ska bo kan ta knäcken på många. 🙁
Fint hus7lght ni kommer att bo i 🙂

Kram

Annika K
Annika K
9 years ago

Låter ju inte bra att yrseln inte blir bättre 🙁
Hoppas det ger med sig när ni kommit på plats på nya stället.
Den stressen att inte veta vart man ska bo kan ta knäcken på många. 🙁
Fint hus7lght ni kommer att bo i 🙂

Kram

lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Wow… vilket fint hus ni kommer till. Ser jättemysigt ut med de fönstrena.

Skönt att Milo mår bra igen och kan röra sig lite mer fritt.

lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Wow… vilket fint hus ni kommer till. Ser jättemysigt ut med de fönstrena.

Skönt att Milo mår bra igen och kan röra sig lite mer fritt.

nina
nina
9 years ago

Åååh huset ser ju jättefint ut, precis sånt som jag hade valt. Hoppas lgh är lika fin som utsidan och att ni kommer trivas:)

nina
nina
9 years ago

Åååh huset ser ju jättefint ut, precis sånt som jag hade valt. Hoppas lgh är lika fin som utsidan och att ni kommer trivas:)

Nästa inlägg

En mysig eftermiddag och kväll!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x