First Camp Tylösand – Recension

Landat igen!

Nu sitter vi i solen här på nästa ställe. Innan jag berättar mer om detta stället måste vi avsluta det föregående känner jag.

First Camp Tylösand har ju länge varit ett av våra favvoställen på jorden. Därför har vi återvänt år efter år nu och detta var faktiskt tredje året vi åkte tillbaka och vi kommer fortsätta göra det.

20140722-204513-74713787.jpg

Badstrand: Helt underbar. Jag skulle nästan våga säga Sveriges bästa! I alla fall de som jag besökt. Långgrunt, vit finkornig sand, små kiosker, livräddare ja allt. Här finns allt och lite till. Dessutom är det otroligt vackert. Ett ställe jag önskar jag någonsin kan skaffa ett boende på. Tills dess campar vi här.

Campingplatser: Vi bodde på en som har både vatten, avlopp, el och kabel TV. 100 kv så det finns gott om plats. Jag tycker att First Camp Tylösand har sån ordning på sina platser. Snyggt och prydligt uppställt och det är lätt att hitta sin plats.

För barn: Varje dag finns ett program för barn under högsäsong. Blix och hans barnklubb ordnar olika teman och happenings som man får en broschyr på när man checkar in. Det finns en stor lekplats för barn som Milo älskade. Minigolfbana och uthyrning av trampcyklar. Stranden som är så långgrund är också barnvänlig. Bara några kilometer ifrån campingen finns ett stort kanonbra vattenland.

Restaurang/Butik/Reception/Servicehus: Bra öppettider i receptionen, butiken har alla ”måste ha” prylar man kan tänka sig. Restaurangen ligger i anknytning till butiken och bjuder på någon form av buffé varje dag. Vi har ätit tacobuffe och den var helt klart godkänd. Servicehusen är stora och sväljer mycket folk. Jag diggar inte UNISEX grejen i duschbåsen där man står blandat killar och tjejer och duschar i båsen. Som tur är finns det ”familjeduschar” som har toa, handfat och dusch och en dörr som går att låsa. Gillar också kortet man får vid incheckningen som funkar som både bomöppnare och som duschkort.

20140722-205541-75341580.jpg

Att göra: Det finns trubadurkvällar på campingen som det finns bra information om. Minigolf, trampcykel sedan är det helt fantastiskt att motionera vid detta hav som ligger i anknytning till campingen. Det finns boulebana, minitennis bana och beachvolleybana vid stranden. Man kan också hyra vanlig cykel.

BETYG: Vi ger campingen 4,5 husbilar av 5 möjliga. Det enda vi tycker är lite sämre är unisex-duscharna.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
9 years ago

Drömde om dig häromnatten :)! Vår familj anlände samtidigt som din familj till en semesteranläggning. Jag ville gå fram och hälsa på dig men vågade inte :)!! Hoppas jag vågar gå fram och hälsa på dig om vi skulle mötas i verkligheten! Har idag testat ditt koncept med morgonpromenad innan frukost. Håller med om att det är så skönt att komma hem och veta att en dusch och en god frukost väntar + att dagens motion är avklarad. Hoppas ni har en skön semester!!

Svahnholmen
Svahnholmen
9 years ago

Drömde om dig häromnatten :)! Vår familj anlände samtidigt som din familj till en semesteranläggning. Jag ville gå fram och hälsa på dig men vågade inte :)!! Hoppas jag vågar gå fram och hälsa på dig om vi skulle mötas i verkligheten! Har idag testat ditt koncept med morgonpromenad innan frukost. Håller med om att det är så skönt att komma hem och veta att en dusch och en god frukost väntar + att dagens motion är avklarad. Hoppas ni har en skön semester!!

Lindha
Lindha
9 years ago

Vad roligt att få läsa om din uppfattning om First Camp Tylösand! Det var första gången vi besökte det ställe, vi var där i 10 dagar! Och jag fastna verkligen för västkusten, underbart ställe :). Dock upplevde vi aldrig unisex duschen på den campingen, men det kanske beror på vilket område man bor på! Men instämmer att First Camp har ordning på sina platser, och det var en lugn & städad camping fast det är mycket barn/liv och rörelse i farten, mycket nöjd över vår semester och längtar tillbaka!

Lindha
Lindha
9 years ago

Vad roligt att få läsa om din uppfattning om First Camp Tylösand! Det var första gången vi besökte det ställe, vi var där i 10 dagar! Och jag fastna verkligen för västkusten, underbart ställe :). Dock upplevde vi aldrig unisex duschen på den campingen, men det kanske beror på vilket område man bor på! Men instämmer att First Camp har ordning på sina platser, och det var en lugn & städad camping fast det är mycket barn/liv och rörelse i farten, mycket nöjd över vår semester och längtar tillbaka!

Nästa inlägg

Off we go….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x