Den bästa BRUN UTAN SOLEN!

Den eviga jakten på den perfekta brun utan solen!

Känner du igen dig? Detta stämmer i alla fall på mig. Helt nu när jag knappt solar mig i den vanliga solen. Nu är det ännu viktigare att hitta något som är bra. Nu har jag hittat en som jag är TOKNÖJD med. Den är tammefasen helt fantastisk. Vet ni vad det absolut bästa är??? Att den typ inte luktar någon brun utan sol alls. ”Ja det där har man ju hört förr”  tänker kanske du. Ja men det gjorde jag också, aja tänkte jag…sen stinker man som ett såll sen. Men NEJ, det är helt sant. Ingen äcklig brun utan sol doft what so ever. Sen ska du få höra på nåt ännu bättre…. den bllir brun direkt när man applicerar på. Jag älskar det. DÅ blir man brun och ser var man haft på. Du hittar den HÄR.

20140713-203308-73988601.jpg

20140713-203307-73987574.jpg

20140713-203309-73989591.jpg

 

Såhär ser flaskan ut. Det är en pumpflaska, hur perfekt som helst. Man behöver inte hålla på och kladda med själva flaskan en massa.  Men nu till det som är hela grejen men den där brun utan solen. Jag har en typ av vante som jag applicerar den med. Alltså det kan vara mitt bästa köp ever! Man har helt sonika på den på handen, som en vante, sen pumpar man på lite och smörjer sig med vanten. Inga ojämnheter eller streck, bara jämnt och fint. Jag är så galet nöjd med den där vanten alltså….

Såhär ser den ut, säger inte dig så mycket va? Nä, men skit i det. Den är helt grym. Du får inget på händerna heller så du behöver oroa dig över att bli brun på fel ställe. Det är nämligen någon skyddande plastbarriär inuti som skyddar. Sen när jag smörjt klart med den sköljer jag bara av den och hänger på tork så kan jag använda den om och om igen. Super! Du hittar den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

26 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja75
Maja75
9 years ago

Minsann! Låter ju toppen! Använder du den i ansiktet också?

Kram på dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Maja75
9 years ago

Jajjemen! På heeeela kroppen! 🙂

Maja75
Maja75
Reply to  Maja75
9 years ago

Tack för svar! Kan ju vara ett alternativ till Foundation, kanske?

Maja75
Maja75
9 years ago

Minsann! Låter ju toppen! Använder du den i ansiktet också?

Kram på dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Maja75
9 years ago

Jajjemen! På heeeela kroppen! 🙂

Maja75
Maja75
Reply to  Maja75
9 years ago

Tack för svar! Kan ju vara ett alternativ till Foundation, kanske?

Viola
Viola
9 years ago

Jag använder också BUS och hört mkt bra om denna produkt,så måste testas! Har använt Decleor Aroma Sun på sista tiden, även den har en angenäm doft och används med fördel i ansiktet. Vanten var ny för mig, spännande!

Viola
Viola
9 years ago

Jag använder också BUS och hört mkt bra om denna produkt,så måste testas! Har använt Decleor Aroma Sun på sista tiden, även den har en angenäm doft och används med fördel i ansiktet. Vanten var ny för mig, spännande!

Therese
Therese
9 years ago

Denna måste jag testa men jag undrar hur man får ett naturligt resultat på händerna utan att det blir fula skarvar? Vill ju inte de ska vara kritvita;)

Therese
Therese
9 years ago

Denna måste jag testa men jag undrar hur man får ett naturligt resultat på händerna utan att det blir fula skarvar? Vill ju inte de ska vara kritvita;)

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Låter ju intressant med en sån perfekt BUS-lotion!! Jag undrar dock om lotionen är väldigt dryg med tanke på 1,2 dl i flaskan? Och så undrar jag om du vet om det färgar av sig på kläder eller inte, och hur länge ”brännan” sitter? Lycka till med flytten! Såg att du redan fått tipset om järnvitriol! Det blandar du ut med vatten och styker på och så antar träet en grå ton. Plättlätt!

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Låter ju intressant med en sån perfekt BUS-lotion!! Jag undrar dock om lotionen är väldigt dryg med tanke på 1,2 dl i flaskan? Och så undrar jag om du vet om det färgar av sig på kläder eller inte, och hur länge ”brännan” sitter? Lycka till med flytten! Såg att du redan fått tipset om järnvitriol! Det blandar du ut med vatten och styker på och så antar träet en grå ton. Plättlätt!

Mallan
Mallan
9 years ago

Annars kan man ju köpa den för 99:- på Rusta

Mallan
Mallan
9 years ago

Annars kan man ju köpa den för 99:- på Rusta

Jeantte
Jeantte
9 years ago

Säger som Mallan köp den på Rusta det har jag gjort! Den är superbra.

Jeantte
Jeantte
9 years ago

Säger som Mallan köp den på Rusta det har jag gjort! Den är superbra.

Linn
Linn
9 years ago

Verkar som att alla hoppade på att köpa den, slutsåld. Tack för tipset förresten! En blekis som jag letar bästa BUS för att kunna få fin färg på kroppen.

Linn
Linn
9 years ago

Verkar som att alla hoppade på att köpa den, slutsåld. Tack för tipset förresten! En blekis som jag letar bästa BUS för att kunna få fin färg på kroppen.

Anna
Anna
9 years ago

Verkar väldigt bra, men inte helt enkelt, hur gör du – duschar efter 4-8 timmar, som det står, eller? :-S

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Jag låter det sitta hela dagen eftersom det inte färgar av sig speciellt. Men gärna dusch innan sova. 🙂

Anna
Anna
Reply to  niiinis
9 years ago

Tack för snabbt svar! 🙂

Anna
Anna
9 years ago

Verkar väldigt bra, men inte helt enkelt, hur gör du – duschar efter 4-8 timmar, som det står, eller? :-S

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Jag låter det sitta hela dagen eftersom det inte färgar av sig speciellt. Men gärna dusch innan sova. 🙂

Anna
Anna
Reply to  niiinis
9 years ago

Tack för snabbt svar! 🙂

trackback
9 years ago

[…] den här dom har. Utan andra sorter. Det är exakt den här jag vill ha nämligen. Jag skrev ju ett inlägg om detta tidigare. Vill du ha denna så finns den att hitta […]

trackback
9 years ago

[…] den här dom har. Utan andra sorter. Det är exakt den här jag vill ha nämligen. Jag skrev ju ett inlägg om detta tidigare. Vill du ha denna så finns den att hitta […]

Nästa inlägg

Godmorgon!

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x