Dagens hudvårdstips!

Nu ska du få ett litet tips!

Jag har ju som ni vet fått förändringar i några av mina leverfläckar så idag är jag så försiktig som man bara kan vara.  Typ hysterisk om man jämför med många andra. Dessutom är jag på mina ungar om det också hela tiden. Barn och unga ska ju vara jätterädda om sin hy då de är extra känsliga. Dessa dagar när det varit som varmast och soligast har jag suttit under parasollet ute. Det syns också kan man säga, jag är tokblek fortfarande. Men ska väl smörja på lite brun utan sol nu så det ser ut som jag är i fas med er andra som solat. 🙂 I alla fall…. Jag har ju tänkt att vara i solen nånting i alla fall. Men då är jag kittad till tänderna.

 

20140711-093710-34630264.jpg

Dessa två använder jag när jag är och har varit i solen. Det ena är solskyddsfaktor 30 som är både mjukgörande och vatten (och svett) resistent, dessutom är det 200 ml i så det räcker lite längre. Aftersun, den är helt underbar! Jag bränner mig ju inte nu men det räcker att man varit i solen så vill man liksom svalka av sig efteråt, den här lägger sig som silke på. Har den faktiskt som vanlig fuktkräm nu och jag blir toklen av den, den doftar dessutom gardenia som jag älskar. 45 spänn, som hittat! Solskyddet hittar du HÄR.

 

20140713-195933-71973912.jpg

 

Sedan tänkte jag tipsa om är dessa underbara  torroljor. Jag har både den som ger skimmer och den som är en vanlig traditionell monoi olja. Den här oljan är helt fantastisk. Den med glitter i har jag när det är lite festligare sådär, det låter helt galet men jag brukar även ha den i håret. Funkar perfekt. Glittret är sååå fint i solen sen tycker jag att den gör brun hud ännu brunare. Den andra oljan kan man också ha i håret. Tricket är att ha lite tunt i händerna först och sen liksom dra in det i längderna. Oljorna använder jag när jag känner mig sådär riktigt stram. Ni vet när man badat mycket och har en sån torrisperiod. Mitt tips med den vanliga oljan är att när jag duschat klart men innan jag torkar mig, tar lite olja i händerna och drar in det i huden. Sen torkar jag med handduken efteråt. Åh, huden blir helt uderbart mjuk. Ok, man får tvätta handduken lite oftare men har man en fetisch för rena handdukar spelar det ingen roll ju. Glitteroljan hittar du  HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra Nymans Dagbok
9 years ago

Hej! Hittade precis till din fina blogg! Den kommer jag såklart börja följa!
En konstig fråga direkt hihi som handlar om hur du fixar dina ögonbryn! Jätte fina! Ha en bra dag! Tack på förhand! Kram Petra

Petra Nymans Dagbok
9 years ago

Hej! Hittade precis till din fina blogg! Den kommer jag såklart börja följa!
En konstig fråga direkt hihi som handlar om hur du fixar dina ögonbryn! Jätte fina! Ha en bra dag! Tack på förhand! Kram Petra

Victoria Larsson
Victoria Larsson
9 years ago

Hej Nina ville bara tala om att du verkar vara en så härlig å go tjej,känner igen mig i mycke du skriver om.tänker ofta på dig å din familj å hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer att finna vad ni söker i framtiden,ett stort lycka till i nya lägenheten å ha en fin ledighet med många soliga dagar.jättekramar Victoria

Victoria Larsson
Victoria Larsson
9 years ago

Hej Nina ville bara tala om att du verkar vara en så härlig å go tjej,känner igen mig i mycke du skriver om.tänker ofta på dig å din familj å hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer att finna vad ni söker i framtiden,ett stort lycka till i nya lägenheten å ha en fin ledighet med många soliga dagar.jättekramar Victoria

Hanna
Hanna
9 years ago

Ser inte ut som att det är UVB-skydd i de där. Bara ett tips. Haft soleksem och alltid behövt ha speciell solkräm från utlandet, men för x antal år sedan började apoteket sälja en godkänd av hudläkaren. Det viktigaste enl henne var just både UVA och UVB-skydd.

niiinis
niiinis
Reply to  Hanna
9 years ago

Denna har båda skydden, både UVA och UVB. 🙂

Hanna
Hanna
9 years ago

Ser inte ut som att det är UVB-skydd i de där. Bara ett tips. Haft soleksem och alltid behövt ha speciell solkräm från utlandet, men för x antal år sedan började apoteket sälja en godkänd av hudläkaren. Det viktigaste enl henne var just både UVA och UVB-skydd.

niiinis
niiinis
Reply to  Hanna
9 years ago

Denna har båda skydden, både UVA och UVB. 🙂

Nästa inlägg

Balkonginspiration

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x