Katt-oro

Go’kväll!

Dagen har varit i full gång från tidig morgon ända tills nu…. vi har hunnit med husbilsstäd, kalasande hos Milos kusiner och att hämta hem katten.

Usch jag har haft så ont i magen för vår katt. Ja att han inte ska vara ute på landet mer. Men han har gjort detta förr och jag hoppas att det ska gå så bra som det kan även denna gången. Han har trivts bra hos mamma och pappa under tiden vi varit borta så det var med tunga steg jag hämtade hem honom idag. Nu har vi varit hemma i några timmar och han blev som ett enda lugn när vi kom hem. Inte ett enda jamande. Han har bara gått runt och luktat på alla saker. Sen lade han sig på golvet i vardagsrummet där vi satt i soffan och kollade TV, och somnade. Som att han saknat doften av sitt eget hem. Han ska få gå ut här (om han vill och om det funkar), sen ska han få åka ut till mamma o pappa regelbundet och lufta sig ute på landet. Jag har ju kollat detta med att flytta från hus till lägenhet med en katt och det enda var ju att man märker tydligt om de vantrivs. Sköter inte lådan, äter inte och blir allmänt oroliga. Nu håller vi tummar att det fortsätter bra här… En katt trivs enligt experter bäst med ”sin flock”.

20140727-214131-78091535.jpg

Nä, nu ska jag fortsätta kolla TV. Ska få lite tigerbalsam insmort i nacken här. Skönt det när nacken är stel som en pinne. Hoppas Du har en fin söndagkväll. Börjar Du kanske jobba efter Din semester imorn? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
9 years ago

Saknar recensionen från Daftö camping.

Nästa inlägg

Bara det roliga kvar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x