LOVELY night….

20140721-230205-82925455.jpg

Sååå mysig kväll, nu en Beck film på TV:n och snart somna. Härliga semester, i just love you! ❤️ Berättar mer imorn!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie"smygläsaren"
Marie"smygläsaren"
9 years ago

Godmorgon,

Tackar för en mycket bra och rolig blogg både din och Tonys,.

Nu är jag nog lite sent ute, men det gäller ditt lilla inlägg om s.k toa problemet. Behöver kanske inte säga att det är mitt största problem när man är ute och reser, hua vad hemskt, dessa toalett besök, jaja, skulle kunna skiva metervis om detta ämnet.
Då vi campat med husvagn på First Camp i Tylösand några gånger sista gången var för 4 år sedan, då kunde man HYRA EGEN TOA MED DUSCH, förstår du vilken lycka detta var för mig, jag kunde gå på toa och tillbringa hur mycket tid som helst där i lugn och ro, resten av sällskapet hade mycket roligt åt mig, men insåg sedan vilken LYX detta var.
Så kolla efter detta, det kostar en liten slant, MEN jag hade gladeligen betalat mera, för det var perfekt, lycka till.

Sommarhälsningar till er alla

Marie"smygläsaren"
Marie"smygläsaren"
9 years ago

Godmorgon,

Tackar för en mycket bra och rolig blogg både din och Tonys,.

Nu är jag nog lite sent ute, men det gäller ditt lilla inlägg om s.k toa problemet. Behöver kanske inte säga att det är mitt största problem när man är ute och reser, hua vad hemskt, dessa toalett besök, jaja, skulle kunna skiva metervis om detta ämnet.
Då vi campat med husvagn på First Camp i Tylösand några gånger sista gången var för 4 år sedan, då kunde man HYRA EGEN TOA MED DUSCH, förstår du vilken lycka detta var för mig, jag kunde gå på toa och tillbringa hur mycket tid som helst där i lugn och ro, resten av sällskapet hade mycket roligt åt mig, men insåg sedan vilken LYX detta var.
Så kolla efter detta, det kostar en liten slant, MEN jag hade gladeligen betalat mera, för det var perfekt, lycka till.

Sommarhälsningar till er alla

Nästa inlägg

Love Forever VISNING på Formex

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x