Grännastrandens Camping – Recension

Halloj igen!

Sitter i bilen på väg till Tylösand. Vi tog en avstickare till Ljungby för att säga hej till bästis Maria och Andreas. Härligt och få kramas då vi inte setts på över två veckor. Dom blev ordentligt överraskade också.

Många har efterfrågat recension på campingen vi var på. Tänkte jag skulle bjuda på en sån efter varje gång vi åker vidare. Vi ska ju besöka 4 campingar sammanlagt.

Grännastrandens camping
:

Badstrand: Bra kombination av både sand och grässtrand. Grässtranden var den som hade flest besökare när vi var där. Långgrunt vilket gjorde det perfekt för barn. Rent och klart vatten. Fanns också en volleyboll plan i den sköna sanden.

Campingplatser: Vi bodde på 107 som var en extra stor plats. Jag bor gärna rymligt när man bor så trångt inne i själva boendet (husbilen). Det får gärna vara gott om plats för utemöbler och grill. Det fanns även mindre platser med dessa såg väldigt trånga ut tyckte jag. Var man än bor på campingen så har man inte särskilt långt till stranden.

För barn: Det finns en liten lekplats med några trampcyklar att hyra, det finns också skate-board ramper. I anknytning (läs bredvid) campingen finns ett stort lekland. Det är ett program under högtid och jag vet att ett troll brukar besöka campingen. Sedan den barnvänliga stranden.

Restaurang/Butik/Reception: Finns på campingen. I butiken finns allt det nödvändiga. Säger man till i butiken kan man få nygräddat bröd till frukosten. Det kallar jag service!
Restauranger fanns flera stycken, bl a en kolgrill som vi tyvärr inte hann besöka. Väldigt tillmötesgående personal i receptionen.

Att göra: Man kan ta sig till Visingsö med färja. Dessutom ligger ju detta i polkagrisens mecka så man kan åka in till ”stan” och fullkomligen knarka polkagrisbutiker. Det finns ett program som sagt och idag skulle det vara stand-up på campingen. Jag såg att många var ute och sprang och promenerade på området och det ligger så oerhört vackert!

BETYG: Vi ger campingen ett betyg på 4,5 av 5 möjliga husbilar! 😉 🙂

20140719-220356-79436281.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
9 years ago

Va?!? Har du inte lärt dig ÄN att man inte handlar badkläder i juli?!!!!

Du skulle ju köpa dem för evigheter sen 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
9 years ago

Hahaha! Jag veeeeeeeeeet! Jag säger ju det, jag är S Ä M S T! 😀

Nästa inlägg

FUCK you – you fucking PMS!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x