ANNONS

Kristallsjukan, krämpor och träning!

/

Godmorgon!

Vaken sen strax efter sex denna morgon. Har ju inte varit ute på någon promenad sen jag blev så yr, nu är det tack och lov mycket bättre med yrseln men vågar knappt säga det ifall det kommer tillbaka.

Det verkar som den största boven ändå var järntabletterna jag åt. Enligt en engelsk sida jag hittade kan askorbinsyran i tabletten ge en jäkla yrsel, läste om fler som blivit yra av Niferex också. Så nu fortsätter jag med Hemofer, mina prover med järnvärdet var ju ok så någon järnbrist för tillfället finns inte. Hur jag märkte det? Jag tog inte Niferex på tre dagar, blev bättre med yrseln. Tog en i förrgår och vaknade yr igen. Well well, det är säkerligen stress och mitt problem med nacken också dom spökar. Kristallerna är ok nu då jag gjorde övningarna emot det. Dom verkade hoppa rätt då….såååå skööönt! Hatar kristallsjukan!!!! Ni är fler som skrivit till mig som har kristallsjukan, GÖR ÖVNINGARNA säger jag! Hjälpte direkt! Nog om 40 + krämporna! 🙂 Haha….

20140717-084235-31355932.jpg

I morse gav jag mig i alla fall av på min promenad. Något lite ledsamt också (eftersom jag inte verkar kunna släppa krämporna) är att jag fått tillbaka mitt onda i bäckenet. 🙁 Jag är kaputt igen. Men jag missade ju en tid hos osteopaten som jag måste tillbaka till illa kvickt. Jag behandlades ju inte färdigt…. Det är PRIO 1 efter semestern. Men skit i det nu. Katten, ja precis. Jag gick på grusvägen och plötsligt hör jag världens jamande. Ett sånt jamande som han använder när han ”ropar” på oss. När vi gått iväg en bit så försöker han locka tillbaka oss, det låter HÖGT. Nä men då ville han gå med på promenaden. Men det går inte. Dels så flåsar han med tungan ute för att han är så stor, sen tar det sån tid. Då måste jag locka på honom hela tiden för att han ska gå med. Annars står han bara och tokvrålar. Knäppkatt! 🙂

20140717-084843-31723565.jpg

Hemma på förstukvisten igen. Den känslan går inte av för hackor. Så otroligt skönt när man ska in och koka kaffe och göra frukost. Älskar det!

20140717-085008-31808773.jpg

Blev ingen värstingrunda men dock en runda! 🙂 Så härligt…. Kan inte gå för fullt då det gör oooont men är så glad att jag kunde vara ute igen. Med tanke på att jag inte sköter maten nu så måste jag vara ”Hitler” med promenaderna. Så är det ju….

Nähä, nu ska jag göra posters innan grabbarna kommer hem och hjälper till med flyttlasset. Idag går det sista lasset iväg! Hej lägenhet!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00